http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 15 enero 2006

martes, enero 17, 2006

OXIGEN!!


Pubilla Casas: 1 C.F. Jesús Catalònia: 3

Gran remontada i victòria pràctica que dona oxigen als jesusencs.

Els jesusencs es presentaven a Hospitalet amb una mala ratxa a l'esquena, amb algunes baixes i la relativa sorpresa del canvi de porter, després de que Aitor en los últims partits no ha estat massa acertat i excessivament nerviós.
En els primers compassos de partit els locals controlaven l'esfèrica amb un joc a la zona de mitjos sense perill. Però foren els jesusencs qui tingueren la primera ocasió clara del matx. Aleix es va plantar sol davant del porter local, però la seua vaselina va sortir lleugerament desviada a l'esquerra del guardameta. Va ser al cumplir-se els 30 min. de l'encontre, quan en una jugada per la banda dreta dels blanc-i-blaus va fer que un dels seus davanters forçés un 1 contra 1. Aquest va evitar la sortida del porter visitant, però quan semblava que s'escorava massa a la banda i perdia angle va sorpendre al guardameta, que va arribar a tocar la pilota, aconseguint el gol. Els últims 15 min. van ser un intent d' atac per part dels jesusencs, amb nombrosos corners i faltes a la frontal de l'àrea però sense ocasions mereixedores de gol.

Una sortida fulminant a la 2na part va deixar semi-sentenciat el partit. Als 5 min. de la repressa, una indecissió entre el central i el lateral dret del Pubillas ("el uno por el otro la casa sin barrer")va ser aprofitada per Bonilla per encarar el porter local. L'esfèrica trobà el pal dret, però el rebuig va ser aprofitat per Guillermo Camarero, molt atent durant tot lo partit. Només 5 min. més tard en ple desconcert i nerviosisme local, una falta escorada a la banda dreta llençada rassa per Pau va passar entre davanters i defenses, entre uns i altres, sense que ningú la toqués i va suposar, per a sorpresa de tothom, el 2n gol dels verd-i-blancs. Els locals estiraren línies buscant l'empat però amb un joc poc precís i els jesusencs defensant-se amb ordre i serietat. Fou quan a falta de 20 min. per a la conclusió de l'espectacle quan Talarn, aprofitant un ràpid contratac, batia per 3r cop als hospitalencs i establia el que a la postre ja seria lo resultat definitiu: 1-3.

Lo partit no fou gens vistós. No es va jugar un gran futbol, però vàrem tornar amb 3 punts més!! que al fi i al cap era per al que los jugadors (i acompanyants) marxaren de Jesús a les 8 del matí d'un diumenge.

I seguint amb la tendència començada la jornada anterior, ara ve la minisecció musical. Si us dic que la cançó que hem triat per aquesta setmana és d'un grup valencià i que Amparo Rios és la seua cantant possiblement us sonarà a xino i no sabreu a què me refereixo. Però si us dic que la cançó l'heu sentit molts cops i que se diu "Smile"?? ja us sona més?? el motiu de la cançó és fàcil d'endevinar. Després de 5 setmanes, els jugadors, directiva, socis i aficionats, tornem a somriure amb l'equip!! Que dure l'alegria!! Amunt altaveus!!


Powered by Castpost

Resultats jornada 16.

Classificació jornada 16.

Aquesta jornada tindrem un rival difícil per continuar la ratxa positiva. Situat en la zona alta (encara que només amb 4 punts més), El Vista Alegre ha sembrat molt bones actuacions com a visitants. Però la Santa Creu, després del socabó (esperem que passatger), ha de tornar a ser inexpugnable!!

  • Propera jornada (17).

  • Santa Barbara: 3 C.F.Jesús Catalònia "B": 2
    Per la seua banda el filial no va poder aconseguir la 2na victòria del 2006 i es va vore sorprés per l'equip del MOntsià.

  • Resultats i classificació de la jornada 16.
  • Etiquetas: , , , , ,