http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 18 marzo 2007

miércoles, marzo 21, 2007

PERDEM LO TREN!!


En un partit sense massa història, ni massa possibilitats, el Jesús Catalònia perd un partit més i continúa sense guanyar en la lligueta definitiva.

Lo partit era importantíssim per recuperar posicions i aconseguir la 1ra victòria. Però en aquest cas a la 3ra no fou la definitiva i el Catalònia va sortir merescudament derrotat del Municipal de Corbera. Els blavets es van avançar amb un clar 2-0 a les acaballes de la 1ra part. Però Tomàs encara tingué temps d'escurçar distàncies. Aquest resultat donava certes espectatives als verd-i-blancs, que sense haver fet un gran partit, encara estaven en opcions de puntuar. Però les esperançes s'esvairen quant en temps de descompte els locals tornaven a marcar. Mitja part 3-1.
A la represa pocs fets remarcables, desencerts en defensa i un altre gol local que deixava el marcador en el definitiu 4-1.

Les coses no van gens bé per al filial. 1 punt de 9 és un trist bagatge per avolir el descens!! L'altra cara de la moneda és que el 3r classificat està a només 3 punts!! Aquesta jornada és imprescindible la victòria!! Ens enfrentem al líder del grup i amb un partit menys!! El Benifallet, pitjor equip de la lliga regular, ha efectuat una metamorfosi total i actualment, com deiem, compta els seus partits amb vistòries!! Los 3 punts mos farien tornar a tindre opcions de seguir sommiar!!!
VINGA NOIS!! QUE AIXÒ ÉS POSSIBLE!!!

Partit de la 2na volta entre Benifallet-Jesús Catalònia "B"
Partit de la 1ra volta entre Jesús Catalònia "B"-Benifallet

Com Pink Floyd i ERic Pridz esperem posar un altre tobot per a construir la salvació "The Wall" o "Proper Education"!!!

Si voleu una versió més discotequera!!

Etiquetas: , , ,

martes, marzo 20, 2007

PREOCUPANT!!

1 gol a l'inici de cada part sentencien un Catalònia combatiu però sense idees ni efectius, en front de l'equip més en forma actualment.

La visita a Castelldefels per disputar el partit davant el Vista Alegre es presentava como un dels desplaçaments més difícils, degut a la gran trajectòria dels locals (12 partits seguits sense perdre i 6 sense encaixar cap gol!!). El fet de rebre el primer gol als 4 minuts de partit i de comptar amb un gran nombre de baixes, fins un total de 8 (Pau, Manel Canalda, Pons, Magrinyà, Fatsini, Geroni, Sebastià, Gumiel) va condicionar el matx i que aquest es presentés molt còmode per al Vista Alegre. Els jesusencs es van despertar poc a poc i van entrar en el partit, però sense massa convicció. Un altre gol psicològic al poc d'iniciar-se la 2na part va sentenciar als verd-i-blancs, que hagueren pogut retallar distàncies en un bon parell de jugades, que los haguessen permés entrar altre cop en el partit. Un partit que tenia completament dominat els locals.

Resultats jornada 25 i propera jornada (26).
Classificació jornada 25.

I ara encarem la recta final (falten 9 partits. 9 FINALS!!) amb tot l'abadeixo encara per vendre, però faltats de jugadors per vendre'l i del concepte tan abstract com és la sort, en moments puntuals. La permanència està molt cara!! Actualment a 4 punts (ja són 2 partits!!). Després d'una ratxa de 4 partits sense perdre (10 punts de 12), ara hem encadenat una seqüència del tot negativa (4 partits perdent: 0 punts de 12!!). I els equips immesos en la nostra lluita no paren de puntuar!! Aquesta jornada ha de ser un punt d'inflexió!! Ja toca guanyar!! Si o SI!! Ens visitarà el Santfeliuenc!! El conjunt blau-i-blanc es troba situat amb 6 punts més que natros!! És un rival directíssim!! La victòria ens aproparia a la porta de la salvació!! La derrota ens faria perdre el tren!! El Santfeliuenc és un equip ascendit que després de vàries jornades en descens ha sortit recentment d'aquesta difícil situació!! però tenint encara el perill molt a prop!! Com a visitant ha perdut només 3 partits, ha empatat en 4 ocasions i ha guanyat 5 partits!! És un conjunt que se mostra més eficient lluny de Sant Feliu (19 punts com a visitants i 13 com a locals!!), dels últims 8 partits només n'ha perdut 1 (15 punts de 24!) i si tenim en compte la transcendència del partit, no ens ho posaran gens fàcil!!! És un equip crescut!!
Aquesta jornada necessitem més que mai l'ajuda de tota l'afició!!
Crònica del partit de la 1ra volta
Pàgina web Santfeliuenc

La melodia de la setmana és un autèntic trencapistes molt actual!! "Dancing in the dark!" de Dj. Cammy, versionant la lletra original de Jessie. En ella els protagonistes, com el nostre equip, ballen en la foscor intentant solucionar una relació d'amor molt deteriorada. En el nostre cas també juguem en la foscor i la relació d'amor oblidada seria el Catalònia i la victòria! Esperem que aquesta setmana aquest binomi es reconcilie!!

Etiquetas: , , ,