http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 07 enero 2007

jueves, enero 11, 2007

TARGETES REGAL....

L'excesiu nombre de targes (2 d'elles roges) van ser determinants per a que els jesusencs tornessen en les mans buides de Ginestar!!

Des de l'inici el Ginestar va sortir decidit a emportar-se los 3 punts. Seu fou el domini del partit, amb alguna que altra bona ocasió per desequilibrar el marcador. Per la seua banda els jesusencs sortien perillosament a la contra. Cap als 20 minuts després d'una jugada a pilota parada Ruben rematava de cap al fons de la xarxa. A partir d'aquí el Catalònia estirà les línies i aconseguí empatar 10 minuts després al transformar un penal SaM. Els verd-i-blancs tingueren oportunitats per cap-girar el marcador. Però quan més dominaven els visitants, els groguencs van fallar un penal, amb gran aturada de Pau. Voltant i girant, a la primera part 8 targetes grogues per al Catalònia!! Aquest fet condicionaria la resta de matx!! I així s'arribà al merescut descans.

La segona part s'inicià igual que la primera, amb domini local, però sense concretar la finalització. I es produí la jugada clau del partit!!! Joan Gisbert atura amb falta al mig del camp un contra-atac del Ginestar!! L'àrbitre li mostra la 2na groga: 1r expulsat!! En la mateixa jugada, Masip (que acabava d'entrar al terreny de joc) llença la pilota (voluntariament ¿?) cap a les immediacions del trencilla i aquest no dubta en expulsar-lo!! En una mateixa jugada, 2 jugadors expulsats!! A partir de llavors el partit no va tindre cap tipus d'història!! I los locals marcaren 2 gols!!

Molt mal resultat per als verd-i-blancs enfront d'un rival directíssim, que se veuen superats pel Ginestar, en quant a punts i en quant a goal-average, en cas d'empat final, situats "encara" a 5 punts de la "salvació", però en un partit menys per a la finalització del Campionat, quedant només 15 per a disputar, i sense haver decansat encara!!

Cassificació extreta del format digital del diari "Més Ebre": http://www.diarimes.com/arxius/019ebre.pdf

Podeu vore lo "video-mini-resum" del partit de la primera volta: http://www.youtube.com/watch?v=8vwf7_tkhNI

I com diu Ian Van Dahl, evitar caure al grup de descens serà fer Castells en el Cel!??!?



I aquesta setmana només valen los 3 punts!! i la cosa no serà fàcil!! Ens visita el Pinell!! un dels equips més competitius que ve de guanyar clarament a l'Olímpic, no oblidem un dels millors equips actuals de la categoria!! amb 4 ex-jugadors del Catalònia (Zumaquero, Gerard, Garcia i Isidro), los pinellencs soriran extra-motivats, ja que tenen opcions de donar la gran campanada i col·locar-se, com qui no vol la cosa, entre los 3 primers....i a la lligueta d'ascens!!

Crònica del partit contra el Pinell de la 1ra volta: http://semprecatalonia.blogspot.com/2006/10/els-jesusencs-es-veuen-superats.html

Etiquetas: , , ,

martes, enero 09, 2007

¡¡LOS REIS VENEN CARREGATS d'OR!!

Al Jesús Catalònia el Reis Mags li van deixar 3 punts per a recollir a la Verneda i una saca enorme d'optimisme i d'il·lusió per encarar lo nou any!!
Als jesusencs només els valia la victòria davant d'un rival directíssim. I això és lo que van aconseguir!!
A la primera part va haver un domini altern però sense massa ocasions. Los 2 equips estaven recerossos, sabent de la importància del partit, i es mostraven més aviat conservadors. L'ocasió més clara per als verd-i-blancs va estar provocada per un defensa local al cedir defectuosament la pilota al seu porter i sortí aquesta fregant el pal de la porteria del Júpiter. El perill gris-i-grana venia a pilota parada, sobretot en els córners. A les acaballes de la 1ra part un ràpid i ben trenat contra-atac va servir per a que Castillo fes una magnífica assistència a Aleix, i el pitxixi marcava el que a la llarga seria l'únic gol del matx i lo que donaria los 3 punts d'or als jesusencs. A la repressa els locals portaren el pes del partit i tingueren ocasions per empatar, però en ocasions per la bona defensa dels jesusencs i en altres, potser per la sort, que tant ens ha faltat en altres encontres, van fer que el Júpiter no marqués i que los punts en litigi anessen cap a Jesús via AP-7!!

El joc no va ser vistós ni espectacular, però l'entrega, l'actitut i l'esforç per part de tots els jugadors va ser màxima. En aquest partit lo més important eren los 3 punts i és lo que finalment se va aconseguir!!

Foto del Júpiter extreta de http://www.jupiterce.com/.
Foto del Catalònia feta per Pau Alegria i extreta de http://www.portaldelclub.com/cfjcatalonia/

I la cançó de la setmana és "Gladiator": pel comportament dels jugadors, per l'entrega, pel fet de lluitar fins al final i per la "relativa" calma i tranquil·litat que aporten tant los 3 punts, com la cançó composada per Hanz Simmer i cantada per Lisa Gerrard !!

Resultats jornada 15 i propera jornada (16).
Classificació jornada 15.


I després d'aquesta bacanada d'aire fresc ens visita el totpoderós líder: el Benavent!! L'equip rogenc porta 5 partits consecutius contant els encontres amb victòries. I com a visitant només a cedit un empat (Pubilla Casas) i una derrota (Roda de Barà). El líder lleidatà no s'ha caracteritzat per desplegar un futbol molt espectacular, però sí per ser un conjunt molt segur, consistent i pràctic. Per exemple; només ha fet 5 gols més que el Catalònia, però en canvi ha encaixat menys de la meitat dels gols que els jesusencs. Però...perquè David no pot vèncer a Goliath?!?!? la temporada passada o vàrem aconseguir!! Aquesta setmana (com totes!!) l'equip necessita del suport de tota l'afició per continuar l'any sense derrotes!! que ajudaria una miqueta més a donar confiança i moral a la plantilla jesusenca!! Ja sabeu: diumenge a les 16:00 h falta gent a la Santa Creu!!

Crònica del partit temporada 2005-2006: http://semprecatalonia.blogspot.com/2005/11/gran-jornada.html

Pàgina web Oficial del Benavent, una de les més currades del futbol territorial: http://www.fcbenavent.com/

Etiquetas: , , ,