LES OPCIONS ESTAN INTACTES!!

CF CANONJA: 1 CF JESÚS CATALÒNIA: 0
Un gol a pròpia porta decideix erròneament la sort del partit.

Gols: 1-0, pròpia porta Calafat, min70

La primera part va ser dominada de principi a fi pel Catalònia. Los jesusencs van sortir a jugar la pilota i així ho van fer, a un camp on les mesures i la gespa (artificial) eren ideals per fer-ho. Van ser bastantes les ocasions creades pels visitants, les més clares 2 rematades de Pitxixi Aleix de cap que el porter amb grans intervencions va aturar. A més, Toni Ondozábal va gaudir d'un u contra u molt clar, però va estimar més fer la passada enrere, equivocant-se per complet ja que no l'acompanyava ningú. La Canonja durant els primers 45 minuts van arribar una vegada i Marc Monteverde va aturar amb els peus.

A la represa, el partit va cambiar per complet, van ser els locals qui van imposar el ritme i el joc, traient tot el protagonisme que l’equip de Guillermo Camarero havia adquirit a la primera part. I per a més “inri”, a la sortida d’un còrner la pilota votava a l'espatlla de Calafat (ELL NO VOLIA) i aquesta s'introduia dins la porteria de Marc. Los verd-i-blancs van perdre el mig del camp per complet i tot i intentar-ho amb diferents canvis ja no el vam poder recuperar i no es van gaudir de tantes ocasions com a la primera meitat. Fins i tot la Canonja, a falta de 5 minuts per al final del matx van desaprofitar un penal, ja que es van estabellar amb Marc al llançament de la pena màxima. Al descompte tot i intentar-ho, el Cata ja no va poder igualar l’encontre.
Aleix: 28 gols, queden 5 jornades. Jo vaig dir 32 gols.
Calafat: 11 gols + 1 en PP

Feia 7 jornades que no es perdia (4 victòries i 3 empats) i com tot semblava indicar fins a la jornada final no hi haurà res decidit!! tOTes les opcions segueixen intactes!!

Propera jornada: Diumenge a la Santa Creu a les 16:00h, davant l’Ametlla de Mar.
Penúltim classificat. Salvació molt difícil. A 5 punts de l’Oleastrum que marca la línea de descens, però en cas de descensos compensats, llavons la salvació la trobaria a 11 punts!! Quan queden 12 per disputar-se!!

Com a visitant: 2 victòries, 2 empats i 11 derrotes. Equip més golejat en diferència: 73 gols, el següent és el Deltebre amb 58 gols (15 menos!!) i és el 2n equip menys golejador, només 25 gols. Aleix sol n’ha fet més que tot l’equip sencer!! A Priori, sembla un partit fàcil, però....

En el partit de la 1ra volta els jesusencs van guanyar per un aclaparador 0-6.
FEu memòria: "Vendaval Jesusenc". LLavors també ocupàvem la 3ra plaça de la taula classificatòria.