http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 15 octubre 2006

martes, octubre 17, 2006

Els jesusencs, entrant en una dinàmica perillosa, s'enfonsen en la taula, en un partit que mereixien alguna cosa més.

En la primera part la igualtat entre tots dos equips va ser la nota dominant. Amb un parell d'arribades a porta per cada equip. Pels verd-i-blancs Fatsini en un llançament de falta, que va aturar el porter, i una altra doble ocasió en una treta de corner que va acabar rebutjant la defensa local. Per part del Sitges dues ocasions en sengles còrners que van acabar sent rebutjades pels jugadors jesusencs.

A la segon meitat el ritme de tots dos equips es va anar intensificant a mesura que passaven els minuts, tots dos equips van tenir les seves ocasions, pero el gol que donaria la victoria als sitgetans no va arribar fins al minut 85 quan en una treta de banda a l'altura de l'area petita,el capità del sitges (un jugador de 1,93m) va intentar pentinar la pilota amb la sort que la va acabar introduint al fons de la porteria fent inútil l'intent de parada del porter jesusenc Sergi.

Des d'aquestes línies donar ànims i suport al jugador local Fede que va patir una lesió fortuita amb resultat de trencament de lligaments del genoll. Esperem que se recupere aviat.
(Agrair los comentaris de Davidcatalonia per poder escriure la crònica i les fotos extretes de la pàg web oficial del Sitges: http://www.uesitges.com/)

Resultats jornada 5 i propera jornada (6).
Classificació jornada 5.

La propera jornada ens visita un dels històrics del futbol català: l'Horta de BCN!! Encara que no ha començat tot lo bé que caldria esperar, no queda cap dubte, de que segurament, serà un dels conjunts que lluitaran per recuperar la categoria perduda.

Pàgina web Oficial: http://www.uahorta.com/

I encara que sigue un dels rivals, a priori més difícils del grup hem de guanyar com sigue per no despenjar-nos tant aviat!! Esperem lo suport de tota l'afició per fer front a aquest complicat partit!!

Etiquetas: , , ,

lunes, octubre 16, 2006

Els jesusencs es veuen superats clarament per un Pinell més motivat i es sitúen en posicions de grup de descens.

Aquest cap de setmana ens visitarà lo Benifallet, situat en una posició un miqueta més delicada ja que té un punt menys.





Foto de la plantilla del Pinell extreta del suplement esportiu de la Veu de l'Ebre

Etiquetas: , , ,