viernes, febrero 13, 2009

PERDONEM I DESCENS EN PICAT

CF JESÚS CATALÒNIA: 1 CAMP CLAR: 1

El Catalònia es mostra superior al líder (que dóna una imatge molt fluixa), però no pot acabar de rematar el partit degut al desencert final i als pals. 1-1.

GolS: 0-1 min 30, 1-1 Aleix, min 70

1r terç de partit domini aclaparador dels jesusencs. Moltes ocasions per tota l’artilleria local: Calafat, Gumiel, Aleix, Solla...les més clares una de picardia de David Solla aprofitant la sacada en curt i ràpid d’una falta al balcó de l’àrea, que va fer lluir al porter visitant, lo millor jugador del Camp Clar en aquest matx, i l’altra un pal de Juanma.

El Camp Clar sense haver fet res es va avançar en el marcador (potser per això és lo líder). Als 30 min va trenar un contraatac molt ràpid per banda dreta que va servir per a que l’extrem fes colar la pilota entre les cames del porter local Marcos, que va jugar lesionat tot lo partit. 0-1.

Aquest gol va caure com una llosa a tota la Santa Creu!!

A la represa sortida a per totes dels nois de Guillermo, sabedors del que se jugaven, i en la mateixa tònica que en la 1ra: moltes ocasions però sense acabar de definir en los metres finals. Les ocasions sovintejaven però el gol no arribava. A més, jugades dubtoses dins de l’àrea visitant amb caiguda de Toni Ondazàbal, gol anul·lat a Pitxixi Aleix per un possible control en les mans, pilota al pal d’Isaac a porta buida...

Però després, al min 70 va arribar el golet setmanal de Pitxixi Aleix (lo 20è gol en 20 jornades, encara que no ha disputat tots los partits) després d’un gran cop de cap que feia una mica de justícia al vist sobre la Santa Creu. I ja en temps afegit Castillo (malaït de cara a gol??) se va quedar sol davant el porter visitant però la seua rematada va anar a parar a la xarxa lateral de la porteria i el resultat ja no es va moure (1-1).

Al final, certs aldarulls en l’entrada de la tripleta arbitral a la caseta que farà falta vore com “respira” lo Comité de compitició.

1 - Campclar ---- 42 ----- 20 ---- 13 ----- 3 ----- 4 ----- 44 ----- 22
2 - la Cava ----- 41 ----- 20 ---- 13 ----- 2 ---- 5 ---- 38 ---- 26
3 - Gandesa --------- 38 ----- 20 ------ 11 ------ 5 ------- 4 ------ 39 ------ 21
4 - Torredembarra -- 38 ------ 20 ------ 12 ------ 2 ------- 6 ----- 26 ------ 28
5 - J. Catalònia ------ 36 ----- 20 ------ 10 ------ 6 ------- 4 ------ 48 ------ 23
6 - Reddis ----------- 35 ------ 20 ------ 10 ------ 5 ------- 5 ------ 35 ------ 28
7 - Alcanar ---------- 30 ------- 20 ------- 7 ------ 9 ------- 4 ----- 24 ------- 19
8 - Remolins --------- 26 ------ 20 -------- 6 ------ 8 ------ 6 ------ 37 ------- 29
9 - Vila-seca --------- 26 ------ 20 -------- 6 ------ 8 ------ 6 ------ 25 ------ 22
10 - Ulldecona ------- 26 ------ 20 ------- 8 ------ 2 ------ 10 ------ 29 ------ 35
11 - la Sénia --------- 24 ------ 20 ------- 6 ------ 6 ------ 8 ------ 24 ------ 29
12 - La Canonja ----- 24 ------ 20 ------- 6 ------ 6 ------- 8 ----- 23 ------- 27
13 - Aldeana --------- 23 ------ 20 -------- 6 ------ 5 ------- 9 ----- 21 ------ 28
14 - l'Hospitalet ------ 21 ------ 20 -------- 5 ------ 6 ------ 9 ------ 32 ----- 32
15 - Deltebre --------- 17 ------ 20 -------- 4 ------ 5 ----- 11 ----- 28 ------ 37
16 - Oleàstrum ---- 16 ----- 20 ------ 2 ---- 10 ----- 8 ----- 18 ---- 31
17 - l'Ametlla ------ 16 ----- 20 ------ 4 ----- 4 ----- 12 ---- 18 ---- 49
18 - Montblanc --- 14 ------ 20 ------ 4 ----- 2 ----- 14 ---- 12 --- 34

Aspectes Positius:
El retorn a l’11 inicial de Pitxixi Aleix i Isaac Casanova va donar consistència a l’equip.
Continuem invictes a la Santa Creu encara que ara fa 3 jornades que no guanyem com a locals i 4 en general, havent sumat només 3 de 12 punts possibles.
Tot i aquest “socabón” encara no estem del tot despenjats, encara que ja no hi ha marge per a més errors.

Propera Jornada:
Davant el Deltebre al Nou Camp, dissabte 14 febrer a les 15:45h.
Els deltaics amb la victòria en la darrera jornada (2-0 en front el Vilaseca) han sortit de la zona de descens, però només els separa 1 punt.
A priori és un equip dèbil que només ha aconseguit 4 victòries en lo que portem de Campionat, tot i Així, s’haurà d’anar en compte per què totes les ha aconseguit com a local.
El seu màxim perill és Sergio Ruiz, ex­-davanter del Tortosa i Amposta, i també en la llista de màxims golejadors.
Crònica de la 1ra volta davant el Deltebre.

