jueves, marzo 05, 2009

LA MANETA TORNA!!

CD Roquetenc "B" 2 - CF Jesús Catalònia "B": 5
Contundent victòria davant un equip que es jugarà l'ascens en l'últim partit de la lliga regular.

Alineació: Ivan
Llovet Rafa David Oscar
Sergio
Francesc Alfonso Pons
Marc Ernest

També van jugar Tomàs (Sergio), Adria (Llovet) i Dani (Ernest)

Els jesusencs van sortir a pel partit des del primer minut, tenint la pilota més que els quadri-barrats. Fruit d'aixà van disposar de diverses ocasions bastant clares que no es van saber definir. Però el Roquetes a la contra va fer molt mal, ja que tenen uns davanters molt ràpids, i en dos contraatacs van fer dos gols. Quan ja quasi s'acababa la primera part, Marc en una jugada un pèl embolicada es quedava tot sol davant la porteria i marcaba el 1er gol jesusenc. El gol va venir precidit d'un penal molt clamorós i per això l'àrbitre li va mostrar la targeta groga al porter, que ja en tenia una d'una picabaralla anterior. I així el Roquetenc “B” es quedava en un home menys a finals de la 1era part. 1era part i el resultat de 2-1.

La segona part va ser tenir únicament el verd com a color. En uns primers 15 minuts molt bons, es va remontar el matx amb gols de Pons i Marc. Desprès de la remontada, el Roquetenc es va estirar un poc i van tenir dos ocasions clares per marcar però no les van saber aprofitar. Llavors Tomàs en un refuig de la defensa local, va engaltar un fort xut de fora l'àrea i feia el quart gol, que donava una mica més de tranquil·litat als jesusencs. I la “maneta” no es va fer esperar, i una altravegada Pons, ara de cap, enviava la pilota al fons de la xarxa i establia el marcador definitiu de 2-5.

En definitiva molt bon partit i molt bona imatge la que va donar el Jesus Catalonia al camp del Roquetes, en un partit sense cap transcendencia però que els dos equips van sortir a pel partit.

GRUP 20

1 - Remolins B ------ 44 ----- 20 ---- 14 ----- 2 ----- 4 ------ 49 ----- 21
2 - Aldeana B ------- 37 ----- 20 ---- 11 ----- 4 ----- 5 ------ 56 ----- 31
3 - Roquetenc B ---- 36 ----- 20 ---- 11 ----- 3 ----- 6 ------ 42 ----- 30
4 - Jesús Cat. B -------- 34 ------ 20 ------ 10 ------- 4 ------ 6 ------ 51 ------ 40
5 - Ulldecona B --------- 30 ------ 20 ------- 8 ------- 6 ------ 6 ----- 32 ------- 30
6 - Tivenys -------------- 30 ------ 20 ------- 9 ------- 3 ------ 8 ----- 48 -------- 33
7 - Alcanar B ----------- 28 ------ 20 ------- 7 ------- 7 ------ 6 ------ 30 ------- 33
8 - l'Ametlla B ---------- 25 ------ 20 ------- 7 ------- 4 ------ 9 ------ 30 ------ 37
9 - Godall --------------- 22 ------ 20 ------- 6 ------- 4 ----- 10 ------- 28 ------ 46
10 - Campredó --------- 16 ------ 20 ------- 4 ------- 4 ----- 12 ------- 22 ------ 36
11 - Venus -------------- 7 ------- 20 ------- 2 ------- 1 ----- 17 ------ 24 ------ 76

I amb aquest partit finalitza la lliga regular, on el Filial ha quedat en 4ra posició a només 2 punts de la lligueta d’ascens. Si no s’hagués fallat tant en molts partits...ara a esperar l’inici de la Copa Primavera, Copa Federació, Copa Konami, o com li vulguesseu dir...Serà lo 22 març....Anirem informant!!