miércoles, febrero 14, 2007

VIDEO JESÚS CATALÒNIA - RODA DE BARÀ

Al final del partit mos vam quedar, com diu la cançó de Bomfunk MC's feat Jessica Folcker, una mica trencats ("Crack it; Something Going On!!")

També podeu vore tots los videos publicats a:

Etiquetas: ,

martes, febrero 13, 2007

A LA RECTA FINAL REBENTEM LA RODA!! El Jesús Catalònia dixa perdre 2 punts en front del 2n classificat en el temps de descompte i davant 8 jugadors.
Tan bon punt començar el partit Castillo tingué una bona ocasió per inagurar el marcador! Però això només va ser una "enganyifa" del que seria la majoria de la primera part!! Fins a la mitja hora el Jesús Catalònia no tornà a aproximar-se en cert perill fins a l'àrea del Roda. Abans en una doble acció els visitant haurien pogut marcar el primer gol de la tarde. Però en una ocasió l'encert de Vizcarro i l'altre el desencert del davanter rogenc feu que les coses no canviaren. Als 37 minuts, després d'un córner, Aleix ajustava la pilota al pal esquerre de la porteria visitant lluny, molt lluny per al que porter pogués arribar. En els últims 5 minuts el Catalònia hauria pogut ampliar la diferència. Però ja en temps quasi exhaurit arribà una de les moltes jugades polèmiques de l'encontre. Després d'un ràpid contra-atac visitant l'extrem esquerre xuta fortament fent que lo porter local despejés la pilota però no lo suficient per evitar que aquesta entrés a la porteria. De manera no massa comprensible el línier i l'àrbitre van xiular còrner. Entre nombroses queixes lògiques visitants se va arribar al descans.

Al poc d'iniciar-se la 2na part un penal dubtós va servir per que el Roda pugués empatar el partit. Arribà una expulsió per doble amonestació visitant. El Catalònia es tirà a l'atac i fruit d'aquest domini arribà el segon gol d'Aleix (el 17è!!) després d'un cop de cap a centre des de la banda dreta de Solla. En la jugada del gol el porter visitant Ambrós (molt amenaçador durant tot l'encontre) agredeix Castillo, per la qual cosa també fou expulsat. I quan encara faltaven 10 minuts per a finalitzar el temps reglamentari una nova entrada desproporcionada va suposar la roja directa per a un defensa visitant. Realment, el Roda va ser un equip molt dur durant los 95 minuts del partit. Però el fet d'anar per davant en el marcador i amb 3 hòmens més, no va fer més que intranquil·litzar als jesusencs i l'hecatombe es veia vindre. I així succeí, en temps afegit el Roda establia el seu petit "miracle" i empatava un partit que tenia molt costa amunt al rebre 3 expulsions. Fins i tot ja en temps exhaurit va haver un possible penal a l'àrea local.
En general potser el resultat és el més just, però el fet que t'empatin amb temps afegit i 3 hòmens menos fa que se te quede la cara de tonto.
NO MARXEU MOLT LUNY!! EN BREU LO VIDEO DEL PARTIT AMB 3 dels 4 GOLS!!

Resultats jornada 20 i propera jornada (21).
Classificació jornada 20.

I aquesta jornada anem a Viladecans!! no de Afters!! que segur que algú se troben!! sinó a disputar un difícil partit!! L'equip roig-i-blanc com a local porta una bona trajectòria: 5 victòries, 3 empats i només una derrota (0-3 davant el Marianao). També porta una bona ratxa de resultats, ja que des de la jornada 13 que no perd (i la propera és la 21!!), sumant 3 victòries i 4 empats. Tot i així, només es troba a 5 punts per sobre nostre!! Seria una bona ocasió per retallar distàncies!! i sinó per allunyar-nos del llocs de descens, per què si ben cert és que estem fora, la distància amb els equips de sota (i de sobre!!) és mínima.