http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 09 noviembre 2008

jueves, noviembre 13, 2008

DERROTA DOLOROSA

CF JESÚS CATALÒNIA: 2
CF GODALL: 4

El filial surt golejat del seu propi terreny de joc davant d’un dels equips més fluixos de la categoria.

Lo partit va començar molt bé per als jesusencs, ja que als pocs minuts de joc se van avançar gràcies a l’oportunisme i l’estar atento i seguir a la jugada de Francesc de la Vega que va aprofitar una pilota morta a l’interior de l’àrea menuda dixada pel porter del Montsià per inagurar lo marcador electrònic. I encara se posaven millor quan en voltes dels 20 minuts de la 1ra part Pons en un gran cop de cap després d’un magnífic centro d’Ernest Blasco semblava sentenciar l’encontre i augurava un marcador d’escàndol!! I realment va ser d’escàndol però no com tothom s’esperava!!

A partir d’aquí poca cosa positiva: errors defensius, precipitacions, nerviosisme, poca capacitat de reacció...me sap mal dir-ho però s’ha de millorar molt!! I jo crec que hi ha equip per no patir lo partit que vam viure dissabte la tarde.
I ojo al dato!! En los 2 últims partits com a locals: 9 gols en contra!!
Felicitar a l’equip de Tomàs Bayano (un bon jesusenc d'adopció) per la victòria i per canviar a un jugador del seu equip per discutir en lo públic. Chapeau!!

Pròxima Jornada:
El filial es desplaça fins a Tivenys, un camp sempre difícil!! Esperem que hi haigue més sort!!

RESULTAT D'ÚLTIMA HORA:

I en el partit de recuperació per les pluges, davant del Campredó, anit los jòvens jesusencs van aconseguir una treballada victòria per un ajustat 1-2 (gols de Francesc de la Vega de penal i de Tomàs a l'últim minut!!).
Esperem seguir en la senda de les victòries a Tivenys!!

Etiquetas: , , ,

miércoles, noviembre 12, 2008

PRESENTEM LES CREDENCIALS!!

CF JESÚS CATALÒNIA: 4
LA SÈNIA: 1
Alineacions: Catalònia: Marcos , Xavi (G), Solla (Prades), Aleix (G),(Joel), Oscar, De la Torre , M.Carles , Isac (G),(Asin), Calafat (G),(Gumiel), Juanma , Toni (Castillo ).
La Senià: Xavi, Jofre, Kike(G,G,(84min), Litmi, Felix, Manu, Alfonso(Marc), Vilanova, Eugeni, Ivan(G) (Juanjo), Vilarroya(Ramon)

Gols: 1-0 Fèlix min 46 (PP), 2-0 Solla min 50, 2-1 Eugeni min 71, 3-1 Aleix min 79, 4-1 Xavi Gisbert min 88.

Els jugadors regalen una victòria de prestigi al seu entrenador, el dia del seu aniversari, davant d’un dels aspirants a l’ascens.

A la primera part el domini del centre del terreny de joc fou altern, el joc travat i sense cap ocasió clara per ningú dels 2 conjunts. Res més a destacar.

I a la tornada dels descans la sort (tan esquiva altres vegades) es va vestir de verd (blau) i va fer que un defensa senienc s’introduís la pilota dins la seua pròpia porteria. ELL NO VOLIA!! I sense deixar temps per reaccionar, només quatre minuts més tard, David Solla desprès de fer una gran jugada creuaria la pilota lluny de l'abast de Xavi, porter visitant, per augmentar la diferència i establir el 2-0.

Els groguets van intentar restablir-se i superar el cop dur que havien suposat los 2 gols tan ràpids i van poder escurçar diferències desprès que Eugeni rematés (fussellés) 2 cops consecutius a Marcos a boca-de-gol!! La Sènia va creure en les seues possibilitats i l’empat podia arribar en qualsevol jugada. Però Pitxixi Aleix, qui si no??? Va tornar a posar terra pel mig fent el seu golet setmanal (9è en el còmput global) després de rematar amb molta força amb el cap un córner. I al minut 88 Xavi Gisbert va fer un golàs de lliure directe, despertant a les aranyes que habitaven a la creueta.

Pròxima Jornada:
Fins al Nou camp (a la Cava): un dels equips més forts de la categoria i fins aquesta darrera jornada era el líder.

nOTíCieS:
Per imprevistos d’última hora encara no s’ha estrenat lo nou Patrocinador.

Hi han hagut errors en les quotes dels socis passant-se algunes per duplicat per la caixa o banc. Avisem a tots los socis i sòcies que comproviguen que no hagin pagat 2 vegades i si és així que se posiguen en contacte en qualsevol membre de la Junta del Catalònia, no serà de l’Associació de Dones, claro!!

Etiquetas: , , ,

martes, noviembre 11, 2008

RESULTATS FUTBOL BASE

Juvenils: Catalònia 4 L'Ametlla 3
Cadets: Amposta 2 Catalònia 0
Infantils: Catalònia 1 Ametlla 3
Alevins: Rapitenca 2 Catalònia 0
Benjamins: Ametlla 9 Catalònia 0
Pre-Benjamins: CEIP Temple 1 Catalònia 5

PRÒXIMA JORNADA FUTBOL BASE :
Juvenils: Remolins Bítem- CFJ Catalònia
Cadet: CFJ Catalònia - Remolins Bítem, a les 16:15h a la Santa Creu
Infantil: Gandesa - CFJ Catalònia
Alevins: CFJ Catalònia rep a l’Amposta a les 15:15h a la Santa Creu.
Benjamí:
Dissabte 15/11/08 CF Jesús Catalònia Club Futbol Camarles Santa Creu de Jesús 10:00
Prebenjamí grup B:
Dissabte 15/11/08 CF Jesús Catalònia UE Aldeana Santa Creu de Jesús 11:00

Etiquetas: