http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 19 febrero 2006

martes, febrero 21, 2006

R e p O s T e r I A

C.F.Organyà: 1 C.F.Jesús Catalònia: 3
Partit on els visitants van tenir com a millor jugador el seu porter Aitor i els locals es mereixien quelcom més.
(La crònica aquesta setmana l'he tret de la pàgina web de l'Organyà, però pel que va ser lo partit crec que s'ajusta plenament a la realitat).
L'equip de Jesús es va desplaçar fins a Organyà amb intenció de sumar tres punts, ja que el nostre camp es propici per a que el rival pesqui la victòria i s’endugui la truita cap a casa. Tot i així, els visitants es van veure sorpresos durant els primers vint minuts de joc per l'entrega i les ganes que hi van ficar els nostres per brindar una victòria a l'afició local, durant aquest temps els homes de Carrio van “arrollar” al Jesús, gaudint de nombroses ocasions de gol : Cornet, Yeste, Ramon, Toni Sort i sobretot Parra van perdonar lo imperdonable i van fer internacional a Aitor que es va erigir en l’autèntic protagonista del matx. Els visitants es defensaven com podien i no donàvem vida en atac, fins als 21 de partit, jugada per banda esquerra d’Aleix que s’ esmunyeix del seu marcador fent la passada de la mort i Nacho a plaer inaugura el marcador. Cinc minuts mes tard quan encara no ens havien refet del primer gol, Ximo Talarn agafa amb els pixats al ventre en una contra a la nostra fràgil defensa i fa el segon i sentencia no solament la primera part sinó el partit. Poc mes va passar fins a la represa. Escofet entra per Yeste i els ganxos intenten retallar el marcador amb més voluntat que eficàcia. Un altre contracop es aprofitat per Jeroni per fer el 0 a 3 en la tercera arribada dels tarragonins a la nostra porta, poca cosa podia fer Antonio en cap dels gols encaixats, eren tres, u conta u. El gol de l’honor va arribar en la recta final, Escofet feia el 1 a 3, després d’un grapat més d’ocasions desaprofitades pels nostres: Loren va enviar un xut al pal, Escofet i Ramon també haguessin pogut encetar abans el nostre caseller, però era la tarda de l’exporter de l’ Amposta Aitor. Massa càstig pels mèrits d’uns i dels altres, però la realitat es aquesta.
GOLS: 0-1 Nacho 21’, 0-2 Talarn 26’, 0-3 Jeroni 58’, 1-3 Escofet 84’.

Podeu trobar més informació sobre lo partit a la


  • Pàgina Oficial C.F.Organyà

  • Resultats jornada 21 i propera jornada (22).
    Classificació jornada 21.

    La propera jornada ens visita el Roda de Barà. L'equip tarragoní es troba en posició de descenç, tot i així ha estat capaç d'empatar al camp del líder i del 3r classificat (Igualada i Sitges, respectivament) i guanyà per 1-3 al camp del 2n. classificat: l'Amposta. O sigui, que no ens hem de confiar gens ni mica!! Tot i així fa 9 jornades que no guanya. L'últim partit va ser lo 11-12-05 contra la Iberiana per 2-0.
    Pàgina web Oficial del Roda de Barà.
    Crònica del partit dela 1ra volta contra el Roda de Barà. Vam perdre per un contundent 3-0, encara que de manera injusta!
    I la cançó d'aquesta setmana és "Serenity", d'Armin Van Buren, perquè després d'unes jornades incertes i una mala ratxa, tornem a estar més o menys tranquils i serens.


    U.E. Rasquera: 0 C.F.Jesús Catalònia "B":0

    Si l'equip de Preferent va tenir sort amb el resultat, el filial es va veure mancat d'aquesta i s'hauria pogut endur de manera justa los 3 punts en joc.

    Els verd-i-blancs van fallar gran nombre, i clares, d'ocasions, mentes que els rasquerencs ni tan sols van posar a provar el porter visitant Xavi Subirats, que va ser un mero (o un atun) espectador.
    Aquest resultat suposa el tercer empat consecutiu fora de casa, i 2 victòries com a locals: 5 partits invictes. Acomodant-se cada cop més en les posicions tranquil·les de la classificació general i mirant de reüll a les posicions capdavanteres.
    I aquesta setmana ens visita l'Olímpic de Mora, un rival sempre incòmode,situat només un punt per baix de natros.
    Resultats jornada 21 i Classificació.

    Etiquetas: , , , , ,