BONS NADALS!!
SI!! SI!! ja sabem que falten uns dies!! però venen dies de compres, sopars, dinars, estar amb la família, estar al bar i no voldriem per res del món deixar de dir-vos, per a ser la mar d'Originals, BON NADAL!!! a tots los que mos seguiu!!

miércoles, diciembre 20, 2006

PER OBLIDAR

Després d'un partit força dolent per part dels locals, els visitants guanyen amb autoritat, situant-se empatats amb el 2n classificat, i els jesusencs s'enfonsen en la taula.

El partit se podrà recordar per...res!?!?? Els jesusencs van estar desapareguts durant 70 minuts!!! A la primera part el pes del partit el portà l'Olímpic de Mora d'Ebre. Controlaven la pilota i creaven perill amb triangulacions ràpides sobretot per la seua banda esquerra . D'aquesta manera arribà el gol dels blanc-i-blaus. Durant el últims 10 minuts els jesusencs haurien pogut empatar, sobretot després d'un cop de cap d'Alfonso. I quan millor jugaven els verd-i-blancs s'arribà al descans.
A la tornada les coses canviaren una miqueta. El de la ribera cediren parcialment la pilota, però el Catalònia no arribava a la porteria contrària i el perill lo portaven els visitants. Ja a les acaballes del partit l'Olímpic sentenciar el partit amb el 2n gol!!

L'Olímpic Mora d'Ebre va demostrar perquè ocupa la segona plaça i natros l'antepenúltima!! Res a objectar a la victòria dels morencs!! La única notícia positiva (que ho és i molt!!) va ser la reaparició de Joan Gisbert als terrenys de joc després d'una llarga lesió. A vore si en lo futbol de les seues botes pot ajudar a l'equip a redirigir la situació actual.

I ara si que ja toca patir!! Els jesusencs es queden despenjats en la taula classificatòria!! El grup de la salvació es troba a 5 punts, quan queden 6 partits!! L'assumpte ara crec que ja és preocupant!! Hauran de canviar molt les coses per a que no entrar al grup de descens!! Però res és impossible!! Dimenge 7 gener la primera final!! En front el Ginestar!! situat 2 punts per sota!! tot lo que no sigue una victòria farà que les coses estiguen molt, però que molt fosques!!

Masdenverge, descansa

I com Avril Lavigne ho tenim "Complicated"!!!

Etiquetas: , , ,

martes, diciembre 19, 2006

EL DIA DE LA MARMOTA!!!

Com a la pel·lícula de Bill Murray, la història es repeteix, i en un altre inici de partit decebedor els jesusencs hipotequen els 3 punts en joc, tot i la reacció de la 2na part.
Ja he perdut el compte dels inicis nefastos!! Diumenge, en menys de 18 minuts, el verd-i-blanc ja "gaudien" de 2 gols en la seua contra. Al min 12 arran d'un fora de banda i una errada defensiva van fer que els de SAnts estrenessen lo marcador. En la jugada posterior, Aleix hauria pogut empatar, quan va estavellar al travesser un xut de falta. Però van ser els barcelonins qui al min 17 van tornar a marcar després d'una altra errada de la defensa local. Als últims 10 minuts de la 1ra part, els jesusencs es despertaren una mica, i Gumiel tingué la millor ocasió per marcar amb una falta sacada excepcionalment que feia lluir al porter visitant (que a la fi seria el jugador més destacat del Sants).

A la repressa el Catalònia va sortir concentrat per aconseguir alguna cosa de profit. La pressió local va fer que el porter visitant tingués que esforçar-se més d'un cop. Al min 70 després de varios còrners va arribar el cop de cap d'Aleix que donava esperançes als jesusencs!! Ruben Castillo va tenir un parell de boníssimes ocasions per empatar!! En una no va encertar a rematar i en l'altra, amb una volea acrobàtica, altre cop el porter del SAnts, es va lluir per rebutjar lo que pareixia imparable!! Els jesusencs ho seguiren intentant però sense massa fortuna i més amb el cor que amb el cap. LA UE Sants simplement es dedicà a defensar l'avantatge i a sortir sense massa perill al contra-atac!! Al final, 1-2!! A destacar també com a nova nota negativa la lesió de Solla. Esperem que no sigue res i que molt aviat pugue ajudar als seus companys!!

Resultats jornada 14 i propera jornada (15).
Classificació jornada 14.

I a menjar els turrons amb gust amarg després del primer terç de campionat. La cosa sense ser alarmant, ja és preocupant!!! i venen núvols foscos, com los de la foto!! La salvació està a 5 punts!! no és molt, és cert, però l'equip es veu que "vol però no pot", i que només reacciona quan li marquen primer (que és quasi bé sempre, a més als primers compassos de partit, cosa que trenca tot plantejament previ possible) i fa molt difícil ja treure alguna cosa de profit!! L'equip, suposo que ja ho sap, però hauria de sortir molt més mentalitzat i concentrat en los partits!!

La pròxima jornada, ja després de Reis (7 gener de 2007), tornarà a ser clau!! Jugarem a l'històric camp de la Verneda contra un altre dels històrics del futbol català: El Júpiter. Aquesta entitat no passa pels seus millors moment esportius i ocupa només una plaça superior al Catalònia, amb 2 punts de marge!! Per la qual cosa és un rival directíssim!! Una derrota podria deixar molt tocats als verd-i-blancs!! i vore la salvació com una semi-utopia!!

Si volem treure això endavant haurem de, no només demanar sinó, pregar de valent als Reis Mags més punts de cara al 2007, com fa Dj. BoBo a "Pray". Carbó tampoc s'ho mereixen!!