http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 07 junio 2009

viernes, junio 12, 2009

DEFINITIVAMENT TANCAT!!

PARTIT A PORTA TANCADA!!

Crec que hem patit una sàncio sense precedent!! Mai en la història del futbol havia passat això (i si és així, rectifiqueu-me!!) per uns incidents a un camp és tanca un altre!! INCREIBLE!!
A altres camps de Barcelona passen coses molt pitjors i la federació gira el cap i no vol vore res, any rera any!!

I ara?? pos evidentment no mos quedarem de braços plegats!!

Diumenge, cap a les 16:00h, tots a rebre a la tripleta arbitral amb una sentada i sorollosa pitada, pacífica, però que ho sentiguen des de les oficines centrals a Barcelona de la Federació Catalana (aquella que s'acaba al Francolí).
I després durant lo partit, falta lligar alguna cosa, però tots los aficionats podrem vore l'encontre sense entrar al camp!!

És impressionant com poden jugar en los sentiments d'un poble!! Tothom volia viure un Fi de Temporada Festiu, acomiadar a l'equip com se mereix després de la excepcional campanya que han realitzat!! Només futbol, només Festa!! i ara han fet revoltar a un poble molt dolgut i maltractat des de sempre per la Federació.

ARA LA REMUNTADA JA NO ÉS QUE SIGUE POSSIBLE!! SERÀ UNA REALITAT!!
LO CATALÒNIA PUJARÀ DESPUÉS DE VÈNCER 3 RIVALS MOLT DIFÍCILS: L'AIGUAFREDA, L'ARBITRATGE I LA FEDERACIÓ!!

ESTE FET MOS FARÀ MÉS FORTS!! I ENCARA QUE ESTESSEM FORA DE LA SANTA CREU LOS NOSTRES ÀNIMS ESTARAN DINS DEL COS DELS JUGADORS DONANT UNA ENERGIA I UNA MOTIVACIÓ SOBREHUMANA!!

"SE NOTA SE SENT, LO CATA A PREFERENT!!"

Etiquetas: ,

jueves, junio 11, 2009

A PORTA TANCADA!?!??!?!!?!?!??!?!??!??!?

Acabo de llegir molt sorprés al Foro Ebre Futbol (més que sorprés!!!) que el partit de tornada de la Promoció davant l'Aiguafreda es jugarà a porta tancada a la Santa cREU i amb una forta dotació policial d'antidisturbis!!!

La raó és l'annexe que va fer l'àrbitre del partit d'anada!!
Lo més fort de tot és que no va haver cap incident (ni dins ni fora del camp) i que los propis Mossos van al·lucinar pels "altercados" que havien!!

INCREIBLE!! MOS ROBEN I DAMUNT MOS FAN PAGAR LO GASTO DELS LLADRES!!

Seguirem informant, però això pinta molt mal!!

Si finalment lo tanquen, proposo està tots fora igualment en tabals, caçoles i lo que face falta i que sentiguen lo nostre alé d'ànim!!

Etiquetas: , ,

L'EQUIP de la PÈRGOLA Retransmetrà per a la Tele TERRES DE L'EBRE

Després de la gran repercussió mediàtica i informativa de la 1ra retransmissió davant La Cava , "Lo CAta juga a la Pèrgola", partit clau que va marcar el rellançament cap al colideratge, l'equip radiofònic de La Pèrgola no podiem faltar a aquest importantíssim esdeveniment.

La nostra intenció era retransmetre en directe per la radio lo partit de tornada de la Promoció, però per motius tècnics Radio Tortosa no està en funcionament i hem hagut de buscar una altra possibilitat. Aquesta solució mos ha vingut donada pel canal televisiu Terres de l'Ebre de la ma del cap d'esports Michel Viñes. Ell posarà les imatges i natros les veus. O sigue que esta vegada no portesseu "arradiets", sinó que haureu d'agafar "telesxocotetes"!! sinó sempre podreu gravar per al record lo partit de tornada que va significar lo 2n ascens a la Preferent, o això esperem ;)

http://lapergola08.blogspot.com/

També podeu vore lo video motivador que ha fet Xavi de la Torre:
http://www.facebook.com/event.php?eid=91581990898&ref=nf#/video/video.php?v=91128976876&oid=91581990898#comments

Etiquetas: ,

miércoles, junio 10, 2009

CLAUS PER A L'ASCENS!!

ASCENS PREFERENT


A leix, lo Pitxixi en 35 gols. "No hase falta desir nada más!".
S anta Creu, ha estat (i ha de continuar sent) inexpugnable. Imbatuts, cap derrota en 17 partits.
C atalònia, ha de ser l'únic crit que se sentigue.
E xit, podem qualificar la temporada del Jesús Catalònia.
N ou horari, diumenge a les 18:00h
S eguretat defensiva, necessitem amarrar detràs per a poder mirar a dalt.

P úblic, ha de ser lo jugador número 12!!
R esolutius, necessitem més que mai l'eficàcia de la 2na línea atacant, i més si l'Aiguafreda es tanca darrera.
E nxufats, des del minut 0!!
F útbol, és l'únic que volem vore les 2 aficions, per damunt de tot, sobre la gespa de la Santa Creu.
E moció assegurada fins a l'últim suspir!! aiiiiii!!
R adio Pèrgola, Talismà en la 1ra retransmissió (va marcar el punt d'inflexió al vèncer a La Cava) tornarà a estar present.
E ntregada totalment, estarà l'afició.
N eutralitat, esperem per part de l'àrbitre.
T ranquil·litat, ja hem complert sobradament l'objectiu de la temporada. No mos hem de precipitar.

