http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 20 noviembre 2005

viernes, noviembre 25, 2005

Punts contra la pluja!!

C.F.Jesús Catalònia: 3 Cambrils: 1

El partit es va jugar sota una pluja intermitent: Ara plou!! Ara no plou!! L'encontre va ser molt disputat i als 4 min de la 1ra part el verd-i-blancs es van trobar amb un gerro d'aigua freda caiguda del cel (Mai més ben dit!! jeje!!) i els visitants s'avançaren en el marcador.
Els locals intentaren empatar la contenda durant la primera meitat amb més ganes que oportunitats, i no ho aconseguiren. A la repressa els jesusencs sortiren amb les idees més clares amb més oportunitats i joc més vertical. L'expulsió d'un jugador cambrilenc va decantar encara més la balança cap als interessos locals. I gràcies a un gol de Nacho, molt insistent durant tot el matx, i a 2 gols de l"Explosiu" Gumiel, que acabava d'entrar en el rectangle de joc, van capgirar el marcador. A destacar la bella factura estètica en el 2n gol de Gumiel (el 3r del Cata) . En un saque de banda, ja en temps de descompte, el jove jugador es va parar la pilota amb el pit i sense deixar que l'esfèrica caiguès a la gespa li va engaltar una precisa i preciosa xilena que res podia fer el porter visitant per evitar que aquesta entrés a la seua porteria. Els del Baix Camp van deixar una bona imatge, però que no va ser suficient per poder treure algo de profit per als seus interesos esportius.

Aquesta cap de setmana ens desplacem fins a terres lleidatanes per disputar el partit corresponent a la 11na jornada contra el Mollerussa, un clàssic del futbol català. Aquesta entitat no està passant un dels seus millors moments, com demostra la classificació (6 punts. Només 1punt per sobre de l'últim classificat, l'At. Camp Clar) i amb el fet que només ha tret 3 punts a casa (va guanyar contra l'Alcarràs) i ha perdut els altres 4 jugats com a local: Gimnàstica Iberiana, Igualada, Roda de Berà i Sitges, aquest en la darrera jornada. Pot ser un bon camp per continuar la ratxa sumatoria de punts!

  • Ajuntament de Mollerussa.


  • Resultats de la jornada 10.
  • Classificació jornada 10.

  • C.F.Jesús Catalònia"B": 0 U.D.Ginestar: 1

    El filial van deixar de puntuar en el temps afegit de l'encontre. A destacar els pocs modals del porter visitant, que per cert, és nascut i viu a Jesús.

    Aquest dijous hi ha jornada de recuperació per la pluja, al camp de la Sta Creu:

    C.F.Jesús Catalònia"B" vs Godall

    Etiquetas: , , , , ,