http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 03 junio 2007

viernes, junio 08, 2007

DESPEDIDA AMARGA!!

En l'últim partit de la temporada els jesusencs, després d'un partit fluix, no se van poder despedir de l'afició amb una victòria.

El partit era de pur tràmit per als locals, no així per al Sant Jaume que se jugava molt. Als inicis, no obstant la primera opció fou verd-i-blanca!! Un xut del capi Alfonso Boix sortia fregant lo pal!! Però va ser una falsa esperança, ja que als 16 minuts els sant jaumeros s'avançaren en el marcador!! Lo partit se complicà molt per als jesusencs quan als 23 minuts Rumense fou expulsat!! Sense massa destacable...mitja part!!
A la 2na cert domini local, però amb un molt bon posicionament del SAnt Jaume que no dixava opcions possibles per a que los jesusencs empatessen. Poc a poc els visitants se van fer amos del mig camp i tingueren ocasions per marcar...i ho feren en un xut llunyà per banda dreta!!

Al final gust amarg de despedida dels nostres jugadors ja que abandonen la categoria i sense haver tingut mai sensacions de que realment se pugués salvar!!

Aquesta jornada és crucial per als equips de dalt!! La cosa està molt interessant (vegeu classificació)!! Se'n salven 2 segurs i els altres 2 qui sap...pot passar de tot!!! DEscensos ja confirmadíssims Masdenverge, Catalònia "B" i Godall!!

A la Devesa mos espera un partit difícil, ja que tot lo que no sigue guanyar per als rapitencs los pot suposar el descens!!

Crònica Partit anada Jesús Catalònia "B"-Rapitenca "B".

Galeria fotos i gol de SAm del Jesús Catalònia "B"-Rapitenca "B".



En breu penjarem galeria de fotos del Jesús Catalònia - Cambrils i del Jesús Catalònia "B"-Sant Jaume. Estigueu a l'aguait!!

Etiquetas: , , ,