http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 08 abril 2007

martes, abril 10, 2007

PRèVIA!! LOS AVANT-MATXOS!!

Comença la recta final!!! Un autèntic Via-Crucis per definir el futur dels nostres equips!!
Ara ja no valen badades ni fallos estúpits!!

PREFERENT

Queden 7 partits (21 punts), 3 dels quals davant rivals directes i com a locals (Pubilla Casas, Guissona i Júpiter), l'altre local en front del Cambrils, que tampoc se pot relaxar. S'han de treure los 12 punts de la Santa Creu per a seguir sommiant!! Com a foranis tenim partits molt complicats davant equips de la zona alta: Olímpic Can Fatjó, Sants i Benavent. Aquest últim partit podria ser de tràmit per als lleidatans si mantenen la distància en front del 2n classificat (ara són 6 punts) i podriem tenir certa avantatje, pel relaxament del líder.

Però començem pel principi. Aquest diumenge partit crucial i importantíssim davant el rival més directe actualment: el Pubilla Casas. El conjunt d'Hospitalet compta amb sols 1 punt més!! D'aquí que los punts conten doble. En els últims 10 partits (30 punts) l'equip blanc ha aconseguit 12 punts (1 menos que natros en los mateixos partits). Com a visitant ha perdut 7 partits, n'ha empatat 4 i només ha guanyat en 2 ocasions!! Obtenint 10 punts de 39 possibles. De totes maneres serà un partit complicat degut a la gran importància del mateix. En el partit d'anada el Pubilla Casas va guanyar per un ajustat 2-1. També seria bo (primer gunayar, evidentment) però si es pugués, cap-girar el goal-average, per què tal i com estar la classificació, podria donar-se un empat al final de la Lliga.

Crònica del Partit 1ra Volta: Pubilla Casas - Jesús Catalònia (2-1).

Crònica del Partit temporada passada (2005-2006) Jesús Catalònia - Pubilla Casas (2-4).

Classificació jornada 27.

FILIAL

Els "jòvens" aquesta jornada tornen a jugar com a visitants, concretament a Sant Jaume. L'equip rogenc ha estat una de les "sorpreses negatives" de la temporada, ja que ningú s'esperava que estés a hores d'ara en el grup del "Descens". Actualment es troba en 3ra posició amb 9 punts, los mateixos punts que lo líder: el Benifallet, tot i que ha jugat 1 partit més!! En teoria és un dels rivals "durs" del grup, tot i que ha tingut un inici irregular amb 9 gols a favor i 8 en contra. 3 partits guanyats i 2 perduts. Una derrota despenjaria ja quasi definitivament als verd-i-blancs, un empat en un camp difícil donaria força moral, una victòria seria balsàmica, tant des del punt de vista psicològic com matemàtic!!
Classificació FILIAL

Etiquetas: