miércoles, abril 08, 2009

REPORTATGE DE LA TELE TERRES DE L'EBRE

Per a un gran amant de l'esport radiofònic poder cantar en directe per la radio un gol decisiu del teu equip (esperem que ho sigue de decisiu) és un privilegi que no tothom pot tenir. En certa manera vaig complir un dels meus somnis més "frikis" emulant al Pou, Basté i companyia.

Va ser un autèntic plaer poder retransmetre en directe un partit tan important per a l'equip dels meus amors. I esPEREm poder cantar lo gol que signifique l'ascens i el retorn a la Preferent.

Les vivències i els nervis potser un altre dia us ho explico, de moment us deixo un video, que els companys de Televisió Terres de l'Ebre molt amablement ens han editat.

Moltes Gràcies!!

Etiquetas: ,

GROGUIS

CF LA SÈNIA: 2 CF JESÚS CATALÒNIA: 2
Un Catalònia molt mermat remunta un partit molt complicat, però al final deixa escapar 2 punts.

Cada partit que passa és una final per als nois de Guillermo Camarero per no quedar-se despenjats definitivament de la zona alta. La Sènia també es jugava molt ja que la sombra del descens és molt allargada.

El Catalònia es va desplaçar en moltes baixes a la Sènia, i encara que van sortir molt concentrats, massa pronte, al minut 7, els groguets, mitjançant Eugeni, es van avançar aprofitant un error defensiu jesusenc. Els verd-i-blancs van començar a tindre ocasions per igualar de nou el marcador, però la davantera no tenia les idees clares i sense cap més gol arribà el temps del descans.

A la represa el CATA va sortir a mossegar la gespa senienca i en tan sols 2 minuts empataria el partit mitjançant, qui si no?? Pitxixi Aleix amb un espectacular gol desprès d'un bon centro desde el lateral, controlant la pilota amb el pit i sense que aquesta toqués al terra l'engaltaria sense que Xavi, porter local, pugues fer res per evitar l’empat.

A partir d’aquí el domini de la pilota era quasi totalment de color verd. Però l’expulsió de Castillo al minut 69 per doble amonestació (la 2na molt molt rigurosa) donaria opcions als seniencs per tornar-se a posar dins al partit.

El Catalònia patia la insistència local, però quan pitjor ho estava pasant Gumiel era objecte d'un penal dels que es diuen que no es piten mai. Molt justet. Pitxixi Aleix era l’encarregat de tirar-lo i transformar-lo fent el 2n de la tarde del Cata i del seu compte particular, aconseguint la remuntada.

Però ja pràcticament en temps exhaurit, gràcies a una falta innecessària escorada a la banda de la porteria de Montverde i molt ben centrada per Pol donaria l'empat, desprès de que Jordi entrant desde darrera la rematés a plaer amb el cap i així acabaria el partit. Salvarien els mobles seniencs. 2-2 i es perden 2 puntets més que fa que no ens acabem d’aproximar del tot als 1rs i cada vegada queden menos jornades (ara 8 jornades= 24 punts).
Per sort, per dalt tampoc acaben de treure tots los punts i ara començen unes jornades en enfrontaments directes!!
POT PASSAR ENCARA DE TOT!!

1 - Gandesa ------- 51 ----- 26 ----- 15 ----- 6 ----- 5 ----- 49 ----- 26
2 - Campclar ----- 50 ------ 26 ----- 15 ---- 5 ---- 6 ----- 53 ----- 32
3 - la Cava ----------- 49 ------ 25 ------ 15 ------ 4 ------- 6 ----- 46 ------ 33
4 - Torredembarra -- 48 ------ 26 ------ 15 ------ 3 ------- 8 ----- 38 ------ 35
5 - J. Catalònia ------ 45 ----- 26 ------ 12 ------ 9 ------- 5 ------ 56 ------ 31
6 - Reddis ----------- 42 ------ 26 ------ 11 ------ 9 ------- 6 ------ 40 ------ 33
7 - Alcanar ---------- 38 ------- 26 ------- 9 ----- 11 ------- 6 ----- 34 ------- 27
8 - Vila-seca -------- 37 ------ 26 -------- 9 ----- 10 ------ 7 ------ 38 ------ 29
9 - Ulldecona -------- 34 ------ 25 ------ 10 ------ 4 ------ 11 ------ 37 ------ 43
10 - Remolins -------- 33 ------ 26 -------- 8 ------ 9 ------ 9 ------ 46 ------- 36
11 - La Canonja ----- 33 ------ 26 ------- 8 ------ 8 ------ 10 ----- 34 ------- 36
12 - Aldeana --------- 33 ------ 26 ------ 10 ------ 5 ------ 11 ------ 33 ------ 39
13 - la Sénia --------- 31 ------ 26 ------- 7 ----- 10 ------ 9 ------ 35 ------ 39
14 - l'Hospitalet ------ 30 ------ 26 -------- 8 ------ 6 ----- 12 ------ 43 ----- 45
15 - Deltebre -------- 24 ------ 26 -------- 6 ------- 6 ----- 14 ------ 36 ------ 50
16 - Oleàstrum ---- 24 ----- 26 ------ 4 ---- 12 ---- 10 ----- 28 ---- 42
17 - l'Ametlla ------ 20 ----- 26 ------ 5 ----- 5 ----- 16 ---- 23 ---- 62
18 - Montblanc --- 15 ------ 26 ------ 4 ----- 3 ----- 19 ---- 18 --- 48

NOTES:
8 baixes, suplides amb 3 filials: Francesc de la Vega, Arrufat, Ernest

Propera Jornada (La 27ena): LA CAVA!!
Fa 4 jornades que no guanya. Ha passat de ser 1r a ser 3r, però a 2 punts del líder.
Partit anada: 2-5, un equip que treu més bons resultats com a visitant.