miércoles, marzo 07, 2007

MAL INICI...PERÒ L'IMPORTANT ÉS COM ACABA!!

Partit més aviat dolent on finalment el major encert i domini del Ginestar l'ha fet endur-se els 3 punts i situar-se com a primer líder de la lligueta de descens.

El fort vent ha condicionat moltíssim el joc d'ambdós equips. A la primera part, el Catalònia amb moltes baixes, una constant durant tota la temporda, s'ha limitat a defensar-se i el matx ha estat molt equilibrat i incert. A la repressa el Ginestar s'ha fet l'amo i senyor del partit. Aconseguint els 2 gols del partit. El primer després d'una gran jugada per banda i el definitiu 2-0 amb una impressionant vaselina des del centre del camp. Els jesusencs només han tingut una ocasió destacable mitjançant Sam.

Això acaba de començar, però no podem perdre les primeres posicions, per lo tant la victòria aquesta jornada és imprescindible!! Ens visita el dissabte a les 15:00h el MAsdenverge. L'equip del Montsià ve d'empatar a casa davant el Godall.

Resultats jornada 1 "DESCENS"

Sant Jaume 1 - Rapitenca "B" 0
Ginestar 2 - Jesús Catalònia "B" 0
Masdenverge 1- Godall 1
Benifallet-Corbera (ajornat)

I com de moment lo Ginestar és la nostra Bèstia Negra aquesta temporada..."La oveja negra" de Barricada!!

Etiquetas: , , ,

martes, marzo 06, 2007

BLANC i NEGRE!!

Blanc: Després de la millor primera part del Campionat el Jesús Catalònia a la mitja part guanyava 1-3 al camp del 3r classificat. Negre: Després d'una 2na part desastrosa i amb excessives concessions defensives l'Horta marcava 5 gols i remontava el partit: 6-3.

El partit es presentava complicat (a casa del 3r classificat) i més quan al quart de partit s'avançaren els barcelonins. Tot i així els jesusencs en 15 minuts havien cap-girat sobradament el marcador amb gols de Xavi Gisbert, Gumiel (un autèntic golàs des de el mig del camp) i del Pitxixi Aleix des dels 11 metres. Després de la gran primera part dels verd-i-blancs els papers semblaven invertits. L'Horta marxà als vestidors desfigurat. A la represa els visitants van oferir massa facilitats defensives, sense la pressió anterior, en front d'un molt bon equip i els blanc i negres en només 10 minuts ja havien igualat el marcador. Els gols anaren caen en ple desconcert jesusenc i finalment encaixaren de manera sorprenent 3 gols més.

Resultats jornada 23 i propera jornada (24).
Classificació jornada 23.

Després de 2 partits sense puntuar i de vàries setmanes fora, tornem a caure en el pou del descens. Aquesta jornada tornarà a ser clau per vore com se recupera anímicament l'equip després d'aquesta contundent derrota. Disputarem els 3 punts davant el MArianao Poblet. L'equip de Santboi "deambula" per terra de ningú: a 11 punts del 2n classificat i a 8 punts del descens (que el marquem natros). Com a visitant a perdut 4 partits, ha empatat 2 encontres i n'ha guanyat 6!! És a dir que ha tret més punts i que és un equip més perillós com a visitant (20 punts) que com a local (14 punts). Serà una bona pedra de toc per comprovar com està l'equip.