viernes, enero 19, 2007

VIDEO-RESUM CF JESÚS CATALÒNIA-FC BENAVENT

Aquí podeu vore un mini-video-resum cassolà del partit C.F. Jesús Catalònia - F.C. Benavent !!
Espero que us agrade!!

Etiquetas: , , ,

miércoles, enero 17, 2007

MÀ NEGRA

El filial tampoc es salva dels errors arbitrals i acaba perdent de manera injusta en el temps afegit, en la jugada posterior de no assenyalar un penal favorable als locals.
Després de la derrota de la jornada anterior en front el Ginestar, el Catalònia "B" havia de guanyar o guanyar!! Malauradament aquest fet no succeí i ja es comença a pensar seriosament en la lligueta de descens. Tot i així encara queden possibilitats matemàtiques. Poques!! Ben cert!! Però estan!!

El CAtalònia va sortir fort i el partit començava de manera immillorable per als locals. Al minut 3 un gol en pròpia porta, després d'un córner, posava per davant als verd-i-blancs. El Catalònia no s'aconformà i anar a buscar el 2n. Ho hauria pogut aconseguir si l'àrbitre hagués pitat unes claríssimes mans a l'interior de l'àrea visitant (ho van reconèixer los propis jugadors del Pinell). Però el gol local no només no arribà, sinó que en una de les sortides ràpides per part dels pinellencs, aquests van aconseguir empatar després d'una gran jugada personal de Ferran. Abans del descans Alfonso hauria pogut tornar a posar per davant als jesusencs si el seu xut no hagués trobat la fusta de la porteria.

Mitja part!! Partidet distret emocionant i tot per decidir!!

A la repressa, els locals savien que només valia la victòria i l'anaren a buscar!! Altre cop Alfonso hauria pogut decantar el marcador, però va trobar altre cop la fusta!! Els de la Terra Alta continuaven sortint perillosament a la contra. El partit estava obert!! Qualsevol podia marcar!! En el minut 90 arriba la jugada clau. Amb el marcador equilibrat, Tomàs controla la pilota i s'endinsa en l'àrea visitant, on és tombat pel defensa del Pinell. El penal semblava bastant clar, però l'àrbitre feu la vista gorda i no assenyalar res. En la jugada posterior, amb el conjunt local descentrat, xiula una més que discutible falta a favor del Pinell i aquests marquen el 2n gol, que suposava la derrota del Catalònia.
Els ànims locals estaven crispats i no se donava crèdit, com una setmana més, per culpa d'un incompetent es tirava per terra el treball de tanta gent durant tant de temps!!!

Com a protesta es va pagar a l'àrbitre amb monedes, que aquest no va voler agafar!! Potser tenia remordiments per cobrar després d'haver fet un treball tan mal fet!??!?? (Fatal per als 2 equips, però en les jugades clau dels 2 penals van sortir més perjudicats els jesusencs!!).

En fin...aquesta setmana ens desplaçem al camp del cuer i ja sentenciat: el Benifallet. Ara si que ja només val la victòria i que aquesta vagi acompanyada de les derrotes dels rivals directes!! Estem a 7 punts per evitar el grup de la "Mort" i només amb 12 punts per disputar!! Massa Bé no pinta....a més es pot donar la circumstància (una derrota del Catalònia, junt amb una victòria del JE Ascó) que els jesusencs i estiguen abocats irreparablement al grup de "Descens"!.

En breu també podreu gaudir d'un mini-video-resum del partit!!