Cartell extret de l'esdeveniment creat al Facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=207208840166&ref=nf

Etiquetas: ,

lunes, junio 08, 2009

GELATS, PERÒ NO CONGELATS!!

UE AIGUAFREDA: 4 CF JESÚS CATALÒNIA: 2

L'efectivitat i experiència local, junt amb les ajudes arbitrals dobleguen (momentàneament) al Catalònia.

Alineacions:
U.E AiguaFreda:
Cardenes, Febre(1),J.Pla, Toneu, Viñet(1), Muntades, Cosses,Riera, Verdager(1),Cesc, PuigCanvis:Entra: Muntal Surt: CescEntra: Molist Surt: Verdager
C.F Jesús Catalònia: Marcos(1),Xavi, Solla, Calafat(1),Aleix(1), Gumiel(1), Delatorre, Isaac(1), Juanma(1), Joel(1), Castillo(1)Banqueta; Marc(1),Oscar(1),M.Carles(1), Entrenador: Guillermo Camarero(1),Pau Alegria(1),Manuel Calvo(2)roja minut 35.
Canvis: Entra:M.Carles Surt: IsaacEntra:Ondozabal Surt: CastilloEntra:Sisco Surt: Calafat
Gols: 0-1 Aleix minut 7, 1-1 Toneu minut 14, 2-1 Viñet minut 18, 3-1 Cesc minut 25, 4-1 Cesc minut 37 i 4-2 Juanma minut 82.

Se respirava l'ambient de les grans ocasions, com l'esdeveniment se mereixia!! Més de 100 persones en 2 autocars, es van desplaçar fins a Vic per a poder vore lo partit d'anada de la Promoció d'ascens a Preferent.

Lo partit va coménçar de manera immillorable per als interessos jesusencs, ja que Pitxixi Aleix dixava lo seu sello personal a la Catalunya interior (35è gol de la temporada), i donava l'avantatja al Catalònia. Però l'alegria va durar més aviat poquet, per què abans de la mitja part, i en certes "ajudetes" arbitrals l'AiguaFreda va cap-girar sobradament l'eliminatòria fent 4 gols abans de la mitja part (3 d'ells igual: fora de banda, pentinada al 2n pal i gol, i l'altre d'un xut llunyà!!)!! Caent com una...llosa!!

La repressa es va tindre que retraçar 20 minuts perquè l'àrbitre no volia continuar sinó hi havia protecció policial (potser lo seu sub-conscient ja li deia que no havia fet massa bé les coses!!). Durant la 2na part lo control del partit i el joc va recaure totalment en los jesusencs, intentant reduir distàncies i dixar l'eliminatòria una mica més oberta de cara al partit de la Santa Creu. Finalment, a pocs minuts de la conclusió del 1r partit de la Promoció, Juanma Fatsini feia un gol de falta (3r partit consecutiu que marca de lliure directe!!), que dixa la porta (Que n'aprenguin!!) entre-oberta per a la Preferent. I més oberta que hagués pogut ser, si el linier no hagués rectificat un penal xiulat per l'àrbitre a Pitxixi Aleix, damunt del minut 90.
NOTES PER A l'OPTIMISME:
- L'arbitratge va estar molt "casero". A excepció de la jugada del penal (molt determinant) la resta de la "matxacada" va ser a base de faltetes, tall del joc, targetes (fins a 11 jugadors i 3 membres de l'staff tècnic), etc...res gros, però anar carregant!!
- L'Aiguafreda té un equipàs. Algun jugador (encara que no molts) cobren més de 1000 euros (al Cata se'n paguen 3 de jugadors en este preu. I un pressupost de 150.000 euros, natros només 40.000). Té gent molt experimentada, de categories superiors, contundent, corpulenta, veterana...però tot i així vam estar a la seua altura, fins i tot per dalt (tot i lo marcador massa abultat!!).
- La REMONTADA ÉS POSSIBLE!! en 2-0, 3-1 lo Cata està a Preferent. I este equip està perfectament capacitat per fer-ho (ja ho ha fet!!)
- S'espera a la Santa Creu una afluència de públic històrica!! Se comentava que baixarien 2 ó 3 autocars d'AiguaFreda. A més li sumarem tots los incondicionals jesusencs, més tots los aficionats de la Comarca que vindran a donar-nos força per a que un altre equip Ebrenc estigue a la Preferent i de pas ajudar a que no baixe un altre a la 2na Territorial. Mitjans de comunicació, Tabals...serà una jornada històrica que acompanyarem en l'Ascens!!
- La tranquil·litat d'haver cumplit, sobradament, l'objectiu de la temporada. No hem d'estar pressionats. Ells si!! porten molts "calers" invertits i tot lo que no sigue pujar serà un fort fracàs!!

PERILLS
- Los seus saques de banda. Mos van fer 3 gols així. Les mides reduïdes de la Santa Creu farà que qualsevol jugada de banda a partir de mig camp sigui jugada de gol.
- La seua experiència i fortalessa física, junt amb el resultat favorable faran que no hagin d'arriscar massa i simplement hauran de sortir a defensar-se.
- Lo Catalònia no ha guanyat per més de 2 gols a cap dels 4 primers classificats de la Lliga (2 empats: Camp Clar i Gandesa i 1 victòria per la mínima davant La Cava: 2-1).
Evidentment, tot això són números i suposicions.
Lo desenllaç, diumenge 14 juny a les 18:00h a la Santa CREU!!
LO CATA MOS NECESSITA!!
(agrair la informació i les fotos a Pau Alegria)

Etiquetas: , , , ,