jueves, marzo 19, 2009

CONTINUEM SENSE GUANYAR!!

UE ALDEANA: 1
CF JESÚS CATALÒNIA: 1
El Catalònia tot i quedar-se en 10 hòmens durant més de 30 minuts, mostrar una millora en el joc, però no pot guanyar al camp de l’Aldeana que empata el partit de penal.

Partit dominat majoritàriament pels nois de Guillermo Camarero, amb una 1ra part amb nombroses ocasions jesusenques, però sense poder desanivellar la igualtat en el marcador. L’Aldeana pràcticamnt no es va aproximar a les mediacions verd-i-blanques.

Però a la segona part l'Aldeana va sortir amb més empenta però sense crear excessiu perill a la porteria visitant defensada per Marc Monteverde. I en una contra ràpida del Catalònia, Solla faria el passe per a Pitxixi Aleix que xutaria i al refusar un defensa li tocaria al cul de Pitxixi i acabaria sent gol (23è gol del Campionat i 1r en lo cul!! També val!!)

El CATA es despertava i creava perill cap a la porteria Aldeana i Calafat als pocs minuts del gol va tindre la sentència però Norbert, porter loca,l el va aturar el 1 contra 1. I aquesta jugada donava aire a l'Aldeana que en una pilota llarga una mala sortida del porter jesusenc Marc Monteverde li suposaria l'expulsió amb roja directa i penal. Aquest fet faria que Camarero fes debuta a Pau Alegria porter del juvenil... i que sigues l'encarregat de jugar el que restava de partit: 30minuts. Els locals van transformar el penal i el Jesús es va tancar enrera a defensar-se. El marcador no es va moure (no feia tant de vent!!), encara que els verd-i-blancs haguessen pogut endur-se los 3 punts. Però no va poder ser.

La jornada no va ser del tot dolenta, ja que La Cava va empatar i el Camp Clar, va perdre davant del nostre proper rival: l’Alcanar. Lo que ha suposat que la zona alta estigue atapaïda, fins a 3 equips en los mateixos punts i el Gandesa a un sol partit.

1 - Campclar ----- 48 ------ 24 ----- 15 ----- 3 ---- 6 ----- 51 ---- 30
2 - la Cava ------ 48 ----- 23 ---- 15 ---- 3 ---- 5 ---- 44 ---- 29
3 - Torredembarra -- 48 ------ 24 ------ 15 ------ 3 ------- 6 ----- 35 ------ 30
4 - Gandesa --------- 45 ----- 24 ------ 13 ------ 6 ------- 5 ------ 42 ------ 24
5 - J. Catalònia ------ 41 ----- 24 ------ 11 ------ 8 ------- 5 ------ 52 ------ 28
6 - Reddis ----------- 40 ------ 24 ------ 11 ------ 7 ------- 6 ------ 39 ------ 32
7 - Alcanar ---------- 37 ------- 24 ------- 9 ----- 10 ------- 5 ----- 32 ------- 24
8 - Vila-seca -------- 34 ------ 24 -------- 8 ----- 10 ------ 6 ------ 34 ------ 25
9 - Remolins --------- 32 ------ 24 -------- 8 ------ 8 ------ 8 ------ 43 ------- 32
10 - Aldeana --------- 30 ------ 24 ------- 9 ------ 5 ------ 10 ------ 29 ------ 34
11 - Ulldecona ------- 30 ------ 23 ------- 9 ------ 3 ------ 11 ------ 33 ------ 40
12 - la Sénia --------- 29 ------ 24 ------- 7 ------ 8 ------ 9 ------ 32 ------ 36
13 - La Canonja ----- 28 ------ 24 ------- 7 ------ 7 ------ 10 ----- 28 ------- 32
14 - l'Hospitalet ------ 24 ------ 24 -------- 6 ------ 6 ----- 12 ------ 37 ----- 42
15 - Deltebre --------- 23 ------ 24 -------- 6 ------ 5 ----- 13 ----- 35 ------ 46
16 - Oleàstrum ---- 21 ----- 24 ------ 3 ---- 12 ----- 9 ----- 24 ---- 38
17 - l'Ametlla ------ 16 ----- 24 ------ 4 ----- 4 ----- 16 ---- 21 ---- 61
18 - Montblanc --- 15 ------ 24 ------ 4 ----- 3 ----- 17 ---- 16 --- 43

Propera Jornada:

Ens visita l’alcanar, 7e classificat en 4 punts menys que natros.
En les últimes 13 jornades només ha perdut 1 partit (6 victòries).
Com a visitant només ha guanyat 2 partits en tota la temporada, i a equips de la zona baixa (Ametlla i Hospitalet). Però ha aconseguit 5 empats i 4 derrotes. És a dir, puntúa en més partits que no perd com a visitant.