jueves, marzo 12, 2009

ESTANCATS!!

CF JESÚS CATALÒNIA: 0 CF GANDESA: 0
El cAtalònia no aixeca cap i continúa perdent opcions per apropar-se als llocs d’ascens.
El 0-0 és el resultat més enganyós que es podia donar, ja que les ocasions van ser abundants i molt clares.

El partit era clau per als 2 equips per no deixar l’estel·la dels primers classificats, per aquest motiu els jesusencs van sortir enxufats des del principi i en un 11 inicial molt ofensiu amb Ondazabal, Calafat, Gumiel, Solla, pitxixi Aleix...i només la boníssima actuació de Rojas va fer que el Catalònia en 15 minuts no fes 2 gols.

El Gandesa estava sorprés, però després de l’ensurt inicial, va anar controlant poc a poc l’enconte i mostrant perill, sobretot a la contra. Al final de la 1ra part, altre cop Rojas (possiblement lo millor porter de la categoria) frenava les esperançes jesusenques a peus de Fatsini, Aleix i al cap de Solla (que va haver de ser substituit a la mitja part per un cop molt fort a la cara en una jugada fortuïta!! Lo leonés té un iman per als cops!! Des d’aquí ànims i que no sigue res!!).

A l’inici de la 2n part, tímit domini local, que va deixar pas en breu, a pràcticament un monòleg gandesà!! Amb una actuació molt brillant de Joanet, extrem dret de Bot del Gandesa, rapidíssim i amb una classe excepcional, es de la Terra Alta van tindre nombroses ocasions per marcar, sobretot el seu pitxixi Mohedano, que va fallar en lo cap, en los peus, fins a 5 ocasions claríssimes que no sol errar. Jugades que era més difícil tirar fora que dins la porteria. No va tindre el dia!! Per què sinó....surtim golejats de la Santa Creu. Però qui perdona...al final el Catalònia encara va tindre 2 ocasions molt bones per emportar-se els 3 punts (potser un premi excessiu??), però com no, Rojas (m’he convertit en admirador seu!!) evitava l’alegria jesusenca.

Resultat més o menys just (potser per quantitat d’ocasions mereixia guanyar lo Gandesa), que no acontenta massa del tot a cap dels 2 equips i que els deixa una miqueta més allunyats de les zones d’ascens.

CLAUS:
Mohedano va fallar l’infallable
Rojas va parar l’imparable.
Pitxixi Aleix porta 2 jornades sense marcar, com el Catalònia. Aquest partit va jugar més endarrerit. No va sorpendre gens i va estar poc participatiu. Si no marca ell...
1ra vegada en la temporada que el Catalònia no marca, com a mínim un gol, a la Santa Creu.

Lo Catalònia 7 punts de 21 possibles!! en 7 jornades 1 victòria. I per 1ra vegada, mos quedem sense marcar com a locals!! Algo passa!! i és evident!!! I si!! Queda encara molta lliga (21 punts), però cada jornada estem a més punts de les zones d'ascens. Tot i així, mos falta una bona jornada per tornar a estar dins!! i falta vindre La Cava!! encara no mos donesseu per despenjats!!

1 - Campclar ----- 48 ------ 23 ----- 15 ----- 3 ---- 5 ----- 51 ---- 27
2 - la Cava ------ 47 ----- 22 ---- 15 ---- 2 ---- 5 ---- 43 ---- 28
3 - Torredembarra -- 45 ------ 23 ------ 14 ------ 3 ------- 6 ----- 31 ------ 30
4 - Gandesa --------- 42 ----- 23 ------ 12 ------ 6 ------- 5 ------ 41 ------ 24
5 - J. Catalònia ------ 40 ----- 23 ------ 11 ------ 7 ------- 5 ------ 51 ------ 27
6 - Reddis ----------- 37 ------ 23 ------ 10 ------ 7 ------- 6 ------ 37 ------ 32
7 - Alcanar ---------- 34 ------- 23 ------- 8 ----- 10 ------- 5 ----- 29 ------- 24
8 - Remolins --------- 32 ------ 23 -------- 8 ------ 8 ------ 7 ------ 43 ------- 31
9 - Vila-seca -------- 31 ------ 23 -------- 7 ----- 10 ------ 6 ------ 30 ------ 24
10 - Ulldecona ------- 30 ------ 22 ------- 9 ------ 3 ------ 10 ------ 33 ------ 36
11 - Aldeana --------- 29 ------ 23 ------- 8 ------ 5 ------ 10 ------ 28 ------ 33
12 - La Canonja ----- 28 ------ 23 ------- 7 ------ 7 ------- 9 ----- 28 ------- 30
13 - la Sénia --------- 26 ------ 23 ------- 6 ------ 8 ------ 9 ------ 27 ------ 33
14 - l'Hospitalet ------ 24 ------ 23 -------- 6 ------ 6 ----- 11 ------ 34 ----- 37
15 - Deltebre --------- 20 ------ 23 -------- 5 ------ 5 ----- 13 ----- 33 ------ 45
16 - Oleàstrum ---- 20 ----- 23 ------ 3 ---- 11 ----- 9 ----- 23 ---- 37
17 - l'Ametlla ------ 16 ----- 23 ------ 4 ----- 4 ----- 15 ---- 20 ---- 59
18 - Montblanc --- 15 ------ 23 ------ 4 ----- 3 ----- 16 ---- 15 --- 39

Propera Jornada:

Al Municipal de l’Aldea enfront l'Aldeana.
L’equip groguet portava 4 victòries consecutives que es van vore truncades aquesta jornada al camp del Camp Clar, actual líder a falta del partit Ulldecona-La Cava (2-2, suspés a falta de 12 min per invasió de camp).Partit anada: 5-1, amb jugades polèmiques, remontada, expulsions