http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 25 febrero 2007

viernes, marzo 02, 2007


ARRIBA L'HORA DE LA VERITAT!!
S'INICIA LO GRUP DE LA MORT!!

L'entrada de la bonança meteorològica i del mes de març no ens ha de despistar...Comencen les guerres de cada cap de setmana!! Per que cada diumenge (o dissabte, en el seu defecte!!) serà una autèntica lluita a vida o mort per no caure al pou de l'ostracisme de la 3ra Territorial!! dels 8 equips que inicien el viatge per la sendera del precipici, en un principi 4 ja no aconseguiran l'objectiu!! Dels altres 4, en la recta final, depent dels descensos compensats, se poden quedar 2 més en la cuneta!!

Per començar ens desplaçarem a Ginestar. Aquesta temporada els enfrontaments particulars podriem dir que han sortit beneficiats los "groguets" (empataren a Jesús i guanyaren a Ginestar), tot i així, en aquest punt, crec que cap equip surt en avantatge i qualsevol resultat és previsible i imprevisible a la vegada. EL primer handicap és iniciar la lligueta en camp forani, però en cas de puntuar donaria moral als nois d'Albert de la Vega.
ÀNIMS NOIS QUE AIXÒ S'HA DE SALVAR!! I SE SALVARÀ!!

I lo video de la jornada crec que l'he clavat ("jo me lo guiss jo me lo com"!!)!! Video de CSI en música d'Evanescense "Bring me to life". Esperem que els del CSI no puguen desenvolupar la seva feina de buscar causes de la mort del nostre equip al final de la lligueta. I com diu la cançó d'Evanescense, ojalà puguessem tornar a la vida!!

Etiquetas: , , ,

martes, febrero 27, 2007

PERDEM OLI!!! i FEM REGALS!!
En un partit ple de despropòsits i errors defensiu el Catalònia perd una bona oportunitat per puntuar i seguir escalant posicions en la muntanya de la salvació.

El partit es presentava de manera optimista (3 vistòries i un empat en els 4 partits de la 2na volta) en front d'un rival, al qual podiem avançar en la taula classificatòria, i que no estava en el seu millor moment. A la primera part el domini territorial va ser de color verd-i-blanc, amb 4 ocasions clares dels locals per encetar el marcador (un parell de Gumiel, Aleix i Jesús), però en canvi van ser els del Garraf qui marcaren el primer de la tarde en una jugada desgraciada per a la defensa local, ja que en una pilota penjada a l'àrea menuda sense massa perill Pau va introduir involuntàriament la bimba a l'interior de la seua porteria.
A la tornada els inicis no podien ser més decebedors, quan en un altre malentés defensiu el Catalònia tornava a regalar un gol al seu adversari. Tot i així els jesusencs no s'abatiren i lluitaren per empatar el partit. En primer lloc retallà distàncies el Pitxixi Aleix (qui si no?!??) i després s'aconseguí lo més difícil, Pau igualava el marcador amb un gran gol redemint-se d'aquesta manera del autogol de la 1ra meitat!! I quan fins i tot els més escèptics ja pensaven que la remontada era possible, el gol de falta del Sitges amb l'ajuda del pòster i la passivitat defensiva, va significar un gerra d'aigua molt freda per als jesusencs que ja no van poder tornar a marcar.
Resultats jornada 22 i propera jornada (23).
Classificació jornada 22.

Està clar que algun dia s'havia de trencar la ratxa de partits invictes, però que se dóne regalant gols a un contrari que a dures penes ha xutat a porta...pos fa ràbieta!! En fi...el que diem fa unes jornades de la maduresa defensiva, i que tants de punts ens ha donat, aquest diumenge va desaparèixer!!! I continuem bordejant l'abisme!! Però tampoc voldria ser dràmatic!!

Aquest cap de setmana visitarem al bonica vila de Barcelona!! Allí ens espera l'Horta que no vol perdre l'estela del 2n classificat!! o sigue que los objectius dels 2 equips són equidistants!! els del Guinardó lluiten per dalt i els jesusencs per baix!! Els blancs i negres com a locals han perdut 3 partits, han empatat 2 i n'han guanyat 5. Tot i així no atravessen lo seu millor moment i només han aconseguit 5 punts dels últims 18 possibles. En principi és un partit on no tenim res a perdre i molt de guanyar!! tothom pot intuir quin resultat és l'esperat!! Aquests són d'aquells punts que ningú compta al principi de campionat...Però a totes les jornades hi ha resultats "trenca-quinieles"!! Per què no pot ser el nostre?!?!? Si tornem a jugar com sabem i sent contundents en defensa i resolutius en atac no tinc cap dubte de que podem tornar en algun puntet del Feliu i Codina.
Crònica del partit de la 1ra volta

I com INX'S natros també vam fer "regals": The gift.

Etiquetas: , , ,