http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 06 noviembre 2005

martes, noviembre 08, 2005

GRAN JORNADA

Gran victòria dels jesusencs enfront d'un dels equips capdavanters de la categoria.
C.F.Jesús Catalònia: 1 F.C.Benavent:0
Els verd-i-blancs van aconseguir molt treballadament els 3 punts en joc davant el F.C.Benavent, un dels millors equips que hem vist, de moment, de la categoria.

Els del Segrià, amb un joc senzill i ràpid, van causar una molt bona impressió als assistents de la Santa Creu. El partit es va iniciar amb un domini enganyós per part dels locals. Els roig-i-blanc poc a poc es van fer amos de l'encontre i jugant amb molt de criteri posaven en perill la porteria d'Aitor. Els locals tenien el mig del camp perdut (ah que si Xavi!!). Sense moure's l'electrònic s'arribà a la mitja part. En la repressa els jesusencs sortiren decidits a emportar-se l'encontre! Els locals demanaren la cartulina roja per al porter al tocar aquest la pilota amb les mans fora de l'àrea, però l'arbitre (que crec que s'hauria de felicitar. És un dels pocs cops que un àrbitre deixa una bona impressió) només l'amonestà amb la groga. I tanta insistència tingué recompensa quan als 68 min. una bona centrada de Bonilla trobà una gran rematada de cap d'Aleix que introduí la pilota a l'interior de la porteria dels visitants, tot i que lo fornit porter desvià l'esfèrica. A partir d'aquí els lleidatans es tiraren a l'atac en busca de l'empat. D'ocasions no en faltaren, sobretot pels visitants, però els verd-i-blancs tampoc renunciaren a augmentar l'avantatja. Però el marcador ja no es mogué i els 3 punts es quedaren entre el triangle de les "Bermudes" (Teresianes-Carmelites-Hospital). Si hem de ser sincers, crec que lo més just hauria estat un empat. Però en molts altres encontres mereixiem potser la victòria i sovint ni hem puntuat. Així és lo fútbol!!
Si voleu llegir la crònica del Benavent clickeu a sota. Sinó... no ho fésseu!! clar!!
Crònica feta per la pàgina web oficial del F.C.Benavent.

Propera jornada: al camp de l'Igualada. Serà un difícil rival tenint en compte el prestigi i la trajectòria de l'equip, actualment 2n classificat, encara que només 3 punts per dalt nostre. Esperem trencar la mala ratxa que ens acompanya en els desplaçaments i ser allí per continuar informant fidedignament. Pàgina web de l'ajuntament d'Igualada

  • Resultats de la jornada 8.
  • Classificació jornada 8.


  • Valuós empat del Filial davant el líder que comptava el seus partits amb victòries.
    C.F.Jesús Catalònia:0 Horta Sant Joan:0
    ELs de 2na Territorial van realitzar un partit molt seriós contra el líder destacat de la categoria. En el partit hi va haver molt de migcampisme però Pau va salvar en vàries ocasions els interessos jesusencs. Els locals també van tindre les seues oportunitats, però tampoc van trobar la recompensa buscada. El resultat d'empat és just, però hauria pogut ser a algun gol.
    La nota negativa la va protagonitzar l'incistent davanter jesusenc Cristian, que va haver de ser retirat del camp a braços degut a una forta entrada d'un defensa de l'Horta quan el temps ja estava pràcticament exhaurit. De moment no sabem l'abast de la lesió al genoll, però dessitgem que la ressonància que li havien de fer aquesta setmana no detecti una lesió greu i es pugue recuperar ràpidament. Hem de tenir en compte que la temporada passada ja va patir una lesió important. Vinga!! Ànims!!

  • Resultats i classificació de la jornada 8.