http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 17 septiembre 2006

martes, septiembre 19, 2006

VIDEO del PARTIT VILASECA-CF JESÚS CATALÒNIA
Com deiem en l'anterior entrada....
I Finalment, vam marxar com els carrers de la cançó del dúo Late Light Alumni: "Empty Streets"!!: Buits!!
Resultats jornada 1 i propera jornada (2).
Classificació jornada 1.


I la propera jornada ens visitarà el Polvoritense. Equip que desgraciadament ens coneixem mútuament pels incidents que van haver la temporada passada en un i altre camp. Esperem que no tornen a passar situacions com les viscudes l'any anterior, per cap dels dos equips. En lo referent a l'esportiu els de Montjuich venen de perdre el 1r partit, però en aquest cas els blanc-i-blaus van perdre a casa contra el Cambrils per 1-3. (foto "cedida" per www.regionalpreferent.com)
Podeu trobar més informació de la plantilla de la UD Polvoritense, aixi com del nostre equip, clickant sobre els següents links (també és "deferència de www.regionalpreferent.com, el lloc on batega la Preferent):
Plantilla UD Polvoritense.
Plantilla CF Jesús Catalònia.

Etiquetas: , , , ,

lunes, septiembre 18, 2006

ENS QUEDEM SECS!!
Vila-seca: 1 CF Jesús CATALÒNIA: 0
Els jesusenc perden justament en la 1ra jornada, enfront un Vila-seca ordenat.
El partit no passarà a la història per la seua espectacularitat o bon joc. Va ser més aviat un partit tosco. Amb molt de mig-campisme. A la 1ra part el domini parcial va ser dels verd-i-blancs, que amb 2 ocasions de gol claríssimes (Aleix i Ruben) podrien haver col·locat amb avantatge al marcador als visitants. Per altra banda, els locals sortien al contra-atac i tingueren una doble oportunitat per inagurar el casiller, però Vizcarro va intervenir perfectament en ambdues ocasions. Ja amb el temps de la 1ra part exahurit i superat i l'extrem dret groguenc marcava el 1r, i a la postre únic gol del partit, i que donaria los 3 punts per als del Tarragonés. A la mitja part, potser un premi excessiu per als mèrits d'uns i altres. Lo més just 1-1 ó 1-2.

A la 2na part els jesusencs sortiren amb ganes!! Però amb ganes i prou!! Una 2na part sense idees, perduts, sense llegir bé lo partit!! Pilotes llargues, penjades sense sentit, joc directe!! molts nervis i sense ocasions!! Lo joc que haviem de desenvolupar era lo de tocar, jugar per terra, triangulant!! Tenim equip per fer-ho i ho han demostrat sobrades ocasions!!


La nota negativa va ser una petita pica-baralla quan un jugador visitant no tirà la pilota fora i seguí el joc quan el porter local estava estés al terra!! fingint i perdent temps descaradament i quan just en la jugada anterior els jugadors del Vila-seca havien actuat de la mateixa manera després de rebre el mateix jugador del Catalònia una forta patada a l'entrecuix!!

I Finalment, vam marxar com els carrers de la cançó del dúo Late Light Alumni: "Empty Streets"!!: Lo video disponible a partir de dimarts tarde!!
Resultats jornada 1 i propera jornada (2).
Classificació jornada 1.


I la propera jornada ens visitarà el Polvoritense. Equip que desgraciadament ens coneixem mútuament pels incidents que van haver la temporada passada en un i altre camp. Esperem que no tornen a passar situacions com les viscudes l'any anterior, per cap dels dos equips. En lo referent a l'esportiu els de Montjuich venen de perdre el 1r partit, però en aquest cas els blanc-i-blaus van perdre a casa contra el Cambrils per 1-3.

Etiquetas: , , ,

CORBERA: 0 C.F.JESÚS CATALÒNIA "B": 1
Els nois dirigits per Albert de la Vega s'emporten els 3 punts amb un penal transformat per Sam a les acaballes del partit al sempre difícil camp del Corbera.
El partit fou dur, trabat i d'una gran despesa física!! A la 1ra part els verd-i-blancs cediren (voluntàriament o no!!) la pilota als locals, sortint en alguna ocasió al contra-atac. Però tenint les millors oportunitats els de la Riber d'Ebre. A destacar que el davanter local Fidel, no encertava 1 contra 1 davant del porter visitant: Pau i un travesser. A la 2na part la truita va canviar i foren els jesusencs qui controlaren i teniren les millors oportunitats del partit. La única ocasió del Corber fou un xut de falta de Kiko que Pau va respondre amb una bona aturada. Per altra banda els joves jesusencs tingueren un parell de bones ocasions, així com 2 travessers, però que no es traduiren amb gol. Una de les jugades claus fou quan el porter local tombà a un jugador verd-i-blanc a la línea de l'àrea (queda lo dubte de si dins o fora!!) i només senyalà falta i targeta groga!! quan com a mínim era roja. Lo de penal ho deixarem a l'aire!! Ja cap a la finalització del partit, un penal clar per mans d'Iñaki dins de l'àrea (d'aquí que pità penal!!), molt protestat pels locals per possible falta anterior al jugador blau ,va servir per a que Sam transformés la pena màxima i fes que lo Cata s'emportés los 3 punts en joc cap al Baix Ebre.

Resultats de la jornada 2:
Grup 1
Corbera 0 Catalonia 1
Flix 5 Benifallet 0
Olimpic 0 Ascó JD 2
Pinell 2 Horta 6
Ascó 2 Batea 3
Grup 18
Masdenverge 3 Godall 2
St. Jaume 1 Rapitenca 0
Jesus i Maria 2 Ametlla 2
St. Bararba 1 Camarles 2
Deltebre 1 Perelló 2

La propera jornada ens visitarà el Batea, equip que ve de guanyar a domicili a l'Ascó JD, l'equip que vàrem empatar en la 1ra jornada.
Podeu llegir la crònica del mateix partit de la temporada passada:

Crònica del partit CFJesús Catalònia "B"-Batea.

Pròxima jornada (la 3ra):
Grup 1
Corbera - Olimpic
Ascó JD - Pinell
Horta - Flix
Ginestar - Ascó E.F.
J.Catalonia - Batea
Benifallet Descansa
Grup 18
Ampolla - Masdenverge
Godall - St. Jaume
Rapitenca - Jesus i Maria
L'Ametlla - Sta. Barbara
Camarles - Deltebre
Perelló Descansa

Etiquetas: , , ,