http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 02 noviembre 2008

jueves, noviembre 06, 2008

PUNTET AGRE-DOLÇ

ALCANAR “B”: 1 CF JESÚS CATALÒNIA "B": 1
El filial una vegada més perdona al rival quan estava noquejat i acaba emportant-se, malgrat tot, un valuós puntet de la Fanecada.

El partit va començar molt bÉ per als jòvens jesusencs que van sortir en tromba i al minut 1 ja havien marcat el primer gol, gràcies a una jugada penjada a l'area en que Pons de cap introduia la pilota dins la porteria canareua. Després del gol els verd-i-blancs van gaudir de 20 minuts molt bons on haguessen pogut sentenciar el partit, amb tres ocasions clares per a augmentar la diferència, fins i tot van fer un pal. Però el gol no va entrar i l'Alcanar es va anar posant al partit i fruit d'això en una contra van igualar el marcador gràcies a un xut de fora l'àrea que li va botar davant a Ivan i no la va poder aturar. Mitja part i 1 a 1.

A la represa els dos equips intentaren endur-se los 3 punts, però el marcador ja no es mouria. Els nois de Gildo i Chava van tenir fins a tres ocasions molts clares per tornar a avançar-se en el partit, una del gran balí (Aleix) i l'altra d'Ernest Blasco, que tot sol davant el porter va enviar la bimba lleuregament desviada.

Resultat agre-dolç (com lo pollo dels xinos), perquè los tres punts pel partit haurien pogut anar cap a Jesús, encara que l'Alcanar també va fer un bon partit, molt seriós i va tindre les seves ocasions per capgirar el marcador. S'ha de sentenciar el partit quan es té al rival contra les cordes, sinó al final passa el que passa.

Ara a pel Godall que l’entrena el jesusenc Tomàs Bayano, penúltim classificat amb només 4 punts i que aquesta darrera jornada a perdut com a local davant el Tivenys per 2-4. Dissabte a les 19:00h a la Santa Creu.

Etiquetas: , , ,

miércoles, noviembre 05, 2008

EL PÈSSIM ESTAT DEL TERRENY DE JOC FA QUE L'EMPAT SIGUE JUST

1ra Territorial Grup 6è.
ALCANAR: 0 CF JESÚS CATALÒNIA: 0


Alcanar: Rodri, Jan, Castro(G), Jogan, Sisco(G), Ivan, Alfonso(trinquet), Gennis, Santi, Kiko(Jordi), Paulo. Catalonia: Marcos, Xavi, Solla (G,G min90), Aleix(G), Torre, M.Carles (Oscar), Isaac, Calafat (Prades), Juanma, Joan (Gumiel), Toni (Castillo).

El terreny de joc de la Fanecada estava en pesimes condicions i això va afectar negativament al joc dels jesusencs i canareus que no van poder desplegar un bon futbol davant el gran nombre de seguidors jesusencs que van anar a presenciar el matx.

L'Alcanar coneixedor del gran potencial ofensiu del Catalònia va sortir previngut lligant de molt a prop als davanters Pitxixi Aleix i Toni Calafat.
El domini en els primers compasos del partit va ser de l'equip jesusenc però l'Alcanar poc a poc és va anar despertant, fent-se amb la posició de la pilota i creant una bona ocasió de gol en que Marcos, porter jesusenc, ho va resoldre excel·lentment mostrant una gran seguretat baix dels pals.
L'equip de Guillermo Camarero també va tindre ocasions per adelenatar-se però Rodri, porter veterà de la categoria (36 primaveres), va fer intervencions de mèrit davant de la costant pressió de l'equip visitant.
A la mitja part es va arrivar amb el marcador d'empat a zero.

Durant el descans, a les casetes, Camarero va realitzar canvis per intentar oprimir a l'equip canareu amb l'entrada de Gumiel a la mitja punta de l’atac jesusenc. El Catalònia va posar setje a la porteria dels blau-granes però sense massa encert. I en els minuts finals el partit es va complicar l'existència, ja que l'Alcanar aprofitan que el Catalònia jugava amb un home (¿?) menys desprès de l'expulsio de Solla va portar perill a la porteria de Marcos però no van poder marcar i el resultat final va ser de 0 a 0. Com diriem, no es va desempatar, i encara que no se van vore gols ni moltes jugades de mèrit va ser un partit en molta emoció, distret i on los 2 equips van esforçar-se al màxim per poder decantar l’encontre al seu favor.

El Catalònia aquesta setmana en la búsqueda de 3 punts més que el facin optar a plaçes de privilegi de la categoria, rep a la Sènia, un equip crescut en les darreres jornades que ocupa plaçes altes en la taula classificatòria (a 3 punts del líder, La Cava, però amb un partit menos).

Etiquetas: , , ,

RESULTATS FUTBOL BASE

Juvenil: La Cava: 1 CF Jesús Catalònia: 4
Cadet: CF Jesús Catalònia 7 UE Aldeana: 1
Infantil: CE Perelló: 2 CF Jesús Catalònia: 2
Aleví, Benjamí i Pre-Benjamí: descansaven

Pròxima Jornada :

Juvenil: rep a l’Ametlla de Mar.
Cadet: va a Amposta.
Infantil: juga al camp de l’Ametlla de Mar.
Aleví: se desplaça a la Ràpita per jugar contra la Rapitenca.
Benjamí: al camp de l'Amtella dissabte a les 10:30h
Pre-Benjamí: a la Santa Creu jugant com a visitant en front el CEIP Temple, dissabte a les 9:30h.

I informar-vos que s'està coent un nou bloc del Jesús Catalònia en aquest cas corresponent als Prebenjamins:

http://semprecata.iespana.es/

La foto de la plantilla del Pre-benjamí és extreta d'aquesta web.

Etiquetas: