http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 08 enero 2006

martes, enero 10, 2006

DESCENS en PICAT!!

Començem l'any igual que com lo vam acabar!! sembla que la caiguda lliure en picat continua!!
C.F.Jesús Catalònia: 2 Amposta: 4
L'encontre havia de ser especial. L'Amposta arribava en la situació privilegiada de segon classificat a 2 punts del líder (L'Igualada), amb clares opcions d'ascens, degut al gran equip que ha format, això si, a base de calerons. Però s'ha de reconéixer que té una gran plantilla amb un únic objectiu: la Primera Catalana. Els locals com a equip revelació (al menys fins fa 4 jornades), sent els millor com a locals i apart, la "rivalitat" deguda a la proximitat geogràfica. Dia del club: tothom per taquilla!! era lo més normal!! Llàstima que la pluja del matí, potser va fer que les arques locals no foren tot lo suculentes que s'esperaven. Tot i així Bona entrada (res de simpàtica!!). Segons la Junta: 1500 persones. Segons los Agents Socials: 200 pers. La tele també va gravar l'encontre. Inclús al programa "Gol a Gol" del 33 van fer un petit comentari sobre el partit.
El partit no podia començar millor per als locals. Al 1r minut de joc, Nacho engaltava una pilota morta a l'interior de l'àrea ampostina i col·locava l'esfèrica al costat del pal esquerre del porter, sense cap opció per a aquest! El cata cedí una mica el control del partit i als 18 min de la primera part Cazorla empalava una volea creauda desde fora l'àrea que treia les teranyines de l'esquadra esquerra d'Aitor, i feia impossible l'estirada d'aquest. Un golàs!! Però Golàs!! golàs!! (Només comparable, segons els experts, al gol que va fer el migcampiste, Jerry Flingers, del Portmouth al camp del Birmingham, a la 3ra ronda de la Copa de la Reina Anglessa!!)
Els jesusencs no s'adormiren i esperonats per l'afició van forçar un clar penal que Aleix s'encarregava de transformar al min 21. D'aquí fins al descans, fals domini visitant amb poques ocasions i els locals controlant i donant una molt bona imatge en quant a concentració, empenta i posicionament en el terreny de joc. Amb la mínima victòria verd-i-blanca s'arribava a la mitja part de l'encontre. Jo no sé que va passar als vestidors, però per a mi que no van sortir los mateixos jugadors que a la primera!! Desconcentrats, desposicionats, enculats, sense passar del mig del camp, abassallats pels ampostins. Van ser 20 min. d'autèntic desconeixement dels nostres jugadors!! (És l'etern dubte: els nostres jugadors es van veure desbordats per la sortida en trompa dels ampostins?? o els ampostins veien l'enderreriment de les línies dels jesusencs es llançaren a l'atac?? Potser una mica de cada!! Que va ser primer: l'ou o la gallina??) Potser Paco també hauria d'haver reaccionat abans. I clar, va passar lo que acaba passant en aquests casos. Primer, empat visitant. A la sortida d'un corner el dorsal 7 blanc i negre remata sense oposició!! sol!! i la pilota tampoc va passar molt lluny del porter local. L'Amposta empatava a 2. I desprès la "guindilla". Una clara falta, mereixedora inclús de targeta groga, a la banda dreta de l'atac jesusenc sobre Aleix. A 2 pams!!! però a 2 pams del línier!! no es va assenyalar. Canvi de joc del lateral esquerre, un migcampista visitant la penja a l'àrea sense cap tipus de perill i incomprensiblement la pilota se li escapa lentament entre les mans d'Aitor. Jugada desgraciada. Cúmul de circumstàncies i despropòsits, lo que vulgueu!! però el 3r gol d'una manera o altra hauria acabat arribant!! Després, presses i corrillos i los últims 10 min vam tornar a vore, una miqueta, a l'equip que tenim. Al menos en ganes i ràbia, però també sense massa idees clares. No la caràtula dels primers 20 min de la repressa. L'empat hauria inclús pogut arribar, però ja quasi en el temps de descompte un contraatac letal va acabar per sentenciar un partit, que crec no s'hauria d'haver perdut de la manera que lo vam perdre.

