viernes, enero 26, 2007

NO MOS DIXEN AIXECAR LO CAP!!!
Una altra expulsió al final de la primera part condiciona el partit, i els jesusencas acaben perdent per 5-3 després d'anar guanyant per 0-1, 1-2 i 2-3.

Carlos Asín avançava als visitants en el minut 10 de l'encontre. Però el Benifallet reaccionà i només 6 minuts més tard aconseguí emaptar. El partit es disputava al centre del camp sense massa ocasions clares. Quan només faltaven 5 minuts per al final de la 1ra part, David va desequilibrar de nou la balança i posava per davant als jesusencs!! Tot i així, encara quedà temps per a que David de la Vega fos expulsat injustament. Aquesta acció va marcar el desenllaç del matx.
Quan només es portaven 2 minuts de la 2na meitat els locals tornaren a empatar. Un gol psicològic, donat lo temps que portaven jugant, unit al fet de jugar en un home menys. Però els jesusencs no es desinflaren i 15 minuts després Alfonso Boix marcava el 3r per al seu conjunt. El Benifallet es recuperà ràpidament i només tardà 5 minuts en empatar de nou, en fora de joc!! això si!! I de cap-girar el marcador 6 minuts després. El Catalònia acusà el fet de jugar en home menys i tot i que ho intentà a la desesperadà no pugué emaptar. Fins i tot, en els instants finals va rebre la puntilla que sentenciava definitivament el partit.

De nou un càstic excessiu per als mèrits d'uns i altres!! I per 3ra setmana consecutiva (sense contabilitzar les altres!!) que, al meu parer, els nois d'Albert de la Vega es veuen clarament perjudicat pels errors arbitrals!!

Ara ja només queda pensar en la lligueta de descens. On allí cada partit serà una final!! Hi haurà 8 equips i poden arribar a baixar 6 equips!! I per anar calentant motors, aquesta jornada ens visita el líder: el Flix!! Els de la Ribera d'Ebre, tot i perdre de manera clara el darrer partit en front el Pinell, està desplegant un gran joc. No ho tindrem gens fàcil, però una victòria ens donaria moral per encarar una lligueta que se presenta de lo més complicat!!

Podeu trobar tots els resultats i classificació al següent link del Diari digital Més Ebre:

I com diu la cançó del mini-video del Pinell, "No more Lies"!!! Ja està bé de mentides i d'arbitratges que ens perjudiquen clarament!!

Etiquetas: , , ,

martes, enero 23, 2007

QUINA LLÀSTIMA!!!

Un altre error arbitral (l'enèssim de la temporada) deixa al Catalònia en 10 hòmens durant més de 70 minuts i malgrat dominar en la majoria de partit i merèixer alguna cosa més se'n va de Cambrils amb les mans buides!!
Era un partit tranquil. Sense faltes. Sense disputes ni discussions. Sense crits. Una bassa d'oli!!! I als 15 minuts David Solla (molt actiu durant l'estona que va jugar!!)fa una falteta al mig del camp, sense cap tipus de mala intenció ni duresa!! Incromprensiblement i davant la sorpresa general li mostra la 1ra groga. Era la 1ra falta que feia. Només 3 minuts més tard, va preguntar-li a l'àrbitre si havia pitat mans, i aquest li ensenyà la 2na targeta groga!! I ara ja l'esparpent era magnificient!!! Ningú s'explica encara ara com, l'extrem jesusenc va poder ser expulsat als minut 18 passant lo que havia passat!!
Però anem als temes exclusivament esportius. Malgrat jugar en un home menys, lo Catalònia se va fer amo i senyor del partit durant la 1ra part. El Cambrils no va passar de mig camp!! Les ocasions visitants més clares les van tindre: un parell Gumiel (una en un xut de falta. Vore video), David en un xut llunyar, un centro-xut-passe de la mort de Pons i Castillo en un cop de cap a les acaballes de la 1ra part.
A la repressa 3 minuts fatídics i una vegada més la mala sort (que no m'agrade parlar d'ella, però és que se fa inevitable!!) condicionaren el partit. Al minut 3 de la 2na part, una vaselina molt ajustada al travesser sorprenia totalment Vizcarro. Només 3 minuts més tard, una pilota dividida entre l'àrea gran i el mig camp és rebutjada per un jugador blauet, que amb clara intenció de rebutjar, li pega una gardela que agafa una efecte endimoniat i s'escola fregant el pal dret de la porteria jesusenca!! Un golàs tant espectacular i digne de vore repetit un milió de cops, com lo "xurro" involuntari que li sortí!! Però bueno, un autèntic GOLÀS!!
Els jesusencs no es podien creure lo que els estava passant: després de dominar totalment la 1ra part, ara en 3 minuts rebien 2 gols de

"mala-sort" i jugaven ja feia estona en un home menys!! Però lluny de desmotivar-se els verd-i-blancs van anar encoratjats cap a la porteria dels del Baix Camp. Al minut 10, un penal (només vist per l'àrbitre!! mira que són dolents!!) servia per a que Aleix escurçés distàncies, sumés un gol més (ja 11 en el seu compte particular) i donés més vida al partit (vore video)!! El Catalònia demostrant una clara intenció de puntuar s'abocà en busca de l'empat. Fet que haurien aconseguit a no ser que un defensa sota els pals no hagués tret la pilota quan ja s'escorria cap a la xarxa, després d'una rematada acrobàtica de Castillo. Més tard un cop de cap de Gumiel també hauria pogut signifcar lo 2-2!! El Cambrils amb sortides ràpides, sobretot del seu extrem dret, causava certa sensació de perill. Al minut 36 l'expulsió de Pons, després d'una falta fora de l'àrea, ja sentenciar definitivament el matx. Fins i tot a les acaballes els locals haurien pogut ampliar el marcador i van estavellar espectacularment el baló al travesser.

Al final, nova derrota injusta que fa que no acabessim de sortir dels llocs de descens. La notícia bona de la setmana ha estat que el Comité d'Apel·lació ens ha donat els 3 punts del partit contra el Guissona, ja que aquests van abandonar el camp quan encara no s'havia acabat el partit. Amb aquests 2 punts addicionals ens situem en 16 punts i a 2 de la "teòrica salvació". Si continuem jugant així i amb el coratge, valor i professionalitat mostrat, no tinc cap dubte que la permanència s'aconseguirà!! El treball al final dóna els seus fruits!! Molts pocs equips han demostrat ser millors que el Catalònia!! Però si que han demostrat major ofici o eficàcia!!

Resultats jornada 17 i propera jornada (18).
Classificació jornada 17.

Aquesta jornada torna a ser crucial!! I a partir d'ara ho serà cada diumenge!! Inici de la 2na volta. Un altre derby tarragoní, en aquest cas davant el Vila-seca, un altre rival directe, només situat amb 3 punts més. Abans de la darrera jornada portava 5 partits seguits perdent i només 2 punts de 24 possibles!! Però amb l'arribada de reforços aquesta jornada va derrotar a domicili, clarament i desplegant un bon futbol a un rival directe (santfeliuenc 1-4). És un rival que treu més bons resultats com a visitant (3 victòries,2 empats,3 derrotes)encara que del seu terreny vam sortir derrotats!!