jueves, abril 05, 2007

LA PASSIONÀRIA!!

Els jesusencs pateixen la duresa local per emportar-se un puntet, que no beneficia a cap dels 2 conjunts.

Els jesusencs no podien permetre's una nova derrota, i menys davant un rival directe. El partit va ser jugat amb molta intensitat i marcat per una duresa local. La 1ra part va ser de domini altern i excés de migcampisme fent que les ocasions clares de gol fossin gairebé nules!! A la repressa, els del Montsià van disposar d'un major domini territorial i fruit d'aquesta possessió tingué un nombre major d'ocasions per desfer l'empat inicial. La gran actuació de Pau va fer que els godallencs no marquessen!! Tot i així, els jesusencs tingueren un parell de sortides molt perilloses per emportar-se los 3 punts.
Al final repartiment de punts que no acontenta a ningú i deixa a aquests 2 equips tancant la taula classificatòria.

I la aquesta setmana...reflexió i descans!!
La setmana vinent...el Sant Jaume, un dels equips que segur que no esperaven estar en aquesta lligueta. Però ja ho explicarem la pròxima setmana!!

I també, pròximament les fotos i la crònica de la temporada dels CAMPIONS ALEVINS!!!

Etiquetas: , , ,

martes, abril 03, 2007

PENITÈNCIA!!

En un partit vibrant i amb alternatives en el marcador el Jesús Catalònia perd el partit, de manera injusta, en els minuts de descompte i torna a caure un posicions de descens.

El matx es presentava complicat per l'ascendent trajectòria dels locals. Però els "verdets" molt ficats en la partit s'avançaren al min 30 mitjançant el ràpid Solla. Amb aquesta mínima victòria parcial s'arribà al descans.
A la repressa els locals pugueren donar la volta al marcador fins situar-lo en 2-1 en tan sols 5 minuts. El primer gol local, de fet, fou obra de la defensa jesusenca en pròpia porta. Però Fatsini, a les acaballes del partit, tornava a equilibrar l'encontre en una magistral sacada de falta. Abans havien estat expulsats un jugador per equip, pels jesusencs Subi. I quan lo resultat semblava definitiu arribà la jugada polèmica de la confrontació. S'estava exhaurint el temps reglamentari quan el porter local sacà de porteria i sense que cap jugador jesusencs toqués la pilota l'àrbitre va assenyalar còrner. En la jugada posterior la Gimnàstica va marcar el 3r gol i, el que ara si, seria lo resultat que valdria: 3-2. Al final una mica cara de tontos al perdre lo partit en temps afegit, després de plantejar i desplegar un joc molt seriós i tàctic.

Aquesta setmana...reflexió i descans!!!
La setmana vinent ja explicarem la prèvia d'un dels partits més importants: davant el Pubilla Casas!! Situat només 1 punt per sobre!!
Resultats jornada 27 i propera jornada (28).