http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 04 diciembre 2005

miércoles, diciembre 07, 2005

A què flairen els somnis??

Degut a la meua "no assistència" al partit, simplement he traduit l’article del diari de Tarragona al català.
C.F.Jesús Catalònia: 3 Sitges: 0
"El Jesús goleja al Sitges i s’aproxima al capdavant".
El Jesús Catalònia s’aproxima als llocs capdavanters després de la seua clara, però complicada, golejada en front del Sitges, al que va superar per 3-0 amb 2 gols d’Aleix i un de Bonilla. Els jesusencs van saber treure profit del matiner gol d’Aleix al min.3, que va ajudar a encarrilar el partit. A partir del gol els locals es defensaren amb ordre i agresivitat i el Sitges ho intentava amb relativa convicció. La més clara fou al min.15 quan Manel Carles va haver de treure una pilota sota els pals. Els jesusencs defensaven amb eficàcia i sortien en perillositat al contra-atac. A 4 min per a la mitja part, un defensa visitant tallà amb la mà un centre de Guille, i Aleix feia des de los 11 metres el 2n gol del seu compte particular i el 2n del seu equip. A la repressa els blanc-i-blaus portaren la iniciativa per tal de reduir diferències. En la recta final, un Bonillazo marca de la casa, des de 35 metres sorpengué, una vegada més, al porter contrari de torn.

  • Crònica del partit feta per la pàgina web del Sitges.
  • No estaven massa contents en lo resultat. Que hi farem!!!

    A partir d’ara…a seguir somiant amb els peus a terra. Situats 4rt classificats, estem a 3 punts del 3r classificat i a 4 punts del líder. Ni els més optimistes podiem esperar aquesta situació després de 12 jornades disputades.

  • Resultats jornada.
  • Classificació jornada 12.


  • Propera jornada.
  • (la 13na) se torna a jugar com a local. El rival: Sta Eulàlia, només 1 punt per sota, està realitzant també un primer terç de campionat molt bo, obtenint 8 punts lluny del Municipal de Santa Eulàlia. Xifra gens desconsiderable.

    C.F.Jesús Catalònia "B": 2 U.D.Jesús i Maria: 2
    Com ja és habitual en aquest campionat els nois d’Albert de la Vega es creixen contra els rivals capdavanters. Per la Santa Creu han passat els 3 primers classificats i cap d’ells ha guanyat. En aquesta jornada ens visitva l’altre Jesús de la categoria, el Jesús i Maria, i ho feia com a 3r classificat. Els visitants s’avançaren per partida doble en el marcador, però sendes avantatges foren neutralitzades ràpidament pels jesusencs.

    La propera jornada, també com a locals, ens visitarà l’Ascó J.D. (el bo). Aquest club, junt amb l’Hospitalet de l’Infant, degut a la incompetència de la Federació van començar amb retard la lliga. L’Ascó compta amb un equip equilibrat que ocupa la zona mitja de la taula classificatòria, però amb 3 partits menys!! I serà a la llarga un dels equips capdavanters i que lluitaran per l’ascens. Segur que els nostres jòvens treuen alguna cosa de profit d’aquest enfrontament.