viernes, diciembre 21, 2007

LLORENÇ : 0
CF JESÚS CATALÒNIA: 1

El Jesús Catalonia es va emportar els tres punts de Llorenç amb el mínim esforç ja que no va demostrar ser millor que els locals. La primera part va ser molt igualada, amb un joc que va transcórrer al mig del camp.
A la represa el domini va ser del Llorenç, que va tenir varies ocasions de gol, va ser Ruben al minut 65 que va aprofitar l'única ocasió de gol per marcar el gol de la victòria; però va ser finalment Pau qui va marcar pel part del conjunt de la Santa Creu".

Amb les dues victòries consecutives, poc a poc anem sortint del pou!! Aquesta setmana, diumenge 23 a les 16:00h a la SantA Cre, enfront de l'Oleastrum de Cambrils, tindrem una molt bona ocasió per continuar escalant posicions.

Agrair la crònica de Clubi, però feta per Òscar, que apareix al foro del futbol ebrenc: http://ebrefutbol.forogeneral.es/viewtopic.php?t=823