http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 21 diciembre 2008

miércoles, diciembre 24, 2008

BONS NADALS!!

EN ESTES ÈPOQUES DE PAU, Amor (Guillermo) i Prosperitat només cal dir lo que toca per estes dates...
BON NADAL (va Federer APRETA!!) I FELIÇ ANY NOU per a totes i tots aquelles i aquells que mos visiteu i mos feu companyia de quant en quant per este lo nostre blog...!!

Aquí us deixo un montatge molt casero i algo "cutre", però bueno...ja no tenia massa temps per rectificar i espero que me puguesseu perdonar...!! i més en estos dies!! ;)


Des de el programa d'arradio "La Pèrgola" també us dessitgem un Bon Nadal i un Feliç Any nou!! i vos invito a gaudir del montatge que ha fet lo pallaso Moniatto Xou, alias Eusebi!!


Podeu escoltar tOTs LoS PrOgrAmEs a: http://lapergola08.blogspot.com/search/label/programes

Etiquetas:

I TORNEIG DE FUTBOL ALEVÍ POBLE DE JESÚS

L'EMD de Jesús, el CF Jesús Catalònia i el Consell Esportiu comarcal organitzen dissabte 27 desembre un gran Torneig de Futbol Aleví amb equips de la categoria de la Pobla de Mafumet, Nàstic de Tarragona, Villareal o València, que lluitaran a la Santa Creu per emportar-se lo I Torneig de Futbol Poble de Jesús.

Los partits començaran a les 9:00h del matí i continuaran fins a les 16:30h quan tindran lloc les semifinals i finals d'aquest, esperem, gran torneig.

Una oportunitat única de poder gaudir de les futures promeses de la Lliga Espanyola i a on no faltaran alicients i el bon futbol.

Fem gran l'esport amb aquests menuts futbolistes!!

Etiquetas: ,

lunes, diciembre 22, 2008

GOLEJADA DIRECTA PER ACOMIADAR L'ANY


CF Jesús Catalònia: 4
Reddis: 0

El Catalònia amb una eficiència màxima goleja a un altre dels rivals directes i acaba l'any a 1 punt del líder.

CF Jesús Catalònia: Marcos, Manel Carles, De la Torre, Fatsini (Carlos Asín 78'), Rumense (Joel 74), Isaac, Xavi, Joan (Prades 64'), Solla, Ondozabal, Aleix. Reddis: Andreu, Linares, Iban, William, Dolcet (Barceló), Isaac, Toni, Richard, Abel, Alex, David.Arbitre: Roca Molne.

Targetes: Rumense i Manel Carles (Jesús Catalònia); Linares, Toni, Abel, David (Reddis)

Gols: 1-0 Solla (36') 2-0 Juanma Fatsini (40') 3-0 Aleix (59') 4-0 Aleix (63')


El Catalònia va sortir reforçat una vegada més de la Santa Creu al tornar a guanyar amb solvència al seu rival. Tot i que la primera part no van sovintejar les ocasions de gol els jesusencs se'n van anar al descans amb una avantatge esperançadora de 2-0, gràcies a que Solla va aprofitar un error defensiu dels reusencs per avançar als locals i que Juanma ampliés diferències gràcies a un xut llunyà de falta que va sorpendre al porter visitant.

A la repressa els visitants van estirar les línies i van tindre alguna ocasió per a retallar distàncies, però un Marcos excepcional (en la línea dels últims partits!) va evitar que el Reddis es posés de nou dins en el partit. I quan més apretaven els visitants va aparèixer el pitxixi Aleix per deixar la seua emprenta i fer 2 golets més que sumen 16 en el seu compte particular en 15 jornades, i sentenciar definitivament el matx.

El descans de Nadal mos deixa a un sol puntet del líder (Camp Clar) i com a l'equip més en forma i més temible com a local: El Fortí de la Santa Creu!! Esperem que no se mos atraganten los torrons!! ;)

Podeu vore també lo reportatge d'Ebre futbol.













El Filial va despedir l'any amb un empat a 2 davant l'Ulldecona "B" i els Veterans van guanyar per 2-0 al Jesús i Maria.

Etiquetas: , , ,