http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 25 marzo 2007

jueves, marzo 29, 2007

PROMOCIÓ PER LIQUIDACIÓ: REGALEM PARTITS!!

El filial dóna massa facilitats al Benifallet i aquest, sense fer tampoc un gran partit, goleja fàcilment als jesusencs.

Lo partit se presentava com una opció de guanyar el 1r partit de la sèrie i retallar distàncies al líder!! Però no sé que passa que el conjunt verd-i-blanc dóna excessivitats defensives i no és letal i també perdona en atac. Després de 15 minuts sense res remarcable va arribar lo 1r gol del benifallencs!! El Catalònia intentà reafrimar-se però no creà cap situació compromesa. I en el min. 30, el conjunt riberenc treia les teranyines de la porteria de Pau en un falta directa. Una gran execució però precedida, d'una falta inexistent. I quan els locals intentaven escurçar distàncies i anar als vestidors en "vida" en un regal defensiu el Benifallet semblava sentenciar el matx (3-0).
A la repressa els verd-i-blancs ho intentaren i tingueren vàries bones ocasions per estrenar el marcador, fins i tot 2 pals de Pau Miró i Alfonso. Però algun vegada el desncert local i d'altres per la gran actuació del porter visitant els jesusencs no aconseguiren marcar. tot i que justament, crec que haurien merescut un parell. I ja a les acaballes de l'encontre en un altre error en defensa el Benifallet se n'aprofitava i establia el 4rt gol i definitiu resultat: 0-4.

Molt compromessa és la situació actual del Filial. Només hem aconseguit 1 punt de 12 possibles i la salvació se complica...i molt!! L'esperança és l'ultim que se perd!! Però ja no se poden permetre més errors!!
Aquesta jornada davant el Godall els 3 punts són imprescindibles!! Ja que aquest conjunt es troba en la mateixa situació que natros, tot i que ha disputat un partit menos.

Crònica del partit de la 1ra volta de la temporada 2005-2006
Crònica del partit de la 2na volta de la temporada 2005-2006

I la cançó de la setmana és de Blank & Jones: "Perfect Silence", per què així se va quedar l'estadi després del partit. AVÍS: este video-clip té cert contingut eròtic!! Los menors de 18 anys renuncieu a vore'l!!

Etiquetas: , , ,

martes, marzo 27, 2007

PRÀCTICS!!


El Catalònia, en un partit amb molt de respecte i contenció, recupera el camí de les victòries davant un rival directe i, fins i tot, és capaç de girar el goal-average, surtint provisionalment de la zona de descens.

El partit és presentava complicat per la transcendència del matx i per la ratxa i dinàmica dels últims partits. A l'inici de l'encontre, els equips sabedors de la importància, es van limitar a no voler perde. Això es va traduir en un joc ensopit, amb excés de mig-campisme i un respecte mútuo excessiu. No es creaven ocasions de perill a cap porteria, tot i que lo domini territorial era de color verd-i-blanc. Però la igualtat es trencà a la mitja hora de partit quan Solla va provocar hàbilment un penal, que transformaria (com sempre!!) el pitxitxi Aleix (vore VIDEO). Sense res més destacable arribà l'hora del descans.

A la repressa el domini continuà sent local i en un parell de bones ocasions a pilota parada el Catalònia hauria pogut ampliar l'avantatge!! Fet que si aconseguí amb un autèntic cop de cap (vore VIDEO!) del capi Subi (que està vivint una autèntica 2na juventud!!) després d'una falta per banda dreta: 2-0. En aquest punt el Santfeliuenc estirà una mica les línies i tingué en una doble immillorable ocasió per retallar distàncies, però la sort va estar del nostre costat i vam poder mantenir la porteria a zero. Ja en temps de descompte, un ràpid i ben trenat contra-atac, servia per a que Aleix s'internés per banda dreta i habilités en safata el 3r gol del partit fet per Solla.
Aquest gol potser de vital importància a final de la temporada, ja que permet cap-girar el goal-average en cas d'empat. Fet possible si tenim en compte que actualment el Santfeliuenc només es troba amb 3 punts més!!
Resultats jornada 26 i propera jornada (27).
Classificació jornada 26.

GOL d'ALEIX DE PENAL (1-0)

"TESTARAZO" de SUBI (2-0)

Aquesta setmana tornem a sortir del descens directe, tot i que cal seguir lluitant!! El desplaçament serà en un camp difícil: el de la Gimnàstica Iberiana. El conjunt barceloní va tindre un inici molt infructuós, però poc a poc s'ha anat afiançant en una zona més o menys tranquil·la tot i que no se pot relaxar gens ni mica. Com a local està tenint una temporada bastant irregular (4 partits guanyats, 4 partits empatas i 5 partits perduts). En les últimes 9 jornades només ha perdut en front del líder (el Benavent) i tot i que compta amb un bon conjunt, sovint és més notícia per altres aconteixements extra-esportius (com per exemple, la no finalització de la partit de l'última jornada davant el Cambrils).

Crònica del partit de la 1ra volta: Jesús Catalònia-Gimnàstica Iberiana

I la cançó de la setmana és "Gold" d'Spandau Ballet!! Per què los 3 punts són....D'OR!!

Etiquetas: , , ,