jueves, noviembre 20, 2008

ARMA LETAL!!

LA CAVA 2 CF JESÚS CATALÒNIA 5

La Cava: Vizcarro, Pau, Aleix(Fidel), Cassales, Fuat(joelet(G)), Masou, Bergkamp(Adrian), Gerard(Ruben(G)), Nico(G), Pier(G,G min 87), Manelet.Catalònia: Marc (Marcos), M.Carles (G,G min 71) , Xavi , Solla(Gumiel), Calafat(Gerard), Aleix(G), Oscar(Carlos), De la torre , Juanma, Issac, Toni (Prades(G).

Gols: 0-1 Toni min 25, 0-2 Gumiel min 27, 1-2 Masou min 32, 1-3 Toni min 48, 1-4 Calafat, 1-5 Aleix min 80, 2-5 Manelet min 84.

Els jesusencs es mostren letals en atac i ja són ferms candidats a l’ascens.
Espectacular partit el viscut al Nou Camp entre 2 dels equips punters de la categoria: La Cava i el Jesús Catalònia.
El partit va començar força igualat però a mesura que anava pasant el temps l'equip de Camarero s'anava fent amb el control del partit i dos errades greus consecutives en defensa del conjunt del delta (al minut 25 i 27) permetia als jesusencs posar-se amb un 0 a 2, amb gols de Toni Ondozabal i Gumiel. Els locals veien com l'equip jesusenc esta fent un joc espectacular, sense deixar opció de recuperació a l'equip entrenat per Morales. Però una errada defensiva puntual jesusenca feia somiar amb la remontada local, desprès que un mal refús del porter visitant anés a parar als peus de Masou, jugador cavero, amb la mala fortuna per a n’aquest que es va lesionar en la celebració del gol (des d’aquest humil blog li enviem ànims i una bona recuperació). L'equip jesusenc va viure uns moments de dubtes però a mesura que transcorrien el minuts va tornar a agafar la confiança nesessària per a tindre el control del partit. S’arribava així a la mitja part del partit amb un 1 a 2 al marcador que deixava molt obert l’encontre.

A la segona part l'equip jesusenc va sortir a per totes i als pocs minuts de joc es va trobar amb el 3r gol desprès de que el refús d'un còrner anés a parar als peus de Toni que posaria l’1a 3 al marcador (i el 2n gol de la tarde del seu compte particular). El conjunt Jesusenc estava més concentrat que mai en el partit i jugant bé, fruit d’això al minut 60 va arribar el gol que deixaria el partit sentencia desprès d'un golàs de Calafat que sense gaire espai per maniobrar va fer un xut amb rosca posant la pilota lluny de l'abast del exporter jesusenc Manel Vizacarro. I per acabar-ho de sentenciar, feia falta el gol setmanal d'Aleix (10 gols), i al minut 80 amb un 1 contra 1 amb Vizacarro li posaria la pilota ben col·locada sense que el porter pugués fer res, deixant molt tocat al conjunt de Morales, que va maquillar, en certa manera, el marcador al minut 84 amb gol de Manelet.

I amb primera victòria fora de casa del conjunt del Cata es col·loca a la 4a posició de la taula classificatòria (a només 2 punts del líder) sent el millor equip ebrenc i el més golejador de la primera regional grup 6é (24 gols). Aquesta jornada rep al Torredembarra (3r classificat amb 1 punt més) i en posibilitats de fer-se amb el lideratge de la categoria, però també depenent dels resultats podria caure fins la 8na posició!! Un grup molt igualat que ens portarà intriga fins al final!! L’emoció està assegurada!! Jo no m'aixecaria de les vostres tumbones!!

I no és la primera vegada que li fem una "maneta" a La Cava!! Us en recordeu?? fa 11 mesos!!