  • Resultats jornada 15.
  • Classificació jornada 15.


  • I ara comença una altra lliga!! la del patiment, sufriment. La lliga que hauriem d'haver jugat desde lo principi, però que, afortunadament, els nostres jugadors es van entussidar, per a benefici de tots los socis i aficionats, a que esterem en les posicions capdavanteres. Els somnis ja no flairen. Ara fa olor a Terra mullada. Ja em de tocar de peus a terra. Ser Realistes. A 4punts del descenç, sempre i quant no n'hi hagin de compensats procedents de la 2na B. Però aquesta és la nostra lliga!! A patir fins la última jornada!! I ojo!! que jo ara veig les coses complicades. Hem tret 1 punt de 12 possibles!! jugant-ne 3 a casa!! al fortí!! i escapant-nos 4 punts en els últims minuts. Pinten Bastos!! Sempre he estat realista, alguns inclús opinent que pesimista, però crec que aquesta és la situació palpable del nostre equip!! ojalà m'equivoque!! jo sóc lo primer interessat en voler equivocar-me!! I no estic criticant a ningú!! valga'm Déu!! sincerament crec que ja han fet, inclús més del que estaven obligats!! i jo?? qui sóc jo per a criticar futbolísticament a qualsevol jugador en actiu?? sinó sóc més que un futbolista fracassat!!

  • Propera jornada (16).

  • La pròxima jornada ens desplaçarem fins a l'Hospitalet de Llobregat per enfrontar-mos contra un clàssic de la categoria: El Pubilla Casas. El partit serà diumenge matí a les 12:45h. al Municipal Pubilla Casas. En un principi no serà gens fàcil per què els Pubillencs només han cedit un empat i una derrota a casa!! Per la qual cosa, tot lo que sigue puntuar (que crec q estem capacitats!!) donaria una mica de moral al nostre equip. I per animar-los, una miqueta de musiqueta excitant. "Déjala Rodar...!!"

    Powered by Castpost

    C.F.Jesús Catalònia "B": 6 U.E. Deltebre: 2

    El filial venia ferit de mort desprès d'encaixar una severa derrota contra 9 jugadors al camp del Camarles. I tenien ganes de demostrar lo que són. Un bon equip! (Recordem que per a ser un gran equip també s'han de guanyar los partits de fora!!) . El partit va ser un autèntic recital dels jesusencs!! Als 4 min, Juan Gisbert (el major "culpable" del gran partit dels locals) va culminar una gran jugada personal que ja feia intuir el transcurs del partit!. El segon gol fou un clar exemple de parets i triangulacions. Gino agafar la pilota al seu camp, que la puja i després d'una gran paret amb Juan marcava el 2n gol. Un gran gol d'equip. En el 3r, altre cop Juan, li donava lo gol pràcticament a Tomàs, que només havia d'espentejar la pilota a l'interior de la porteria. Amb un clar 3-0 s'arribava al descans. A la repressa, 2 gols de Juanma Fatsini (el 2n d'una preciosa vaselina) sentenciava encara més el matx. Els locals amb aquest clar resultat i el temps (plogué durant gran partit de l'encontre) es relaxaren i els visitants retallaren distàncies amb 2 gols. Però Juan, a poc per al final, encara volia deixar més constància de la seua portentosa actuació (2 gols i 3 assistències de gol!! Ahí és nada!!) i amb un fort xut creuat de fora l'àrea establia el definitiu 6-2. Resultat que veent el partit encara queda "curt"! Gran recuperació dels nois d'Albert De la Vega.

  • Resultats i classificació de la jornada 15.
  • Etiquetas: , , , , ,