http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 22 febrero 2009

jueves, febrero 26, 2009

PROPERA JORNADA

Propera Jornada 1ra TERRITORIAL grup 6è:
Duel de Camareros: pare-fill. A la 1ra volta empat a 3. En un partit que va ser molt emocionant, d’aquells que creen afició. El Resultat prou just i el pare que després de 3 partits continúa sense poder guanyar al fill!! Lo deixeble ha superat al mestre??

El Municipal de Bítem és un camp històricament dificíl per al Cata.

Al 2009 només ha guanyat un partit en 6 jornades, però com a locals només ha perdut contra els 2 primers classificats (Camp Clar i La Cava, i contra l’Ulldecona). N’ha empatat 4 i n’ha guanyat 4 (17 de 33 punts possibles), és a dir, que pot passar de tot!!

Un dels principals perills és el jesusenc Ximo Talarn, un davanter molt criticat en la seua llarguíssima etapa al Catalònia, però que sempre ha demostrat que el seu hàbitat natural és l’àrea i més contra el seu ex-equip, quan sempre firma molt bones actuacions i gols que valen punts!!
http://semprecatalonia.blogspot.com/search/label/remolins

Propera jornada 3a Territorial:
El diumenge 1 de març al camp del Roquetenc “B”, després de la severa derrota davant els veïns per un contundent 1-5 el filial només ha perdut un partit, sumant 7 victòries i 1 empat. Continuarà la bona ratxa en l’últim partit de la Lligueta regular?? Ningú es juga res a part de l'orgull!! Que no és poc!! i més després de la severa golejada que ens van inflingir a la Santa Creu.