jueves, enero 31, 2008

Pròxima JornadA (19): CF Ulldecona vs CF Jesús CATALÒNIA

Aquesta setmana ens desplaçarem fins a la bonica vila d'Ulldecona.

Els del Montsià estan rendin per sota del que s'esperava d'ells al principi de campanya, i per això actualment, es troben en zona de descens, encara que només 4 punts per sota nostre (19 Ulldecona, Jesús Catalònia 23).

Com a locals els rogets han guanyat 3 partits, n'han empatat 2 i n'han perdut 3. És a dir, han aconseguit sumar 11 de 24 punts possibles. Marcant 15 gols (6 en un sol partit davant el Bonavista) i han tret 13 cops la bimba de la seua porteria. En els últims 5 partits només ha sucumbit en l'última jornada (3-0 davant l'Ametlla de Mar).

El Catalònia com a visitant ha guanyat 2 encontres, i n'ha empatat i perdut 3. Això fa 9 punts de 24 possibles. Reben 11 gols i marcant-ne 7.

Sobre el paper i mirant les estadístiques dels 2 conjunts, sembla una confrontació molt ajustada. Però com en molts cops, la lògica i el futbol estan enfrontats...farà falta vore que passa!!

En el partit de la 1a volta vam aconseguir els 3 punts al guanyar per un just 3-1. En aquell partit l'Ulldecona va demostrar per què se troba ara en posicions de descens.

Horari del Partit: 17:00 h al Municipal d'Ulldecona.

Etiquetas:

martes, enero 29, 2008

NO FEM EL CIM DEL MONTBLANC!!

El Catalònia només pot empatar davant d'un equip que se va limitar a defensar.
Sobre el paper era una bona ocasió per sumar los 3 punts. I després de vore lo partit...encara més!! Los jesusencs van sortir en trompa (no vol dir que anessen beguts)!! En menys de 15 minuts vam disposar de fins a 3 bones ocasions per inagurar l'electrònic!! Però a mesura que caien els minuts el joc s'anava diluint!! Fins arribar a la mitja part amb empat a zero amb la sensació de poder anar amb avantatge.

Després del descans el control local fou pràcticament total! Però sense tindre ocasions molt clares!! El Montblanc va renunciar quasi totalment a jugar i simplement es posicionava en defensa, tot i així els locals no trobaren forat per entrar i quan el trobaren el desencert local o l'encert del porter visitant impediren que el marcador es mogués!! Als instants finals el cercle del Catalònia s'anava estrenyent, però amb més cor que cap!! Les ocasions de Solla, Gumiel i Castillo, no van ser suficients per evitar que no es sumessen los 3 punts.

Al final, pArtit sense gols, i tot i que seguim la ratxa sense perdre, marxarem de la Santa Creu amb la sensació d'haver deixat escapar 2 punts molt importants davant d'un rival inferior, al menys en aquest partit. I encara no podem deixar de mirar cap abaix!!

I la cançó de la jornada és de Rhianna!! Un autèntic trenca-pistes!! Ella no para la música ("Please don't stop the music!"), natros no parem de puntuar (encara que guanyem poc...!!)
.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: (si ho voleu vore millor, clickeu damunt de la imatge)