http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 11 marzo 2007

miércoles, marzo 14, 2007

PUNT D'HONOR



Els jesusencs, que sortiren adormits i reberen 3 gols en els primers 16 minuts, aconsegueixen en temps de descompte, amb un golàs de Masip, un punt d'entrega i suat amb sang.

Bon partit i emocionant amb 2 parts molt diferents en una tarde assolejada. Gran primera part del Masdenverge, que ben posicionat al camp i molt concentrat va guanyar la partida als verd-i-blancs fins a situar-se amb un clar i definitiu, a priori, 3-0. Però els nois d'Albert de la Vega aconseguiren retallar distàncies al final de la 1ra part mitjançant Sam. Este gol va esperonar als locals i los va fer entrar altre cop en el partit.
El descans va anar molt bé per als jesusencs que van mostrar una gran reacció. Pressionant a tot el camp i dominant la confrontació. Fruit del domini arribà el gol del capi Alfonso Boix quan encara quedaven 20 minuts per al final del matx. El Catalònia ho seguí intentant i la seva recompensa va ser l'autèntic golàs, des de la zona de mitjos de Masip, que va semblar que disparés un obús, més que no un xut a una pilota!!

Gols: 0-1, Anselmo minut 3; 0-2, Anselmo minut 12; 0-3, Josep minut 25; 1-3, Sam minut 44; 2-3, Alfonso minut 72 i 3-3, Masip minut 93.
Les coses no acaben d'anar del tot com seria de dessitjar (1 punt de 6). Però per altra banda, en 2 jornades ja se veu lo que ja s'intuïa: que cap equip és fàcil i que pot passar de tot. No hi ha cap equip que hagi guanyat los 2 partits (encara que lo Corbera, el pròxim rival, encara no ha debutat i lo Benifallet només n'hagi disputat un). Una victòria aquesta setmana seria crucial!! Ja que l'equip, encara que només va empatar a casa, està animat després de la gran igualada i entrega de l'últim partit. Tindrem l'oportunitat a Corbera, que fins la última jornada va tindre opcions d'evitar aquest grup. En la lliga regular vam aconseguir la victòria en los 2 partits disputats (0-1 i 3-2), esperem que la ratxa no se trenque...
Crònica del partit anada: Corbera-J.Catalònia "B"(0-1)
Crònica del partit tornada: J.CAtalònia "B"-Corbera(3-2)

I la cançó d'avui és "Like a Virgin!" de MAdonna!! Per què vam jugar contra el MasdenVERGE i per que encara som verges en quant a victòries en aquesta lligueta!!

Etiquetas: , , ,

lunes, marzo 12, 2007

DESUNFLATS!!

La dita entrenador nou victòria segura se va vore trencada en front d'un Marianao Poblet que va rebre un premi excessiu al trobar-se un gol en pròpia porta, tot i que en els jesusencs se començen a apreciar símptomes d'urgències!!

El Catalònia estrenava nou tàndem tècnic (Michel Otero i Carlos Blanch) i porter titular sota els pals (To), després d'unes jornades d'indesició i nervisosime en la porteria. Durant la primera part el domini territorial i de posició de la pilota fou del Catalònia, que tingué les millors oportunitats en botes de Gumiel, en un xut llunyà, i d'Aleix. En tots 2 casos la pilota va trobar la mateixa sort!! Es va estabellar al pal!! El Marianao simplement es limitava a defensar i només va mostra certa inquietud en xuts llunyans, però desviats. Al minut 41 una falta servida des de la banda esquerra atacant dels santboians va significar l'únic gol del partit quan Subi, en una acció desgraciada, se va introduir la pilota dins la seua porteria!! Un altre gol en pròpia porta que significaria no puntuar.
A la 2na meitat els jesusencs sortiren amb la clara intenció d'empatar la confrontació. El MArianao simplement es va limitar a defensar l'avantatge i va renunciar pràcticament a l'atac. Tot i el domini total del joc per part dels verd-i-blancs, aquests es van vore incapaços, falta d'idees i de joc d'atac i només a les acaballes del partit, amb tota l'artilleria abocada a l'àrea visitant va inquietar en cert grau (però no massa) al porter visitant.

En aquests moments la situació comença a ser més delicada, ja que després d'un gran inici de volta, molt prometedor (3 victòries i 1 empat), el Catalònia ha entrat en una dinàmica molt perillosa perdent 3 partits seguits amb 3 gols amb pròpia porta i una gran incertesa en defensa amb errors infantils!! I tot i que els jesusencs no han demostrat ser pitjors que els seus adversaris (a excepció de la 2na part d'Horta) els punts sumats han estat zero!!!

Resultats jornada 24 i propera jornada (25).
Classificació jornada 24.

Pàgina web Oficial del C.D. Marianao Poblet

I la jornada vinent tampoc ho tindrem gens fàcil!!...Ens desplaçarem a Castelldefels per disputar els 3 punts en front el Vista Alegre!! L'equip blavet està situat en les posicions capdavanteres (4rt) amb series opcions d'ocupar la 2na plaça al final del Campionat (a només 2 punts!!). Com a locals ha obtingut 2 derrotes, 2 empats i 7 victòries!! Ha rebut només 9 gols en 11 partits (però 3 en 2 encontres). Ha destacar que és el 2n equip menys golejat amb només 19 gols en 24 partits (natros n'hem rebut 43!! Més del doble!!). Per altra banda, no oblidem que va ser en aquesta camp quan en la darrera jornada ens vam assegurar la permanència la temporada anterior al vençer-los per 0-2. Esperem que torne a ser talismà el Can Vinader.

Crònica del partit de la 1ra volta

I com sembla que no estem passant per un bon moment, és a dir que estem en una ratxa de vaques flaques, res millor que "Flaca" d'Andrés Calamaro.

Etiquetas: , , ,