http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 03 septiembre 2006

miércoles, septiembre 06, 2006

INICI 2na REGIONAL Grup 1 i 18.

Aquest cap de setmana comença la Lliga a la 2na Territorial dels grups 1 i 18, corresponents al de les Terres de l'Ebre. Podriem dir que els 2 grups són les zones Nord i Sud ebrenques, respectivament.
El sistema de competició d'aquesta temporada és com a mínim novedós!! Cada un pot opinar!! com tot hi ha coses bones i dolentes!!
Només hi ha 9 equips a cada grup. Per la qual cosa, sempre hi ha un equip que descansa i per altra banda, podria semblar que en un principi la Lliga és més curta, però no és així!!
Els primers 3 classificats de cada grup s'uniran en un sol grup i es jugaran una Lligueta d'ascens, dels quals només 2 podran accedir a la promoció per a la 1ra Territorial, contra els equips de Tarragona. Els 3 equips del mig de cada grup es mesclaran i jugaran una competició que no se sap massa bé quina finalitat ni motivació arribarà a tindre. I per acabar, los 4 últims de cada grup se jugaran la "mort"!! de 8 equips ne poden arribar a baixar 6!!!
Aquí teniu la 1ra jornada:

Grup 1º.

ASCO, J.D. - CORBERA D'EBRE
HORTA - OLIMPIC MORA D'EBRE
BENIFALLET - PINELL
GINESTAR- FLIX
JESUS CATALONIA - ASCO C.E.
Descansa : BATEA

Grup 18º.

GODALL-AMPOLLA
RAPITENCA B-MASDENVERGE
AMETLLA-SANT JAUME
CAMARLES-JESUS I MARIA
PERELLO-SANTA BARBARA
Descansa : DELTEBRE

En aquests links podreu llegir les cròniques de la temporada passada del C.F.Jesús Catalònia "B" contra els asconencs, com podreu vore seran un rival difícil:

Partit 2na volta CFJC B-CE Ascó (temp.2005-06).
Partit 1a volta CE Ascó-CFJC B (temp.2005-06).