http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 30 octubre 2005

martes, noviembre 01, 2005

No definim com a visitants!!

Les cròniques futbolístiques d'aquesta jornada van dedicades fervosament a Laia, gran seguidora d’aquesta secció.
Alcarràs:3 C.F.Jesús-Catalònia:1
El Jesús-Catalònia va patir una severa derrota al camp de l’Alcarràs. Els del Segrià no van jugar un gran encontre, però aceonseguiren remontar el marcador al Catalònia i amarra los 3 punts.
Els ebrencs es van adelantar gràcies a una gran gol de Xavi Gisbert als 20 min. de la 1ra part, al executar una falta magistralment, entrant la pilota per tota l’esquadra. Sense massa problemes i amb el partit controlat pels visitants, s’arribava a la mitja part amb aquest esperançador 0-1. Als 12 min de la repressa els locals empataven l’encontre gràcies a una rematada de cap a la sortida d’un còrner. Els verd-i-blancs van veure alterat la seua disposició tàctica degut als canvis obligats per problemes físics de Manel Carles i Talarn. Els locals s’avançaren en el marcador al transformar un penal. I quant millor estaven jugant els nostres jugadors, buscant l’empat amb criteri, una ràpida i letal jugada de contraatac va sentenciar definitivament el matx a falta de 15 min. per al final.
No hem de ser alarmistes!! Però tampoc podem girar l’esquena a una certa crisi de resultats, que no de joc! En les últimes jornades poder la sort no ha estat del tot al nostre costat i possiblement, per joc i mèrits propis, mereixeriem portar alguns punts més al nostre casiller particular. Però desgraciadament en la jungla del futbol només valen els resultats. No es sumen punts per disputar un bon encontre i perdre! I els números en les últimes 3 jornades parlen per si sols: 3 partits, 1 punt de 9 possibles. 7 gols en contra i només 2 a favor. I en el moment de jugar el partit els 3 rivals estaven per sota en la taula classificatòria. Ja sé que no hi ha rival fàcil, però no és el mateix deixar perdre punts contra un equip punter que contra una plantilla inferior a la nostra. És un avís!! Perquè la categoria Preferent sempre ha estat molt igualada i entre les posicions capdavanteres i les de perill de descens no s’han distanciat en molts de punts. En això vull dir, que si ara que podriem sumar punts no ho fem, quan vinguen ratxes de mal joc llavors si que veig difícil fer-ho. És ara que estem passant per una etapa dolça de joc que s’haurien d’amarrar els resultats.

  • Resultats de la jornada 7.
  • Classificació jornada 7.











  • Aquest diumenge, contra el segon classificat el Benavent, crec que els nostres jugadors ens donaran un nova alegria (a les ja moltes acumulades que tenim!) i ens tornarem a posar per la bona línea resultista que en les últimes setmanes hem deixat una mica da banda. Pàgina web oficial F.C.Benavent. Molt ben treballada i un exemple a seguir.

    Olímpic de Mora: 1 C.F. Jesús-Catalònia "B": 0
    El filial, com ve sent una tònica en les útlimes temporades, no acaba de trobar la rematada final quan actuar com a visitant. Es treuen molt poc punts fora de la Santa Creu. Tot al contrari com a locals, que se n’escapen pocs. Aquesta jornada els nois d’Albert De la Vega van tornar a fer un gran encontre lluny de Jesús però vingueren com sempre: sense recompensa. Els verd-i-blancs van infligir un contínuo atac-i-gol a la porteria dels morencs. D’ocasions, nombroses i clares no en faltaren. Fou un d’aquells partits que jugues durant dies i la pilota no vol entrar mai. I en canvi, els verd-i-blaus, sense fer un xut a porta es van endur els 3 punts! Un mal rebuig de Pau, que impactava a l’esquena d’un jugador local, va suposar l’únic gol del partit i el que a la postre castigava, sense motiu, el nostre filial.
    En tres partits com a foranis els jòvens no han aconseguit cap punt! Encara que, en quant a joc i ocasions, possiblement podriem estar parlant d’haver aconseguit 6 ó 7 punts dels 9! Aquest és un dels aspectes que cal millorar si es vol deixar de ser un bon equip i passar a ser un gran equip amb aspiracions més altes.

  • Resultats i classificació de la jornada 7.

  • Jornada d’alt nivell futbolístic a la Santa Creu de Jesús. La propera jornada (la setena) ens deparen 2 grans encontres. Com hem dit abans, el Preferent s’enfronta al 2n. Classificat, el Benavent, i el Catalònia "B", que no es volia quedar enrera, lluitarà per emportar-se els 3 punts davant del líder en solitari i destacat de la 2na Territorial, el C.E. Horta de San Juan.

  • Pàgina oficial de l'ajuntament d’Horta de Sant Joan.
  • Etiquetas: , , , , ,