miércoles, noviembre 22, 2006

Triomf importantíssim enfront d'un rival directe, que permet superar-los en la classificació i també en el goal-average particular, en cas d'empat al final del Campionat, i entrar en la pomada de la salvació.
Partit bastant travat amb poc futbol per part dels dos equips i que finalment es va resoldre en temps afegit pel bé del nostre equip. A la primera part, fou l'equip local el que va dominar i el qui tingué les ocasions més clares per encetar lo marcador, entre elles un larguero i dos 1 contra 1 que el seu davanter va herrar. Al minut 40 de la primera part lo Cata va patir una expulsió per doble groga d'Óscar, fet que complicava les opcions de puntuar. A la represa, tot i jugar amb 10, els verd-i-blancs van aguantar bé les estirades de l'Ascó, que també ve tenir alguna que altra clara ocasió per avançar-se en el matx. I quan menys ens ho esperàvem i es donava l'empat per bo, Josep Vergara va definir amb classe una jugada plagada de rebots al minut 91.

Victòria molt important pels jóvens jesusencs, ja que d'aquesta manera no es despengen dels equips que en teoria lluitaran per evitar caure al grup de la "Muerte" (descens). Felicitar als jugadors i tot el cos tècnic per la victòria!! El descans va anar bé i els verd-i-blancs inicien la 2na volta com la temporada anterior i esperem que sigue de l'estil. Aquesta jornada altre cop a jugar al mateix camp, però en aquest cas contra l'Ascó "de sempre". En cas de victòria jesusenca els empatarem a punts i la cosa s'animarà encara més.

Agrair la crònica de Cata b del foro del catalònia.
Foto de la plantilla de l'Ascó extreta del suplement especial d'esports de la Veu de l'Ebre.