miércoles, marzo 08, 2006

U.D. Polvoritense: 1 C.F. Jesús Catalònia: 0

El Catalònia tot i jugar més de 60 min. amb un jugador més es veu incapaç de puntuar contra el Polvoritense, un equip de la zona baixa però molt fort com a local.
El Polvoritense veu una mica la llum en vèncer per 1-0 al Jesús Catalònia amb un gol de Vitoriano que acabaria sent expulsat al minut 28. Les nombroses baixes de l'equip local i el jugar en inferioritat numèrica durant més d'una hora no va ser cap obstacle per vèncer.

Resultats jornada 22 i propera jornada (23).
Classificació jornada 22.

Crònica del Partit contra l'Alcarràs de la 1ra volta.Llavons, vàrem perdre per un clar 3-1. Esperem tornar al camí de les victòries en front de l'equip del Segrià que està situat en la zona baixa de la taula classificatòria.

Ampolla: 1 C.F. Jesús Catalònia "B": 4
Sorpresa majúscula dels visitants al vèncer de manera clara i contundent al camp del 2n classificat!! El resultat encara té més mèrit si tenim en compte que els jesusencs encara no havien guanyat cap partit com a visitants!!

El partit va estar marcat pel fort vent, com tots els altres partits, el Catalònia va jugar a favor de vent a la primera part i va anar al descans amb el 0 a 3. A la segona part els verd-i-blancs es van limitar a defensar el resultat, ja que era pràcticament impossible fer alguna arribada a l'àrea local. Tot i així va arribar el 4rt gol dels nois d'Albert de la Vega.
(Crònica basada en la de Clubi).
I aquesta setmana ens visita l'Olímpic de Mora, un rival sempre incòmode,situat només un punt per baix de natros i que aquesta jornada va guanyar al 3r classificat, el Batea, per 2-1.
Pàgina web Oficial de l'Olímpic de Mora. Està molt bé.