http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 13 mayo 2007

jueves, mayo 17, 2007

FOTOS PARTIT ENTRE JESÚS CATALÒNIA "B" - CORBERA

This album is powered by BubbleShare - Add to my blog

I la setmana vinent...ampli reportatge gràfic del JESÚS CATALÒNIA - JÚPITER!!

Etiquetas:

miércoles, mayo 16, 2007

BOCANADA D'AIRE FRESC!!

Els jesusencs se resisteixen a donar-se per perduts i trenquen la ratxa del líder Corbera, invicte fins a aquesta jornada.

La primera meitat es va desenvolupar sense ocasions clares per cap dels 2 conjunts, però amb un lleuger domini dels verd-i-blancs, ja que el Corbera estava tancat al seu camp sense "ganes de jugar la pilota" i va cedir la possessió als locals. El fet de que hi haguessin moltes interrupcions per faltes i fores de joc no va beneficiar gens al joc fluid i aquest va ser molt trabat. Sense res més destacable s'arribà al merescut descans, ja que lluia un sol de justícia a les 3 de la tarde!!

A la represa els canvis ofensius dels jesusencs Jesús i Bonilla van donar més profunditat a l'atac verd-i-blanc. La 1ra ocasió va ser un fort xut sec des de la frontal de l'àrea per Alfonso Boix que va fer lluir al porter de la Terra Alta. Però a partir d'aquí el domini fou blavet. Se respirava perillositat del Corbera, sobretot en les ràpides jugades del murri Fidel. Però potser van abusar de les pilotes penjades a l'olla. Pau, una setmana més, va tornar a estar providencial. A 10 minuts per al final del matx, un xut des de l'interior de l'àrea per banda dreta atacant d'Alfonso Boix obligava al porter corberenc a dixar la pilota semi-morta a l'interior de l'àrea menuda, on Jesús, molt atent a la jugada i venint des de darrera en velocitat no perdonà i va afusellar la porteria del líder!!

Al final, los tant preuats punts se van quedar a la Santa Creu!! I tornem a somiar amb evitar el descens!! Actualment ens trobem penúltims, però a 4 punts del 2n (encara que ha disputat un partit menys!!)!! Caldrà esperar com evolucionen els partits ajornats i si l'Ametlla i/o el Deltebre poden assolir l'ascens!! Ja que la Sènia ja pràcticament ha esgotat les opcions de salvació!!

Aquesta jornada anirem amb el Llaut fins a Benifallet!! L'equip de la ribera havia iniciat espectacularment la lligueta de descens, però després d'un baixon ara sembla que torna a flote!! Dir que necessitem los 3 punts (igual que ells!!) és una obvietat tan clara com dir que lo partit serà molt difícil!! Però s'ha de dir...

Crònica del partit lliga regular Benifallet Jesús Catalònia

Crònica del partit lliga regular Jesús Catalònia Benifallet

Crònica del partit Lligueta descens Jesús Catalònia Benifallet

I la cançó de la setmana és un clàssic dels AC/DC: "Thunderstruck"!! Per què a l'igual que ells molta gent se va quedar petrificada al vore guanyar al Catalònia "B".

I sense que serveixi de precedent, elegirem 2 cançons!! La 2na és una afirmació: "Sobrevirà el JEsús!!"

EN BREU UNA AMPLIA GALERIA DE FOTOS DEL PARTIT JESÚS CATALÒNIA "B" - CORBERA

Etiquetas: , , ,

martes, mayo 15, 2007

SENTENCIATS!!


Necessitàvem los 3 punts per seguir somiant! Però la falta d'encert en el metres finals, l'eficiència del Júpiter i el triomf del Pubilla Casas mos dixen en peu i 3 quarts a la Primera Territorial, només un miracle (i dels grossos) ho podria evitar!!

Partit desiciu per les aspiracions jesusenques, que al final s'ha decantat desfavorablement. El Catalònia sortí fent-se l'amo del mig camp, però sense profunditat en el joc. D'aquesta manera qui tingué les ocasions més clares a la contra fou el Júpiter, que s'avançà en el marcador ja en el min 14. Després en 2 xuts llunyans, els barcelonins obligaren a lluir-se a Manel Vizcarro, que no pogué fer res en el min 37 quan els gris-grana tornaven a marcar. Sense fer excessivament res el Júpiter agafava una còmode aventatja. Per sort, en un lliure indirecte ras a l'interior de l'àrea Gumiel 5 min abans dels descans retallava diferències!! Quedava vida!! i per tant esperança!! I més quan, en la última jugada de la 1ra meitat, Àlex Martínez enviava un xut creuat des de banda dreta fregant el pal esquerre del porter maleducat visitant (prèviament va ensenyar quan s'acaba l'esquena a tot lo públic local!!)!!

A la represa tinguerem ocasions clares per empatar: Aleix, Efren, Xavi, Gumiel...!! Però quan no vol entrar no entra: i per desgràcia, els visitants aprofitaren l'excessiva fragilitat jesusenca per marcar la sentència: 1-3!! Ocasions per retallar diferències no en van falta!! Però diumenge no era lo dia!! Com tampoc ho ha estat la temporada!!

Resultats jornada 32 i propera jornada (33).
Classificació jornada 32.

Amb aquesta victòria el Júpiter s'assegura la permanència i mos dixa en una situació impossible!! Queden 6 partits a disputar i en trobem a 5 punts de la salvació!! Pràcticament insuperable!! i més si tenim en compte que aquesta jornada ens desplaçem fins a terres Lleidatanes per jugar davant el líder Benavent!! L'equip del Segrià encara no ha assegurat la 1ra plaça, i per tant l'ascens directe, però si guanya aquest diumenge es pot proclamar campió si el roda no aconsegueix los 3 punts!! Per la qual cosa els jugadors estaran més que motivats!! Pel que fa al Benavent poc a "descobrir". Ha estat un líder sòlid i consistent durant la gran major part de la temporada, encara que últimament està flaquejant!! Tot i així la seua plantilla té una categoria innegable, que segur que li faran assolir la Primera Catalana. Com a locals han guanyat 12 partits, n'han empatat 2 i n'han perdut tan sols 2!! Un líder sense massa fisures!! Difícil de batre!! Però bé s'haurà d'intentar!! I deixar a la Preferent una bona imatge!!

Crònica partit anada Jesús Catalònia - Benavent (vam estar a punt de donar la campanada!!)
Video-Resum del partit Jesús Catalònia - Benavent


La cançó de la setmana és de Radiohead: "Creep"!! una melodia desesperada que mos fa pensar que estem en l'aigua al coll...ni lo mateix Dr.House mos pot ja curar d'esta malaltia que se diu Descens que hem anat tenint durant tota la temporada i que com a símptomes més evidents té: fragilitat defensiva, falta de visió de cara a porta i tremolors i nerviosisme en moments claus!! Tot i així l'equip sempre ho ha donat tot i s'ha esforçat mostrant una bona actitud!! malgrat la seua "malaltia" que li impedia desenvolupar-se amb normalitat!!



PROPERAMENT MÉS FOTOS DEL PARTIT I EL GOL DE GUMIEL

Etiquetas: , , ,

lunes, mayo 14, 2007

FOTOS JESÚS CATALÒNIA "B" - RAPITENCA "B"
Corresponents a la jornada 7 (21-4-07)

This album is powered by BubbleShare - Add to my blog
I 1r gol del partit al transformar SaM un penal produit sobre Jesús Ferreres.



Més videos del Catalònia aquí

Etiquetas: ,