jueves, noviembre 02, 2006

Els jesusencs tornen amb les mans buides en un partit que no va saber aprofitar la superioritat numèrica.
Al primer quart de partit els de la Ribera d'Ebre després d'un còrner s'avançaven en el marcador. Només 5 minuts més tard el Flix patia la primera expulsió de la tarde. Breus instants després Tomàs posava encara més nerviosos als locals i empatava l'encontre. Però en una altra acció a jugada parada el roig-i-negres es tornaven a posar per davant en el marcador. Poc després els verd-i-blancs empataren de nou. Una nova expulsió del Flix no va servir per a que els jesusencs s'emportessen res de bo, ja que en dues accions més a pilota parada els locals establien el 4-2 definitiu.

I aquesta jornada el líder!! L'Horta de sant Juan!! la temporada passada vam ser l'únic equip a qui no va poder guanyar. A més de ser el primer equip en vençel's, i a més a domicili, ja ben entrada la competició (portaven 21 victòries i 3 empats). Si voleu recordar les cròniques clickeu damunt dels enllaços de sota:

Esperem que l'esperit de Pablo Picasso revisque entre els jugadors jesusencs!!! I no cal dir que s'espera a tots els aficionats a fer de valenta pressió a l'estadi "Ali Saliyem" de Jesús!!

(Al quadre de la dreta tenu la pròxima jornada)

miércoles, noviembre 01, 2006

Els verd-i-blancs tot i emportar-se un punt de la visita al camp del Marianao Poblet surten amb un gust agridolç, després de que els empataren a 5 minuts del final i de vore com l'àrbitre els impossibilitava de sumar la primera victòria com a visitant. Els jesusencs sabedors de la importància del partit van sortir molt concentrats i ja als 6 minuts, després d'una gran combinació entre Solla i Jesús va servir per a que aquest últim marqués el 1r gol del partit. El Catalònia cedir el domini territorial als locals, però en ràpids i eficaços contraatacs mostraven molta perillositat enfront l'àrea roig-i-negra. Les més clares d'Aleix. I precissament al min 27, el davanter reguerenc va definir oportunament una de les contres, després de regatejar el porter local i marcar a porta buida. Abans del descans el porter visitant Sergi va tenir feina per evitar la retallada local.
A la repressa els canvis locals donaren un altre aire als locals i més profunditat en el joc. Però al min 66 una errada del porter local habilitava per a que Solla encarés solet de cara a porta quan va ser tombat clarament pel porter de Sant Boi, lo que hauria significat l'expulsió del porter i possiblemnt lo 0-3 i la sentència del partit. Incomprensiblement lo Sr De La Cruz Estalche va ser l'únic que no va vore res!! Només 5 minuts més tard el mateix àrbitre si que va observar una jugada confusa a l'interior de l'àrea jesusenca si que va assenyalar un penal a favor dels locals que Alex Cívico s'encarregava de transformar per retallar la distància. I un altre cop als últims 5 minuts el Marianao feia el goooooool de la jornada quan Alberto Gonzalez des de 25 metres amb un espectacular xut creuat.

Una verdadera llàstima que tornessim a perdre punts per culpa de gols als últims minuts, per culpa de gols espectaculars de molt lluny i per culpa, sobretot, d'uns senyors que pel fet de ser de la "perifèria" de Barcelona no deu interessar que estiguessem a una categoria d'àmbit català.

Resultats jornada 7 i propera jornada (8).
Classificació jornada 7.

Tot i així, aquest és el camí a seguir i segur que aquest partit marca un punt d'inflexió en el joc i sobretot en els resultats dels jesusencs en els pròxims partits. El següent contra el Vista Alegre. La temporada passada vam aconseguir sumar los 3 punts (podeu llegir la crònia: Crònica Partit temporada anterior Jesús Catalònia-Vista Alegre) com a locals i després en la última jornada i a Castelldefels vam aconseguir la 2na victòria particular i la confirmació de permanència d'un any més a Preferent (Crònica Partit temporada anterior Vista Alegre - Jesús Catalònia). Podriem dir que sen's dóna bé, però ja sabeu que en l'àmbit del futbol cada partit és un món!! de móns, planetes, galàxies i constel·lacions n'hi ha moltíssims!!!

Fotos fetes per Marta Pérez i extretes d'un magnífic reportatge de l'encontre, encara podeu gaudir de més fotos, a la pàgina de Regional Preferent (www.regionalpreferent.com): http://www.regionalpreferent.com/web/modules.php?name=News&file=article&sid=37