http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 26 febrero 2006

jueves, marzo 02, 2006

Pal a la RODA!!

C.F.Jesús Catalònia: 2 Rodà de Barà: 2
El Catalònia veu semi-frenada la seua bona ratxa de resultats.

El partit s'iniciava de manera immillorable per als locals. Després d'un gol matiner de falta de Manel Carles i un segon d'Aleix, els jesusencs agafaven una clara avantatja de 2-0. Això, lluny d'enfonsar als rodencs els va fer renèixer de les seves cendres i ja en el minut 25 aconseguien empatar el partit a 2 gols. Marcador que ja esdevindria el definitiu.
A partir de l'empat es crearen bones ocasions per poder marcar qualsevol dels 2 equips. Però la gran actuació de tots 2 porters (Aitor pel Catalònia, i Oscar Ambrós pel Roda) ho van evitar. L'ocasió més clara l'ha tingut la jove promesa local, Jaume Gumiel, que quan ja havia superat la sortida del porter visitant veié que un defensa roig-i-blanc sota els pals impossibilitava que la pilota toqués el fons de la xarxa.
Al final empat que podem considerar just després del vist sobre el terreny de joc i sota la pluja, que va dificultar poder crear un joc més vistós.
Resultats jornada 22 i propera jornada (23).
Classificació jornada 22.
I aquesta setmana...al polvorí de Montjuïch. Allí ja mos estan esperant!!
Crònica del Partit contra el Polvoritense de la 1ra volta. No té desperdici!!!
I si voleu llegir la última que han protagonitzat aquests jugadors (¿?) llegiu el Foro de Futbol Català En la última jornada la van "liar" al camp del Mollerussa.

  • Pàg web No oficial de la U.D. Polvoritense. Encara que, no està massa "currada".
  • C.F.Jesús Catalònia "B": 2 J.E. Ascó: 3

    El filial va vore truncada la seua ratxa de 5 partits invictes amb una actuació arbitral més que discutible.
    Als 20 min de la 1ra meitat l'àrbitre va expulsar de manera molt rigurosa al capità local i una de les ànimes de l'equip: Alfonso Boix. 5 min després de l'expulsió els visitants marcaren el 1r gol del partit. Aquests 2 fets van minar molt la moral local que no aconseguia aixecar el cap. S'arribà a la mitja part amb 1-2. A la 2na part, nou gol dels asconencs. Tot i així en la recta final del partit els nois d'Albert de la Vega apretaren les dents fins aconseguir el 2-3 i posar en perill la victòria visitant. Els gols locals els marcaren Juanma Fatsini i Sam.
    Aquesta jornada els nostres "jòvens" (bueno, Sisco, Gamote, Ramons, Gildo...no tant..!! jeje!!) tenim un desplaçament molt complicat al camp del 2n classificat: l'Ampolla. A la Santa Creu els vam guanyar. Per què no podem tornar-ho a fer??

    Resultats jornada 22 i Classificació.

    Etiquetas: , , , , ,