Dades UE Aiguafreda

Dades UE Aiguafreda:
Aiguafreda és una població del Vallés Oriental amb menys de 2500 habitants i situada a pocs km de Tona i Vic.

La temporada passada jugava a 2na Territorial i en cas de consumir l’ascens, haurà pujat 2 categories en 2 temporades: 2 ascensos consecutius.

Disputa els seus partits al camp Municipal Sant Julià Vilatorta, d'aquesta mateixa població i sobre una superfície de gespa artificial, degut a les obres del seu estadi.

Partits perduts: 6 (6)
Gols a favor: 105 (molts d'ells a pilota aturada) (77)

Anàlisi
Encarava les darreres jornades com a líder sòlid seguit pel Tona, però possiblement, la pressió i la falta d’experiència l’han situat finalment com a 2n classificat. Prova d’això és que dels 3 últims partits com a local, l’Aiguafreda no n'ha guanyat cap (2 empats i 1 derrota). I dels últims 6 partits només ha aconseguit 2 victòries, sumant 7 punts de 18 possibles. Balanç pobre quan parlem d’un líder.

Per lo tant, jo crec (des de la meua més immensa ignorància i només basant-me en números) que és un equip feble psicològicament, tocat pel fet de vore l’ascens tant a prop durant tantes jornades, anant líder, i perdent-lo en la penúltima jornada. Si l’eliminatòria se li complica pot patir de valent, en canvi, lo Catalònia, té una moral i línea de joc inversa. Va fluixejar molt a principi d’any, però ja torna a estar a un nivell altíssim!! A més, en aquest últim tram hem recuperat quasi la totalitat de la plantilla i brilla excepcionalment la davantera. Tenint avui en dia, reforços de luxe a la banqueta. Evidentment, no serà fàcil (ha fet 107 gols!!!!), però si els jugadors jesusencs surten convençuts del que volen assolir, no tinc cap dubte que l’ascens serà de color verd-i-blanc!!

Un lector Anònim (un familiar per part de pare del qui va escriure lo Lazarillo de Tormes) me corregeix i afegeix lo seu punt de vista sobre l'AiguaFreda. Crec que és interessant que puguesseu llegir l'opinió d'algú que realment els coneix:
"Crec que vas molt errat en el teu anàlisi. L'Aiguadreda porta uns quants anys amb una despesa econòmica important fitxant a jugadors de categories molt superiors (un dels seus davanters era el titular del Manlleu la passada temporada i en tenen d'altres que coneixen bé la tercera divisió) Gent veterana, rocosa, hi van fort (amb esportivitat) i que no us posaràn les coses gens fàcil".

Etiquetas: , ,

SERÀ UN GERRO D'AIGUAFREDA.....??

CF ULLDECONA: 2 CF JESÚS CATALÒNIA: 3

El Jesus Catalònia podia acabar el partit d’Ulldecona, i la temporada, sent líder: campió de lliga!! però no va poder ser ja que com s'asperava el Camp Clar no va perdre al camp de l'Oleastrum, després de remuntar en 2 minuts un marcador advers.

El conjunt jesusenc va sortir adormit i al minut de joc un despiste defensiu per la banda dreta li costaria molt car als nois de Guillermo Camarero: 1-0 al marcador i tot per remuntar. Però un gran Calafat, l’home més en forma en el tram final del campionat, només dos minuts desprès deixaria tot tal i com estava amb l’1-1. El partit es va convertir en un anar i tornar, molt obert en ocasions per als dos equips. Pocs minuts després de l’empat del Jesus, Isaac Casanova enxufaria una fort xut des de fora l'àrea que el porter adelantat encara la deu estar buscant ara, posant l’1-2 al marcador, consumint-se la remuntada del Cata. L’excessiu relaxament visitant va propiciar una forta envestida local equilibrant de nou el matx:2-2. En 30 minuts jugats s’havien fet 4 gols, i més que haurien pogut ser si Pitxixi Aleix hagués tingut una mica de sort, ja que va fallar nombroses ocasions bastant clares, de les que no acostuma a fallar. El partit seguia el seu ritme alt encarant els instants finals de la 1ra part, i en una falta llunyana del marc local, l’especialista jesusenc Juanma Fatsini, faria el que només ell sap fer, gol de falta directa semblant que se la “menja” el porter, quan tot lo mèrit és d'ell!!

A la segona part el Jesús buscari la sentència però la falta d’idees i el mal joc dels dos equips deixarien el partit tal i com estava amb el 2-3 al marcador.

En resum, una gran primera part dels dos equips, amb 5 gols i moltes ocasions, i una pèssima 2na on cap dels dos conjunts va fer res de res, potser per la forta calor que va afectar al rendiment desprès del desgast de la primera part, o potser per què uns ja pensàven en el descans estival i els altres tenien l’orella a Cambrils. El Camp Clar va començar perdent, i junt a la victòria del Catalònia, es veien desplats a la 2na plaça, però a la 2na part amb 2 gols consecutius va dixar les coses tal i com estaven des de fa vàries jornades. Finalment, Felicitar al Camp Clar pel seu ascens (tot i no ser l’equip que ha desplegat més bon joc si que ha estat lo més regular. I si algú acaba líder después de 34 jornades és per què s’ho mereix) i animar al Cata per aconseguir lo mateix.

El Jesús Catalònia es jugarà l’ascens davant l’AIGUAFREDA (2n del grup 4, a 2 punts del líder el Tona), diumenge a les 18:30 al municipal de Sant Julià Vilatorta (Vic) ja que el camp de l'AiguaFreda està en obres. Es faran autocars per anar a veure l'equip i el preu oscil·larà entre 10 i 15 euros marxarant a la 13:00 desde la Pèrgola. Interesats dir-ho al Presi o a Forés. També podeu anar al camp fins dijous-divendres de 20:00 a 20:30.

Esperem que no sigue un gerro d’aiguafreda....