jueves, abril 26, 2007

UN EMPAT QUE DESCONTENTA TOTHOM!!!

Els Jesusencs van empatar en temps de descompte un partit que, inexplicablement anaven perdent, després de controlar-lo durant la major part del mateix.
Els verd-i-blancs sortiren a per totes i decidits a sentenciar com abans millor i deixar la cua de la classificació!! Prova d'això fou que en los primers 15 minuts los jesusencs tingueren fins a 3 ocasions excepcionals per avançar-se en el marcador, però sense l'encert final necessari!! En el min 15 un penal provocat per Jesús Ferreres, quan ja havia superat la sortida del porter rapitenc, va servir a SaM per encetar la porteria visitant. Els locals seguiren amb el mateix ritme elevat de partit i gaudiren d'un parell de bones ocasions per tornar a marcar i deixar el partit més costa avall per als interessos jesusencs. Tot i així, van ser els del Montsià qui, en una jugada aïlada a finals de la 1ra part, aconseguiren empatar.
Resultat a la mitja part (1-1) totalment injust vist lo vist a la SAnta Creu!!

Als inicis de la 2na part, la tendència de domini verd es mantingué i fruit d'aquesta presió arribà lo gol de Francesc al min 60. Però aquest gol va endormiscar als locals i despertà als rapitencs!! La incertesa jesusenca se confirmà en una jugada desgraciada. El porter local al rebutjar una pilota fora de l'àrea sense massa perill li va estavellar a l'esquena de l'atacanc visitant i la pilota s'introduí lentament en la porteria local!! I només 5 minuts més tard en un contra-atac, precedit d'unes mans visitants, els rapitencs s'avançaren sorprenentment en el marcador (2-3). Era inexplicable que després d'una gran 1ra part i inici de la 2na el Catalònia pugués perdre lo partit!!! Malgrat aquest transtorn, els nois d'Albert de la Vega ho intentaren i obteniren una petita recompensa a l'empatar el partit (SaM latre cop!!) ja en temps de descompte!!

Al final 3-3 que no serveix de massa per als 2 equips per sortir de la zona de descens!! Com a nota positiva, fa 3 partits seguits que no se perd!! Com a negativa, és que tampoc s'ha guanyat cap partit en una volta (7partits!!). I aquest dissabte ens visita el Ginestar. Aquesta temporada ja hem disputat 3 partits contra els groguets i encara no els hem pogut guanyar cap (2 perduts i 1 empatat!!). Seria una bona ocasió per trencar aquesta ratxa!! L'equip de la Ribera d'Ebre estan situats en 2n lloc, tot i haver disputat 2 partits menos, i es perfila com un dels pocs equips que s'acabaran salvant de la 3ra Territorial!! Actualment la salvació teòrica es troba a 5 punts, encara que crec que al final baixaran com a mínim 5, ja que les espectatives de la Sènia i el nostre equip de Preferent no són massa prometedores!!

Partit de la 1ra volta Lliga Regular davant el Ginestar

Partit de la 2na volta Lliga Regular a Ginestar

Partit 1ra volta Lligueta descens a Ginestar

I la cançó de la setmana, continuant en la setmana cultural de Catalunya, és "Llençat!!" de Lax'n'Busto: "Caus a Terra molt avall, creus que no te'n sortiràs....!! L'instant és únic no es repetirà!!", savies cites per encarar la recta final de Campionat!! LA SALVACIÓ ARA O MAI!!!:

Per a començar tothom a fer força dissabte a les 15:00h a la SAnta Creu!!