http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 21 mayo 2006

martes, mayo 23, 2006

CAP A CASA?!?!?!

C.F.Jesús Catalònia: 2 Pubilla Casas: 4
Lo Catalònia se complica l'existència desprès d'anar guanyant per 2-0.
Los jesusencs s'avançaren al min.2 gràcies a l'oportunisme de Talarn i a la badada de la defensa visitant en un fora de banda per l'esquerra. Als 20 min., jugada clavada al 1r gol. Saque de banda (ara per la dreta), Subi pentina la bimba i Talarn empeny la pilota al fons de la xarxa, ara amb l'oposició d'un defensa hospitalenc. A partir d'aquí els jesusencs van desaparèixer del terreny de joc i lo relaxament se va fer més que evident. Abans d'acabar la 1ra part penalt clar que los visitants no desaprofitaren. I encara a la 1ra part, los blanc-i-blaus empataren el partit.
A la repressa les coses no canviaren massa. I la jugada "desgraciada" arribà en lo 3r gol!! Una falta favorable als interessos locals a la frontal de l'àrea sacada de manera lamentable va servir per a que lo Pubilla Casas al contraatac fes lo gol que complicava molt el partit per als jesusencs. A apartir de llavons, "un quiero i no pudo!". No recordo cap ocasió clara, manifesta de gol!! xuts fluixos o desviats era l'única "arma" local. Tot i així, l'àrbitre i el linier s'empassaren 2 clars penalts en l'àrea visitant que haurien pogut maquillar una mica el pobre espectacle ofert. I ja en temps de descompte, en un altre contraatac, lo 4rt dels hospitalencs. Amb una alegria desmesurada!! possiblement anaven primats, però bueno, sempre que sigue per guanyar no veig que hi hagi problema!! i natros, seguint la tendència de l'últim terç de campionat, desplegarem un joc (¿?) molt pobre.
La única nota positiva va ser la reaparició de David Solla!! llàstima que lo Sr.Gilabert només lo deixés jugar 5 min.
Resultats jornada 33 i propera jornada (34, la última).
Classificació jornada 33.
I ara toca patir de debó!! La cosa és una mica complicada d'explicar, però depenent del nostre resultat, del Santa Eulàlia-Pubilla Casas (tots 2 d'Hospitalet, jo no vull dir res...), del Polvoritense i de l'Alcarràs-Roda (los 2 se juguen la salvació)i de si finalment baixen el Reus i Sabadell i si pugen, sobretot, Espanyol B i Girona, les combinacions són múltiples!! una vitòria ens salvaria de totes totes!! un empat ens serveria per no vore-mos superats pel Santa Eulàlia (5`per la cua) en cap dels casos. Una derrota, depenent dels altres resultats podria ser fatal!!!!!!
Crònica del partit de la 1ra volta contra el Vista Alegre. En este partit vam estrenar l'apart del reportatge fotogràfic.

C.F.Jesús Catalònia "B": 1 Santa Bàrbara: 1
Un cop més los jesusencs no van poder derrotar a la bèstia negra de les últimes temporades!!
El filial no va poder despedir-se de la seua afició amb una victòria, tot i així, això no ha d'enterbolir la gran temporada, sobretot la 2na volta dels nois d'Albert de la Vega.
Per part dels verd-i-blancs va marcar Oscar Rumense.
I aquesta darrera jornada amb els deures fets visitarem Benifallet per tal d'intentar quedar lo més adalt possible, que seria 4rts!!! Deu nidó!! En la 1ra volta ja els vàrem guanyar per un clar i contundent 4-1. Esperem tornar a tindre una tarde inspirada.
Resultats i Classificació jornada 33 des de la pàg web oficial de l'Olímpic de Mora.
Resultats jornada 33 i Classificació de la Federació Catalana

Etiquetas: , , , , ,