http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 26 noviembre 2006

miércoles, noviembre 29, 2006

SENSE PREMI
La tàctica defensiva dels verd-i-blancs funcionava a la perfecció. L'Ascó portava lo pes del partit, dominava (al menos la possessió de la pilota), però no podia amb la muralla jesusenca. Però els 5 últims minuts de la primera part van ser desicius per al desenvolupament del matx. En aquest curt període de temps els jesusencs perderen la concentració i els de la Ribera van ser capaços de perforar la porteria jesusenca per partida doble. A la 2na part els nois d'Albert de la Vega van sortir plenament convençuts per tal d'emportar-se algo de profit d'Ascó. I quan només es portaven 5 minuts de la repressa, la cosa marxà de cara per als del Baix Ebre, ja que Óscar escurçava distàncies. Els jesusencs creixeren i van tenir les seues ocasions per empatar: 2 clares ocasions visitants que els jugadors XeXo i Alfonso no encertaven a enviar el baló a l'interior de la xarxa. L'Ascó poc a poc es va anar despertant i hagués pogut sentenciar, fet que finalment aconseguí ja a les acaballes de l'encontre. Malgrat la derrota, com Sash, Jo Crec en la salvació: "I believe".

La desgraciada notícia fou una nova lesió al genoll del davanter jesusenc Cristian. Fet encara a tenir més en consideració si tenim en compte que pot tractar-se d'una recaiguda i que l'espigat jugador ja va estar molts mesos apartat dels terrenys de joc per aquest motiu. Des d'aquí només podem desitjar-li molts d'ànims i que es recuperi l'abans possible, però sense presses (si us plau!!) si es confirma l'alcanç greu de la lesió.

I aquest dissabte...ens visita lo Corbera. En el partit de la primera volta vam aconseguir guanyar gràcies a un penal clar per unes mans, precedides d'una possible falta del jugador corberenc. Fa 2 jornades l'equip blauet va ser el primer capaç de derrotar a l'Horta, tot i que en la darrera jornada els corberencs han perdut com a local contra la Juventud Ascó. Malgrat la derrota, el Corbera continua sent un dels aspirants a ocupar la 3ra plaça que dóna accés a jugar la lligueta d'ascens. Per altra banda, serà la tornada de l'entrenador JM Lleixà a una de les banquetes que ja havia defensat!! però al costat contrari!! Per tots aquests motius i per la imperiosa necessitat dels jesusencs de treure los 3 punts, es preveu un partit intens, no exempt d'emoció i no apte per a cardíacs!!! No cal ni dir que s'espera la calor humana de tota l'afició per ajudar a fer entrar la pilota a la porteria visitant!!! Dissabte a les 19:00 hores a la Santa Creu!!
Propera Jornada
Grup 1º
Jesús Catalònia - Corbera
Ascó JD - Olímpic
Horta - Pinell
Benifallet - Flix
Batea - Ascó CE
Descansa: Ginestar
Grup 18º
Godall - Masdenverge
Rapitenca - Sant Jaume
Ametlla - Jesús i Maria
Camarles - Santa Barbara
Perelló - Deltebre
Descansa: Ampolla

Etiquetas: , , ,

martes, noviembre 28, 2006

NO ENS CASEM AMB LA PUBILLA
El Catalònia no aconsegueix puntuar enfront d'un rival directe i continua sense escapar de la zona de descens.
A l'inici de partit els jugadors verd-i-blancs estaven "adormits" i solament hi havia un equip sobre la terra del Pubilla Casas. Com a resultat: al min 5 primer gol encaixat, un més de la llarga llista de gols "psicològics", feia anar a remolc als jesusencs. El Pubilla, lluny de conformar-se i defensar lo resultat, va tirar-se endavant per sentenciar lo partit. Fins a meitats de la primera part els jesusencs estaven "desaparecidos en combate", però arran d'una clara ocasió de Gumiel, desbarotada pel porter hospitalenc, els jesusencs van reviure i vore que podien treure algo més de profit del seu desplaçament fins a terres barcelonines. Abans de la mitja part els visitants van tenir alguna bona ocasió per empatar però el marcador ja no es mouria més en els primers 45 minuts. Als 5 minuts de la repressa, unes clares mans a l'interior de l'àrea local feia que Aleix empatés el partit. Aquest gol va esperonar més al Pubilla que no al Catalònia, i foren els locals qui anaren a buscar en més desició i coratge els 3 punts de l'encontre i montaren setge a la porteria de Vizcarro. A falta de 20 minuts per al final, una falta-còrner va servir per a que els locals marquessin el 2n gol i deixar els 3 punts a Hospitalet. El Jesús Catalònia va intentar de totes les maneres possibles empatar el partit, però la bona col•locació de l'equip local impedí que els visitants aconseguissin el seu objectiu.
Resultats jornada 11 i propera jornada (12).
Classificació jornada 11.

Aquesta jornada ens visitarà l'Olímpic Can Fatjó. L'equip de Rubí és un recent pujat, però molts (jo inclós) ja l'han etiquetat com un dels equips revelació del campionat. Motius no en falten: 5na posició (a només 3 punts del líder!!), i lo millor, aconseguida intentant jugar en tot moment al futbol, això que massa sovint pareix que los equips obliden!! Tot i així només han aconseguit 1 victòria com a visitant, però contra el "Tot poderós" Benavent!! Independentment de l'equip, el Catalònia necessita los 3 punts per no despenjar-se del grup a seguir, encara que les distàncies encara són molt curtes i la lliga que queda és molt llarga.

Per altra banda (notícia llegida a Regional Preferent: http://www.regionalpreferent.com/web/modules.php?name=News&file=article&sid=63), lo Catalònia "recupera" a un dels jugadors amb més projecció, que ja fa anys va passar pel seu futbol base. Es tracta de l'encara juvenil Àlex Martínez, que militava al Juvenil Preferent del Tortosa. Els aficionats, no massa joves, recordaran els gols i les jugades plenes de picardia del seu pare: menut, ràpid i ple de "puteria" a dins de l'àrea. No cal ni dir que esperem que personalment estigue a gust com a jugador en el club que el va vore "nèixer" i que pugui rendir al màxim en la vessant professional.

Per animar als aficionats i jugadors jesusencs, per a mi sempre seran campions:

:

Etiquetas: , , ,