http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 27 mayo 2007

jueves, mayo 31, 2007

FINS AVIAT, 2na TERRITORIAL!!

Lo gol del Godall, en temps afegit, mos condemna matemàticament i sense remei a la 3ra Terrotorial i certifica una temporada dolenta després del descens dels 2 equips amateurs del club.

Després d'una sortida molt bona, aconseguint los 2 gols en 20 minuts (Jesús i Tomàs), se fallaren nombroses ocasions. Els del Montsià, equip també de 3ra, aconseguiren retallar diferències 15 minuts més tard, i fins i tot abans de la mitja part haurien pogut empatar, si no fos (lo famós banc del sinó fos...), per què van desperdiciar un penal tirant-lo als núvols (colilumbus, eren aquella tarde!!).

La 2na part inoblidable!!! Però de dolenta!! Costarà no recordar una part en tant poc futbol!! I en temps exhaurit la puntilla del Godall, que aconseguia empatar, un punt estèril i mos "enviava" a fer-los companyia a la 3ra Territorial, després de 3 temporades a la 2na.

La nota positiva, va estar lo suport mostrat pels jugadors i públic assitent a la Santa Creu a l'inici del partit al jugador del Catalònia Carlos Asin, que estava present, després del seu incident (ja explicat també en aquest blog) i de l'operació. Ànim Carlos i a volaaaaaar!!

Poca cosa a dir!! Les reflexions ja les farem, si calen, a final de temporada. DE moment encara queden disputar 2 partits!! Lo 1r aquest dissabte a l'horari estiual de les 3 de la tarde (per que no canvien ara l'hora si lo 1r equip i lo futbol base ja no juguen!??), davant el Sant Jaume, que si juga molt!! En el partit de la 1ra volta se va aconseguir un meritori empat!! Esperem gaudir de l'última victòria com a locals a la 2na territorial!! Al menos feu-ho pels incondicionals que aguantem lo fred i la foscor de les 7 de la tarde a l'hivern i la sofocant calor, amb perill de tall de digestió, de les 3 de la tarde actuals!!

Crònica del partit de la 1ra volta a Sant Jaume

I la cançó aquesta setmana prové d'un anunci televisiu, encara que versionada (més informació aquí). No cobro comissió per fer propaganda, però si algú vol obrir la cartera...). Com los animals de l'anunci, los nostres equips també van de 2 en 2 al baixar los pisos de les categories!! Esperem tornar a posar aquesta melodia la temporada vinent!! Però degut als ascens dels 2 conjunts!!

Etiquetas: , , ,

martes, mayo 29, 2007

COMIAT AMB NOVA DERROTA!!

L'expectativa del partit era pobra!! L'únic alicient era ser l'últim a la Preferent, fins no sabem quant!! I si l'única motivació és aquesta...pos l'encontre va igual!!

Els locals no se jugaven res, eren eleccions municipals i la tarde estava "ploc, no ploc"!! Lo resultat d'aquest sumatori fa que hagués una de les entrades més pobres de la temporada, com era d'esperar!! I los que no van assistir al camp...això que se van trobar!! Per que lo partit en línies generals va ser molt pobre com a espectacle!! El Cambrils amb una derrota hauria estat condicionat a possibles descensos compensats, però tampoc va arriscar massa.
A destacar del matx los 3 gols!! Cada un a la seua manera i per motius diferents.
Primer s'avançà el Cambrils a meitat de la 1ra part al transformar un penal!! El lliure directe va ser tan infantil i absurd, com inútil!! Unes mans totalment voluntàries a la frontal de l'àrea tallant un centro sense cap mena de perill va propiciar lo penal "tonto" de la temporada!! Sort que no mos jugàvem res...
Abans del descans els jesusencs empataren gràcies a la suma de 2 factors: la "puteria" de Gumiel i l"ampanada" de l'àrbitre i el línier. Gumi va sacar un còrner en curt cap a ell!! Un autopasse!! i sense que ningú més toqués la pilota encarà la porteria i xutà davant l'assombrament generalitzat de tota la Santa Creu!! Sense massa comprensió lo gol pujà al marcador!! Mitja Part!!
A la 2na les coses no canviaren i continuà sent un partit "tosco" i trabat. Només destacar a l'últim minut del partit l'autèntic golàs de volea des de fora de l'àrea dels del Baix Camp, que los suposava la salvació automàtica!!

DEstacar la retirada del gran capità Francisco Subirats "Subi", que als 37 anys recents cumplits penja les botes, com se sol dir en l'argot futbolístic!! Només felicitar-lo per la gran temporada que ha fet, es troba en un estat de forma pletòric, i sobretot per tota la seua trajectòria futbolística!! La majoria defensant l'equipatge verd-i-blanc, però també en altres clubs en categories iguals o superiors com Tortosa, Sènia, Ascó...

Resultats última jornada (34).
Classificació DEFINITIVA.

En futures entrades intentarem fer una petita reflexió-resum de la temporada!! I possibles espectatives de cara la temporada vinent!!

L'última cançó de la temporada de Preferent crec que és prou explícita!! "S'ha acabat" dels Pets.

AH!! També està pendent la galeria de fotos d'aquest partit!!

Etiquetas: , , ,