http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 29 abril 2007

sábado, mayo 05, 2007

FOTOS del PARTIT ENTRE LO JESÚS CATALÒNIA "B" i lo GINESTAR
This album is powered by BubbleShare - Add to my blog

En breu ja podrem gaudir de les fotos CATALÒNIA B - RAPITENCA B i

CATALÒNIA - GUISSONA, junt amb un dels gols i 2 clares ocasions de gol en format video!!

Etiquetas:

viernes, mayo 04, 2007

SANT PAU S'AVANÇA 2 MESOS (al 28 d'abril) i permet SEGUIR SOMMIANT als jesusencs!!!

En un partit plagat d'ocasions, sobretot visitants, els jesusencs aconsegueixen la 1ra victòria de la Lligueta i agafen aire agònicament davant el 2n classificat per seguir en les esperançes de la salvació!!!

Durant gran part de la 1ra meitat el pes del partit va recaure en el Ginestar que va desaprofitar fins a 3 ocasions més que clares per avançar-se en el marcador. En una ocasió el davanter visitant Reverté va ser incapaç de superar un espectacular Pau durant tot el partit, en una segona ocasió el defensa visitant Torà no encertava a rematar entre els 3 pals un cop de cap completament sol en un còrner per banda dreta i finalment ja quasi en el temps exhaurit alre cop el davanter de la Ribera Reverter (molt insistent durant to lo partit, però poc encertat) no savia introduir la pilota al fons de la xarxa entre 2 defenses jesusencs quan ja havia superat al porter local. 5 min abans lo capi i pitxixi Alfonso Boix (12è gol!!) creuava per banda dreta i feia inútil la sortida i estirada del porter del Ginestar i feia lo que a la llarga seria l'únic gol del partit!! Los jesusencs rentabilitzaven al màxim el poc nombre d'ocasions de que havien gaudit!! A la mitja part 1-0!!

A la represa els verdets desplegaren un joc de contanció i de sortides al contra-atac tallades, molt sovint, per fores de joc inexistents!! Per exemple un gol anul·lat a Alfonso Boix. El Ginestar no s'arrunçà gens ni mica i anà decidit per a l'empat però es toparen altre cop amb la murall de Pau!! Amb uns últims minuts de joc agònics amb alguna que altra ocasió per estrenar el marcador s'arribà a la fi de l'encontre!!

Sincerament, el Ginestar mereixia algun gol, però el poc encert en los metres finals i la gran actuació de Pau ho evitaren!! En aquesta ocasió la sort que mos havia girat l'esquena tants de cop, mos va tornar a somriure!!

Video del 1r partit: Jesús Catalònia B-Ginestar (1-1)

Aquesta jornada MAsdenverge!! L'equip del Montsià es troba només 2 punts per sobre!! Com podeu vore en la classificació, encara que hi ha partits pendents, s'ha apretat tot i quasi tots los equips estan en una pomada!! Una victòria seria espectacular!! Val a dir que portem 4 partits sense perdre!! Un fet molt significatiu si mirem la trajectòria durant tota la temporada!!

Crònica partit Jesús Catalònia "B"-Masdenverge

I no us perdesseu la coreografia de la cançó que hem elegit entre tota la redacció!!! És de "OK GO", un autèntic i espectacular boom al YouTube. Com ells que tornaven altre cop "Here it goes again!", natros després de molts mesos també tornem...a guanyar!!

Etiquetas: , , ,

martes, mayo 01, 2007

AGONIA EXCESSIVA!!!

En un partit dominat, quasi totalment, los jesusencs obtenen amb gran patiment, després de desaprofitar incontables ocasions claríssimes i estavellar 3 pilotes al pal, los 3 punts que mos permeten continuar sommiant en la salvació!!

Els verd-i-blancs amb problemes de disponibilitat de jugadors (com quasi tota la temporada!!) sortí amb una alineació inèdita, però lògica!! Amb Joan Gisbert (del filial) i el juvenil Efren en l'onze inicial!! Precisament va ser Efren qui va portar més perill durant la 1ra part a l'àrea guissonenca. Ja en el minut 2 hauria pogut estrenar-se com a golejador a l'aprofitar la badada de la defensa visitant, però la seua bona vaselina va trobar el travesser i no el fons de la xarxa!! Ni 10 minuts més tard ho tornava intentar amb un xut creuat que sortí fregant el pal esquerre del porter lleidatà!! També tingueren les seus bones ocasions Castillo i Solla, i la més clara un lliure directe del pitxixi Aleix que s'estavellà al travesser!! Incomprensiblement lo marcador no se movia malgrat les nombroses ocasions jesusenques!! I a punt d'exhaurir-se la primer "round", una pèrdua de temps excessiva del porter visitant fou sancionada per l'àrbitre com a lliure indirecte i, ara si, David Subirats (pletòric de forçes durant tot l'encontre!!) amb un xut ras obria la llauna dels caragols lleidatans!! Mitja Part: 1-0, resultat just però curt!!

El descans fou un punt i seguit amb el joc jesusenc, per què continuà amb la mateixa tònica (Swchepps!?? o Nordic!!?!) : nombroses ocasions desaprofitades en el moment clau. I per a sorpresa de tot lo públic assitent va ser lo Guissona qui va perforar la porteria jesusenca, en una bona i ràpida sortida de la pilota des de la defensa!! Lo Catalònia no va canviar la filosofia i tingué més ocasions desaprofitades, entre elles un altre travesser d'Aleix!! Inexplicable lo que estava passant!! I quan l'ombra del reflexe de tot lo que ha passat durant tota la temporada sobrevolava la Santa Creu, va aparéixer lo cap del menut Castillo per aprofitar una sortida en semi-errada del porter guissonenc per marcar el 2n gol del Catalònia. Castillo tornava a golejar després de la seua llarga lesió!! I ho feia per donar una alé d'esperança als jesusencs!! El Guissona estirà les línies i s'abocà a l'atac, tancant als locals dins la seua àrea!!! Al final nerviosisme, agonia, patiment per tal de defensar los 3 punts!! Però s'aconseguirenQue era l'important!!!!!!

Resultats jornada 30 i propera jornada (31).
Classificació jornada 30.

aquesta jornada tornarem a BCN. El rival un històric del futbol català: El Sants. L'equip barceloní es troba en terra de ningú, esperant que passen les jornades sense cap objectiu!! Fins i tot ha deixar marxar alguns dels seus millors jugadors, que han fitxat per equips de la 1ra Territorial barcelonina, per intentar salvar o fer pujar l'equip, depenenent de les circumstàncies!! Com a local ha aconseguit 8 victòries, 3 empats i 4 derrotes (3 dels quals contra equips de la zona baixa: Cambrils, Gimnàstica Iberiana i Sant Feliuenc). Un total de 27 punts de 45 possibles!! Com ja és un habitual darreramant, és imprescindible puntuar!! La teòrica salvació es troba a només un punt!!

En el partit de la 1ra volta vàrem perdre per 1-2 després d'un inici de partit molt decebedor. Si voleu recordar-ho:
Partit 1ra volta davant el SantS

I la cançó de la setmana és de Carmina Burana "The mass", per què encara necessitem de molta èpica i lluita per intentar arribar al Port de la Preferent i així evitar lo naufragi cap a la Primera Territorial!!


((Altre COP PER MOTIUS TÈCNICS NO US PUC MOSTRAR LES FOTOS I LOS VIDEOS DE LES MILLORS OCASIONS I DEL GOL DE DAVID SUBIRATS, DE MOMENT!!! EN BREU HO PODREU GAUDIR!!
PERDONEU LES MOLÈSTIES!!))

Etiquetas: , , ,