jueves, noviembre 16, 2006

NO PERGUÉSSEM LA SANTA FE!!!Una altra vegada los minuts psicològics són devastadors. Dos gols en els extrems del matx (al minut 2 i l'altre en temps quasi agefit) tornen a castigar a un voluntariós i seriós Jesús Catalònia.
L'assumpte ja comença a preocupar, perquè no és massa normal que es rebin tants gols en aquests moments de l'encontre (Sobretot rebem gols en els últims 10 minuts, com ja vàrem comentar fa un parell de jornades). Tot i així, malgrat el fet de jugar a remolc tot lo partit, los jesusencs mai van perdre la convicció de poder empatar el matx i anaren a per ell. Ho hàgueren pogut aconseguir però una vegda més el desencert en los metres finals ho va evitar. A les acaballes, quan tot l'equip estava tirat endavant, a la desperada, arribà el gol de la sentància injusta.

Només cal esperar, que tots aquests gols que ara rebem en aquests minuts, o la mala sort qe estem patint, després es gire i ens done la cara, enlloc d'ara que ens dóna lo cul.
Resultats jornada 9 i propera jornada (10).
Classificació jornada 9.

La cosa no és que sigue per tirar cohets, però tampoc no és del tot, de moment, preocupant. És cert que no portem massa punts, però sent justos crec que en mereixeriem més i quan l'equip estigue adaptat crec que la salvació no serà una Utopia. De fet, tampoc ho és actualment.

El diumenge juguem contra un rival directe que ve de golejar per 6-2 al Cambrils: La Gimnàstica Iberiana. Tot i aquest espectacular marcador, ha tingut un inici de campionat bastant fluix per a les meues espectatives, no en va recordem que va quedar en posicions capdavanteres i mostrant-se com a l'equip més golejador dels 2 grups de Preferent. Encara que ha hagut de retocar molt l'equip de la temporada passada. Podeu vore el gran partit de la temporada passada en el següent vídeo:

No cal ni dir que s'espera que l'afició estigue al costat de l'equip per animar-lo sense condicions, aquest diumenge i tots!! Los 3 punts són importantíssims!!!

Recordem que el Filial aquesta jornada va descansar. I amb la combinació dels resultats donats ens hem quedat penúltims!!
Aquesta setmana partit vital a Ascó contra el joventut, només 2 punts ens separem i una derrota podria ser fatal per a les aspiracions dels nois d'Albert de la Vega. Evidentment, això no succeirà!!