Etiquetas: , , ,

jueves, febrero 12, 2009

ESPERANÇA I TORNADA A LA REALITAT

Lo tercera va donar la campanada al camp del Bítem “B” (líder llavors) i va guanyar 0 a 2, los gols

REMOLINS BÍTEM “B”: 0 CF JESÚS CATALÒNIA “B”: 2
Alineació: Marcos, JosÉ, Masip (Adrià), David, Gino (Oscar), Sergio, TomÀs, Pons, Alfonso (Herrero), Francesc i Garcia (Marc).

Molt bon partit el jugat al municipal de Bítem, on el Catalònia que va fer una 1era part espectacular, tenint la pilota i no deixan jugar gens al contrari. Defensant-se al seu camp i sortint al contraatac. Una de les millors primeres parts de la temporada. Les ocasions més clares van ser de color verd-i-blanc, encara que el 1er gol va ser a pròpia porta, degut a una pilota penjada de Gino en que un defensa va tocar la pilota amb el cap i la va desviar al fons de la xarxa. ELL NO VOLIA!!. Després del gol el partit encara es posaria més fàcil per als jesusencs, ja que l'àrbitre va expulsar un jugador local per doble amonestació. Així s'acabà la 1era part 0-1.

A la represa el Remolins va sortir un poquet més fort degut als canvis que va fer; introduint jugadors de més qualitat. I això es va notar i més quan al minut 10 de la segona part van expulsar al jesusenc Tomàs també per doble amonestació. Llavors va ser quan els jugadors de Gildo i Chava van traure l'ofici i vam poder defensa molt bé totes les ocasions del Remolins, que es van basar en xuts llunyans. I en un d’alguns contraatac el filial va fer el segon gol del partit, que arribava gràcies al cap de Francesc, en una errada de la defensa visitant. A partir d'aquí el Catalònia es va limitar a defensar el resultat, que ja no va perillar en cap moment. I mos vam poder treure l'espineta del partit de la 1ra volta

Esta Victòria deixava als nois de Gildo i Chava a 3 punts de la promoció d’ascens a falta de 3 jornades o 9 punts per a disputar-se.
Hi havia esperançes tot i la temporada tant irregular del filial.

GODALL: 2 CF JESÚS CATALÒNIA “B”: 2

0-1 Alfonso Boix, 1-1, 1-2 Pons, 2-2
Alineació: Pau, José, Rafa, David, Oscar, Sergio, Tomàs, Pons (Gino), Alfonso, Francesc (Marc) i Garcia (Ernest) .

El partit no va ser tant bo com el de Remolins, tot i aixi vam sortir en bastanta empenta i al minut 5, Alfonso d'una falta al borde de l'area feia el primer gol de la tarde. Al poc temps Pons en una altra falta envia la pilota al pal, mala sort. A partir d'aqui les forces es van igualar i el Godall anava recuperant terreny i en un saque de corner, la nostra defensa despeja una pilota al borde de l'area i un jugador godallenc que estaba sol com un mussol, remata en un xut ras a la soca del pal que fa imposible l'estirada de Pau. Mitja part 1 - 1.

A la segona part sortirem a pel partit disposant d'ocasions bastant clares per marca, però el segon gol no va arribar fins als 20 minuts de la segona part, en que en una jugada que va parar el porter local el rebutg li va anar a Francesc que de cap feia el segon gol. Però l'alegria va durar poc per què en menys de 5 minuts ens van empatar en una pèrdua al mig del camp que ens va agafar a la defensa "pixant", en més que possible fora de joc. A partir d'aquí el partit va estar dominat pel Catalonia amb un Godall tancat que no deixaba jugar i perdia temps. Alfonso va fer un altre pal quan feien falta pocs minuts per acabar en un xut de fora l'area. I així va finalitzar el partit (i la temporada?) en un molt mal sabor de boca degut a l'esforç que haviem fet i que no haviem trobat la recompensa. Sempre no es pot guanyar!!!

I ara la lligueta d'ascens es troba a 5 punts quan només ne queden 6 per disputar. S'ha d'intentar, però la cosa està "fotuda".

GRUP 20

1 - Remolins B ------ 38 ----- 18 ---- 12 ----- 2 ----- 4 ------ 42 ----- 17
2 - Roquetenc B ---- 36 ----- 19 ---- 11 ----- 3 ----- 5 ------ 40 ----- 25
3 - Aldeana B ------- 33 ----- 18 ---- 10 ----- 3 ----- 5 ------ 50 ----- 28
4 - Tivenys -------------- 29 ------ 18 ------- 9 ------- 2 ------ 7 ----- 47 -------- 30
5 - Jesús Cat. B -------- 28 ------ 18 ------- 8 ------- 4 ------ 6 ------ 44 ------ 38
6 - Ulldecona B --------- 27 ------ 18 ------- 7 ------- 6 ------ 5 ----- 29 ------- 27
7 - Alcanar B ----------- 26 ------ 18 ------- 7 ------- 5 ------ 6 ------ 27 ------- 30
8 - l'Ametlla B ---------- 24 ------ 18 ------- 7 ------- 3 ------ 8 ------ 29 ------ 33
9 - Godall --------------- 19 ------ 18 ------- 5 ------- 4 ------ 9 ------- 24 ------ 41
10 - Campredó --------- 16 ------ 19 ------- 4 ------- 4 ----- 11 ------- 22 ------ 34
11 - Venus -------------- 6 ------- 18 ------- 2 ------- 0 ----- 16 ------ 19 ------ 70

Propera Jornada: davant el Tivenys, que es juga l’ascens. A vore si els hi podem tornar lo set de la 1ra volta....