http://www.makepovertyhistory.org C.F. JESÚS CATALÒNIA: 08 octubre 2006

martes, octubre 10, 2006

CF JESÚS CATALÒNIA "B": 1 GINESTAR: 1
Partit amb 2 parts ben diferenciades. En la 1ra el ginestar es va avançar en el marcador i va dominar sense massa problemes el partit. A la repressa la truita es va girar i els jesusencs dominaren i fruit i de les nombroses ocasions arribà lo gol de Tomàs. Amb domini territorial del Catalònia els visitants tingueren alguna ocasió amb sortides al contra-atac de deseqquilibrar altre cop la balança, però foren els locals qui tingueren les més clares i més nombroses. Ja al final del matx, un clar penal per unes indubtables mans d'un jugador visitant no va ser xiulat, tot i que l'àrbitre (desastrós com la majoria!!) va afirmar al final del partit: "Lo he visto!!!" (Collons!! pos pita'l!!! no??). Podeu vore les clares mans al vídeo de sota (estrenem videos del filial!! que també s'ho mereixen!!).
Al final repartiment de punts, més o menys just, però amb cert mal sabor de boca.


El pròxim partit a la Catedral del futbol: PINELL (com diu un gran, no per la talla, jugador de Jesús que presta los seus serveis a aquest equip).

Resultats de la JOrnada
Grup 1 (4rta jornada):
OLIMPIC - PINELL 1-1
CORBERA - FLIX 1-4
HORTA - C.E ASCÓ 4-1
BENIFALLET - BATEA 2-2
JESÚS CATALÒNIA - GINESTAR 1-1
Grup 18 (4rta jornada):
MASDENVERGE - SANT JAUME 0-2
AMPOLLA - JESÚS I MARIA 4-1
GODALL - SANTA BARBARA 1-2
RAPITENCA - DELTEBRE 2-2
L'AMETLLA - PERELLO 3-0

Etiquetas: , , ,

lunes, octubre 09, 2006


SENSE IDEES
CF JESúS CATALÒNIA: 1 UD VILADECANS: 2
2 gols psicològics (als 30 seg i al min 88) inflingeixen un sever càstig a un Catalònia voluntariós però amb falta d'idees ofensives.
Lo partit no podia començar millor per als visitants. Als 30 segons aprofitant una pilota robada al mig del camp Ton avançava als roig-i-blancs:0-1. En els minuts posteriors els locals es mostraren nerviosos i indecisos, fet que haguessen pogut aprofitar els visitants per deixar semi-sentenciat el partit. Però en el minut 17 en una jugada per banda dreta dels jesusencs amb un passe a l'interior de l'àrea feia que el porter visitant, en una clara errada, deixés la pilota morta a peus de Robert per marcar a plaer l'empat a 1. Després de l'empat els jesusencs es tranquil·litzaren però patiren alguna badada en defensa que hauria pogut significar el 2n gol dels roig-i-blancs. A destacar unes clares mans a l'interior de l'àrea visitant, però que previament també el davanter local havia fet lo propi.
A la repreassa el Catalònia sortí amb intenció d'endur-se els 3 punts!! però amb intenció i poques idees clares ofensives. Els atacs un i darrera l'altre es finiquitaven amb xuts llunyans sense massa perill i sense crear cap ocasió clara. Amb aquest fals domini s'arribà fins al min 30 d'aquesta 2na part. A partir d'aquí el Viladecans es va anar poc a poc apoderant del centre del camp i creant certa perillositat a l'àrea jesusenca. Finalment, ja quasi amb el temps exhaurit (min 88) arribà la sentència visitant amb una triple rematada dins de l'àrea local que va sentenciar excessivament un "tocat" Catalònia.
Podeu llegir també la crònica i la fitxa del partit a:
Pàgina Web UD Viladecans.

Resultats jornada 4 i propera jornada (5).
Classificació jornada 3.

En breu el video del partit i la jornada següent. Així com també informació del filial.
Agrair la foto del fotògraf "caçat" de Jordi Vallés (o CIA)

Etiquetas: , , ,